Teraz jest 3 mar 2025, 23:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 sie 2005, 01:43 

Jak ją zdobyć?? Na stronce http://www.planetbattlefield.com/bf2/ga ... bons.shtml pisze że muszę być 25 godzin dowódcą i 25 godzin członkiem drużyny. No ja już mam wiele razy więcej i nie mam jej!!!
Sami zobaczcie:

http://www.got3n.com/player.php?pid=Tomek86

Przeglądałem statsy kilku gości z forum i oni mają to odznaczenie np Zlomik, którego pozdrawiam chociaż nigdy nie graliśmy razem.

HELP!!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 02:20 

Łaa, natrzepałeś tych medali :shock: Gram krócej tylko o 40 godzin a mam ich 4-krotnie mniej. Zazdrość mnie teraz zżera a w czasie snu będą mnie pewnie gnębić koszmary - jeśli po tym wszystkim oczywiście usnę. He ale mam "The Valorous Unit Ribbon" - nie wiem w jaki sposób udało mi się ją zdobyć i wcale mi na niej nie zależy. Mogę się z tobą zamienić za jakieś marne 200 twoich złotych medali :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 02:54 

lol *****

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 03:10 

jeszcze szanowny panie kolego do tego 55 teamscora w jednej rundzie (punktow z drugiej kolumny)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 03:41 

Repulse napisał(a):
jeszcze szanowny panie kolego do tego 55 teamscora w jednej rundzie (punktow z drugiej kolumny)

I tutaj może być pies pogrzebany, bo mi zaliczyło po 65 punktach.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 04:11 

Sierzanta kolega zrobil i publicznosci szukal :]

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 05:22 

· 25 Global Hours as Squad Member
· 25 global hours as Squad Leader
· Team Score of 55 in 1 Game (Revives/Re-supplying/Repairing or
Capturing/Defending/Neutralizing Flag Points)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 07:04 

Valorous Unit Ribbon: 25 godzin gry jako czlonek druzyny, 25 godzin gry jako dowodca druzyny, wynik 55 punktow zgrania w 1 rundzie (ozywianie, leczenie, dawanie amunicji, zdobywanie lub obrona flag)

a co do twojej liczby medali-masz ich chyba wiecej niz kolesie z pierwszej 20 :shock: , na jakich grasz serwerach? gram porownywalna liczbe godzin, i nawet gdybym od poczatku kazda runde konczyl medalem to tyle by tego chyba nie bylo. Runda 3 minuty? :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 08:34 

Ja przypadkiem dostalem za latanie jako pilot Black Hawka (przypadkiem bo normalnie nie latam smiglowcami).. Czyli chyba trzeba duzo punktow za teamwork, czego ja zwykle nie mam jako typowy "Combat'owiec" :wink:

Proponuje przeloty wspomnianym wyzej smiglowcem jako Squad Leader.. z dobra druzyna (jaka ja niedawno mialem) dostaniesz to odznaczenie niewatpliwie..

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 09:45 

to jest beretka przyznawana za odwage i wspaniale osiagniecia na polu walki...
w sumie dostalem ja takze jako pilot BH jak na Kubra Dam sialismy smierc i zostalismy straceni doslownie z trzy razy w ciagu mapy bo piloci - samobojcy sie w nas pakowali i to jeszcze dwoch bylo naszych :)...
polowa mojego squadu rowniez wychaczyla taka odznake :)...
Ogolnie podejzewam ze sam czas spedzony w squadzie czy bycie dowodca nie ma sensu.. po prostu musicie sie zgrac jak jeden palec :)
to tyle moich rad :>
ale powtarzam.. nie grajcie dla odznaczen.. medali.. punktow... to nie ma sensu.. bawcie sie po prostu dobrze i same odznaki przyjda..

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 12:47 

lol ja gram 100 h mniej
i mam tylko

http://www.got3n.com/player.php?pid=Headshot%5BPOL%5D

41g
34s
13b
meali :oops:

nie wiem, jak to jest mozliwe, na 1169 rund zdobyc
744 medali... poza tym w 10320 minut wszystko zdobyles
czyli wychodzi jedna runda mniej, niz 10 minut.
jesli juz przy statystykach jestesmy -
- wychodzi ci srednio 2,5 punkta na minute...
co najdziwniejsze - ja tez zdobywam 2,6 punkta na minute,
ale grajac na k-play i multigaming.com gramy w naprawde mocnym squadzie
i rundy sa minimum po 20 - 30 minut...

p.s. sorry wielkie za brak polskich liter, ale mi sie cos z klawiatura stalo (teraz nie mam czasu sprawdzac, co :oops: )

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 14:26 

No na te medale to prawdę mówiąc nie zwracam uwagi. Mam ich pewnie tyle ponieważ gram z regóły na mapach na 16 graczy ( K play, You die for honor, czasem na jakimś polskim ) ale na większych też mi się zdarzało. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 20:38 

zlomik napisał(a):
ale powtarzam.. nie grajcie dla odznaczen.. medali.. punktow... to nie ma sensu.. bawcie sie po prostu dobrze i same odznaki przyjda..

Pozwolisz, że częściowo się nie zgodzę. Z baretkami, odznaczeniami IMHO sporo masz racji ale medale już coś świadczą o graczu jak i o jego przydatności w drużynie. W moim przypadku gdybym nie przejmował tylu flag (no i ich bronił) ile przejąłem musiałbym pożegnac się przynajmniej z połową medali. Tym bardziej, że w 90% gram wyłącznie grenadierem a nim pozornie nie jest łatwo fragować. No i oprócz przejmowania lub obrony flag grenadierem team scorów żadnych sobie nie nabijesz. Jednak przydatnym można być - ponad połowa moich global score to team score plus te niszczone z poświęceniem ;) czołgi i śmigłowce.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 21:34 

wiem cos o tym raz spotkalem skandala na jakims zagr przez przypadek i strasznie gasil z eryxa czy jak ta rura sie nazywa

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2005, 22:04 

przsoi napisał(a):
wiem cos o tym raz spotkalem skandala na jakims zagr przez przypadek i strasznie gasil z eryxa czy jak ta rura sie nazywa

Hm, eryx to raczej użyteczne uzupełnienie mojej podstawowej broni - odblokowanego shotguna. Shotgun w połączniu z AT wymiata :D, jak za daleko by strzelić w łeb, to mu wtedy z rakiety. No chyba, że pojawi się czołg to oczywiście już bez tej gry wstępnej i rura robi swoje. :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2