Teraz jest 3 mar 2025, 23:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 sie 2005, 01:57 

Grajac w battlefield 1942 zawsze do laczenia z serwerami uzywalem all seeing eye, w ktorym wszystko jest ladnie i przejrzyscie ustawione i bardzo ulatwia zycie w poszukiwaniu serweru z dobrym pingiem oraz grajacymi aktualnie graczami.

Jednak z Battlefield 2 nie laczy mi sie na server, odpala sie battlefield2 i wtedy wyskakuje okienko logowania konta. Sadze, ze to jest wina logowania do konta czy wie ktos jak ustawic aby automatycznie wchodzil na dane konto ? bo podejrzewam, ze po tym polaczy sie z wybranym serwerem z all seeing eye.

P.S. Prosze nie pisac postow typu: czy przereinstalowalem bf'a lub all seeing eye, bo to zrobilem.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 01:59 

Hmmm...jak wyskoczy ci to okienko logowania to polacz sie i wtedy zacznie ci sie wczytywac mapka z tego servera

:(

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 01:59 

eheh wlasnie wlacza sie okno logowania i sie logojesz i laczy sie z wybranym serwem :) o ile mi wiadomo to nie ma jeszcze czegos takiego co by omijalo logowania :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 02:16 

Nie dokonca czasami jest tak ze sie logujesz i mozesz wybrac serwer (bf2 wtedy nienarzuca Ci serwera) Ale jak to zrobic jeszcze do tego nie doszedlem.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 07:03 

U mnie w ASE wogóle nie odpala BF2. Klikam na dany server i nic (absolutnie nic) sie nie dzieje. BF2 nie odpala. ASE mam ver 2.5 trial.
Tak na marginesie bo nie będe zakładał nowego tematu w tym dziale.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 07:19 

Ja mam wersję 2.5b i wszystko dziala, klikam dwa razy, pojawia sie ekran logowania (usunąłem intro) i wystarczy wcisnąć enter zeby zaczac laczyc sie z serwerem.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 09:24 

ja także mam 2.5b i wszystko działa ok :wink: klikam na serwer gra się uruchamia loguje się i potem łączy mnie z serwem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 10:05 

moja wersja 2.5.0.253, wsztko dziala. Klikam na serv(po wczesniejszym monotonnym wduszaniu n aprzemin ctr+r, F5 i ctr+s zanim bedzie wolny)
odpala sie bf2 i sie loguje poczym od razu laczy mnie juz z servem.

KONIECZNIE TRZEBA WYCIAC ANIMACJE POCZATKOWA BO INACZEJ MASZ MALE SZANSE ZE ZDAZYSZ SIE POLACZYC Z ASE LUB GAMESPY ARCADE.
Nie wiem czy ktos z was mial taka sytuacje:
Odswiezam serw w oczku i zwalnia sie jedno miejsce, szybko sie wbijam ale przez logowanie nie zdazylem bo ktos inny kto filowal w odpalonym battlefieldzie juz sie wbil... I od poczatku duszenie odswiez! Mialem tak kilka razy jak z oczka na Astera zapchanego chcialem sie wbic, nawet przy wycietych animacjach jest trudno.

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 11:22 

G-sus napisał(a):
Nie wiem czy ktos z was mial taka sytuacje:
Odswiezam serw w oczku i zwalnia sie jedno miejsce, szybko sie wbijam ale przez logowanie nie zdazylem bo ktos inny kto filowal w odpalonym battlefieldzie juz sie wbil... I od poczatku duszenie odswiez! Mialem tak kilka razy jak z oczka na Astera zapchanego chcialem sie wbic, nawet przy wycietych animacjach jest trudno.
neee.. no co Ty?! nigdy w zyciu! zawsze za pierwszym razem wchodze przez ASE a opisywany przez Ciebie przypadek to jakies marginalne zdarzenie ;-)

[tips: wpisz w przegladarke w GRZE "ea polska" i tam odswiezaj - jak sie zwolni slot to masz duzo wieksze szanse na wbicie niz uzyszkodnik ASE - pomijasz ekran logowania]

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 11:46 

alCatraz napisał(a):
Ja mam wersję 2.5b i wszystko dziala, klikam dwa razy, pojawia sie ekran logowania (usunąłem intro) i wystarczy wcisnąć enter zeby zaczac laczyc sie z serwerem.

ja mam wersje 2.5c i po zalogowaniu sie nic sie nie dzieje ;/ jak ominales intro ? jaka komenda ? Jesli moglbys mi wyslac wersje ASE 2.5b to bym byl bardzo wdzieczny

Tytuł:
PostNapisane: 24 sie 2005, 18:16 
Moderator forum

yooz3R napisał(a):
alCatraz napisał(a):

ja mam wersje 2.5c i po zalogowaniu sie nic sie nie dzieje ;/ jak ominales intro ? jaka komenda ? Jesli moglbys mi wyslac wersje ASE 2.5b to bym byl bardzo wdzieczny

Omawiane na forum, czytaj tematy i używaj opcji SZUKAJ.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2