Teraz jest 3 mar 2025, 23:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:09 

Witam

Wyjechalem na tydzien i w tym czasie przyjechala do moich rodzicow moja ciocia z kucynem:( i ten palant wzial sobie bez pytnaia mojego BF2 i wyjechal juz pewnie cd-keya ma spisanego wiec nie chodzi mi o plytki bo te i tak nastepnym razem jak przyjedzie to odda ale o cd-keya!! Czy moge jakos tego zablokowac i dostac nowego??

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:11 

idź na policję, sprawce znasz, możesz chyba udowodnić że ukradł :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:14 

Kolejnośc działań jakie zalecam:

1. Sklepać twarzyczke.
2. Spalić jego piraty.
3. Spalić wszystkie kartki z CDkeyem lub wykasować wszystkie pliki (jakby nie chciał oddać to znów sklepać twarzyczke)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:24 

Rodziny sie nie wybiera! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:26 

prostrze wyjscie....
wyjasnic wszystko rodzinie co i jak z kuzynem.. i zarzadac zwrotu 130 zlotych i kupic nowego battlefielda...
jesli nie beda chcieli oddac.... to sklepac twarzyczke skurczybykowi...

a na przyszlosc....
- zamykac wlasny pokoj podczas swojego wyjazdu...
- chowac wszystko co cenne w jakies niedostepne miejsce... ( dno szafy pod ubraniami itp )

U mnie praktycznie w zyciu nikt nie usiadl do komputera bez mojej zgody ( a jesli siadali nawet za moja zgoda to naprawde BAAAAAAAAAAAAARDZO rzadko.. )

Ostatnio edytowano 15 sie 2005, 23:27 przez zlomik, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:27 

Z rodzina to najlepiej wychodzi sie na zdjeciu (szczegolnie jak jestes na jego srodku bo boki zawsze mozna przyciac)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:27 

ale mu pomogliscie :? sluchaj poprostu jak bedzie cos takiego ze twoj cd-kay jest w urzyciu lub cos to piszesz emaila do ea i oni tego blokuja i dostajesz nowego :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:30 

zlomik napisał(a):
prostrze wyjscie....
wyjasnic wszystko rodzinie co i jak z kuzynem.. i zarzadac zwrotu 130 zlotych i kupic nowego battlefielda...
jesli nie beda chcieli oddac.... to sklepac twarzyczke skurczybykowi...

To jest jedyne wyjście sensowne, powiedz rodzicom co i jak, oni zadzwonią do cioci i powiedzą co i jak i już :D Swoją drogą fajny kuzyn :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:45 

A swoja droga to co oni mi pomoga?? odda plyty(co i tak zrobi) i jakas kartke z cd-keyem a w biurku bedzie mial go przepisanego jeszcze raz :/

Prosze o pomoc

Np jak sie skontaktowac z ea albo cos takiego skad wziac do nich maila??

A tak wogole to w pokoju gdzie stoi komp nie ma zamka w drzwiach :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:50 

no wiec mowie.....
zarzadaj zwrotu 130 zlotych i kup nowego battlefielda... to JEDYNE 100% wyjscie...
bedziesz mogl przynajmniej zasnac w spokoju ze nikt inny twojego CD'key'a nie uzywa...
a co do maila to http://polska.ea.com/pages.view.asp?id=735 tutaj znajdziesz na pewno pomocna reke..
pomoc_techniczna@ea.com

ale opcja ze zwrotem kasiorki od drogiej ciotuni ew. jak kuzynek pracuje to od niego to chyba jedyne wyjscie..

edit:
a na przyszlosc polecam odklejac kazdego CD'key'a z oryginalnej gry i przepisywac go gdzies na jakas kartke.. i taka kartke z CD'key'ami trzymac tam gdzie TYLKO ty wiesz... i nawet mama i tata nie maja pojecia gdzie ona sie znajduje..bo jako dobra rodzina po przyjezdzie takiego kuzyna powiedza mu gdzie ona jest zeby sobie pogral biedaczyna :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2005, 23:56 

Ziemniaczek napisał(a):
Kolejnośc działań jakie zalecam:

1. Sklepać twarzyczke.
2. Spalić jego piraty.
3. Spalić wszystkie kartki z CDkeyem lub wykasować wszystkie pliki (jakby nie chciał oddać to znów sklepać twarzyczke)

Ziemniaczek ty to byś wszystko palił :D odrazu chałupę. Napisz e-mail do EA powinni ci pomuc. Możesz np. zrobić skan instrukcji wysłac im a oni zablokują CD-keya i dadzą ci nowego. Tak robią kolesie z Valve niewiem jak jest z EA.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 00:03 

zlomik napisał(a):

edit:
a na przyszlosc polecam odklejac kazdego CD'key'a z oryginalnej gry i przepisywac go gdzies na jakas kartke.. i taka kartke z CD'key'ami trzymac tam gdzie TYLKO ty wiesz... i nawet mama i tata nie maja pojecia gdzie ona sie znajduje..bo jako dobra rodzina po przyjezdzie takiego kuzyna powiedza mu gdzie ona jest zeby sobie pogral biedaczyna :)

nie wiem jak ty zlomik w swoim oryginale,a ja mam key wydrukowany(punktowany) na tylnej stronie instrukcji,tak tylko pytm z czystej ciekawosci

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 00:06 

yhh prosze ksiedza :>.. ja rowniez mam na tylnej stronie okladki od instrukcji.. ale mowilem ogolnie zeby pozbywac sie oryginalnych CD'key'ow z oryginalnych pudelek i przechowywac je na czyms niedostepnym dla nikogo...

w wiekszosci gier w opakowaniach klucze sa przyklejane na jakies bialej tasmie do opakowania ktora mozna spokojnie zerwac..

i nie chwytaj mnie za slowa z laski swojej :):):):)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 02:44 

zlomik napisał(a):
yhh prosze ksiedza :>.. ja rowniez mam na tylnej stronie okladki od instrukcji.. ale mowilem ogolnie zeby pozbywac sie oryginalnych CD'key'ow z oryginalnych pudelek i przechowywac je na czyms niedostepnym dla nikogo...

w wiekszosci gier w opakowaniach klucze sa przyklejane na jakies bialej tasmie do opakowania ktora mozna spokojnie zerwac..

i nie chwytaj mnie za slowa z laski swojej :):):):)

zlomik to Ty chyba nie ufasz nikomu z rodziny, a cd keye uwazasz za najwiekszy skarb swego zycia.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2005, 07:02 

jak czytam niektore posty tutaj to:
1. zaczynam kopac bunkier w lesie
2. zrywam kontakty z rodzina, znajomymi
3. przenosze sie do bunkra ja, moje cdkeye, moj komputer, i moj rower z dynamo coby sztrum miec
-W koncu jestescie bezpieczne moje kochane seriale-

a na powaznie-killer20200 masz problem z rzeczami ktore da sie zalatwic w 10 minut. no chyba ze twoi/kuzyna rodzice nie maja zadnego autorytetu u kuzyna.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2