Tak, to my tak wpisaliśmy -
FSPQR... i co
Poza nami identyczną sprawę zrobili gracze z
PixCom. Zresztą nawet z tym samym przeciwnikiem co my (idioci z PxR umówili dwa mecze w jednym dniu, nawet o tej samej godzinie i na żaden się nie stawili).
Pisałem już jak wygląda sprawa z naszymi meczami i nie mam zamiaru pisać tego po raz drugi, szczególnie takiej osobie jak Ty, która nawet nie potrafi w niektórych sytuacjach zachowywać się na poziomie, a zwłaszcza we wszelkiego rodzaju awanturach.
Coś jeszcze chcesz dodać

Czy chcesz kolejnej awantury z klanem
PFT w tle
[PL]T3 napisał(a):
TOPIC ten to żadna prowokacja tylko chcę by wkońcu ktoś określił co z tym zrobić. Bo mimo że na CB o tym pisano klan wiadomy dalej robi co chce.
I jeśli nie jest to prowokacja to co to jest

Nagle poczułeś się w roli ostatniego sprawiedliwego i postanowiłeś pokazać światu jacy to inni są be i tylko Ty jeden jedyny jesteś święty, bo wyciągnąłeś to na światło dzienne
Jeśli tak bardzo Ci zależy to napisz o tym do admina CB i niech to sprostuje, nam to wisi, najwyżej będziemy niżej w ladderze... i co

świat się nie zawali...
-----
EDIT:
Ostatnio zaobserwowałem, że klan
PFT chce się bardzo pokazać na naszej scenie, a robi to nie poprzez dobrą grę tylko przez co raz liczniejsze awantury (zwłaszcza z klanem
PixCom).
Jak chcecie załatwiać swoje porachunki to róbcie to gdzie indziej, albo poprzez inne metody, bo póki co nie tylko Ja uważam was za...