Teraz jest 30 lis 2024, 08:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lis 2005, 23:56 

czesc,
wrescie mam karte, ktora umozliwia mi gre w BF2.
W tej chwili "testuje" demo tej gry, tryb multi miodzio.

I pytanie:
czy warto wydac przeszlo 100zl zeby narzekac na wysokie pingi, losy i brak polskich serwerow?

Mam Neo 640/160 i nie wiem, czy takie lacze nadaje sie do komfortowej gry?

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 23:58 

Nadaje sie

Jak to brak Polskich serverów ??

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 00:01 

Łącze masz w porządku. A zauważ że nie wszyscy narzekają. Jeżeli demko Ci się podoba i lubisz takie klimaty... Twoja decyzja. Zresztą chcę zauważyć że ja też na full version zdecydowałem sie po grze w demo :D I na razie nie żałuję. Fakt były problemy na początku, ale na tym forum sobie ze wszystkim radzimy wspólnie. I jakoś to idzie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 02:31 
Moderator forum

A jak człeku drogi chcesz mieć fajne serwery demowe jak już chyba tylko w us stoją? Zainstaluj ASE i zobacz polskie serwery/pingi na nich.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 08:51 

Nie wydawaj na ten softwerowy bubel ani grosza. Sam gdybym wiedział że kupuje tak niedopracowany i wadliwy program nie kupił bym go nawet za 10 zł. Ciągłe kłopoty z pathami, sterownikami. Kompletna porażka. Faktycznie gra wciąga i to wciąga mocno jak narkotyk, rozgrywka przednia i naprawdę dająca duża satysfakcję ale jeżeli niechcesz wspierać amatorów a takimi są programiści którzy ją napisali i nabijać kase producentowi który ją wydał któremu zależy tylko na kasie bo nie zwraca uwagi na kolejne bugi, błędy, problemy to nie kupuj tej gry. Poczekaj lepiej i kup CoD2. Nie kupuj od amatorów....

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 08:56 

Albo bubel albo wciąga jak narkotyk..określ się... :wink:

PS: dziwnym trafem ja nie miałem żadnych problemów z patchami i sterownikami...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 09:55 

me too

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 10:06 

Krótko mówiąc: warto!

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 10:08 

Nie weźcie tego za nabijanie postów, tylko jak mozecie to zajrzyjcie do tematu poniżej :) Tym o Special Forces.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 12:56 

s-a-m napisał(a):
Albo bubel albo wciąga jak narkotyk..określ się... :wink:

PS: dziwnym trafem ja nie miałem żadnych problemów z patchami i sterownikami...

Zauważ że napisałem softwerowy bubel, czyli program nie dopracowany od strony programistycznej. Zajrzyj do działu problemy a sie przekonasz iż liczna grupa ludzi grających w BF2 ma problemy z grą, sterownikami, pathami, kontami itd. Wpływ na to ma także kiepska obsługa techniczna ze strony EA a raczej jej brak. Zadzwoń do EA a sie przekonasz jak jest traktowany klient. Obok tych spraw nie można przejść obojętnie. Jesteśmy graczami ale także konsumentami i pewne prawa nam się należą.

Buble często stają się hitami tak było np. z fiatem 126p... ilość wyprodukowanych modeli na pewno nie jest proporcjonalna do jakości tych samochodów. Podobnie jest z tą gra.. ilość sprzedanych kopi nijak się ma do poprawności programowej tej gry na którą pieniążki ze sprzedaży powinny chyba w części iść. A nie jak teraz że aby zainstalować patha trzeba się gimnastykować godzinami i połowę spraw instalacyjnych wykonywać wyręczając programistów z EA. Każdy produkt powinien być dopracowany w 100% zanim trafi na rynek jednak w przypadku BF2 ważniejsze było prawdopodobnie zdążyć przed konkurencją q2 czy bardziej CoD2 bez względu na jakość.

Nie polecam tej gry choć robie to z ciężarem na sercu bo wiem jak jest miodna i wciągająca ale nie moge komuś polecać softwarowego bubla z którym prawdopodobnie wcześniej czy później będzie miał kłopoty.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 14:39 

Tutaj sie z przedmówcą nie zgodzę. Patche były , są i będą niezależnie od gry czy producenta. Mało jest gier które patchy nie potrzebowały lub nie potrzebują.
Problemy z instalacją gry lub w/w patchy to wynik nieprzeczytania instrukcji ( lub jej braku ) ew. niezaznajomienie się z plikiem readme. Dziwne , że 99% graczy nie ma problemów z instalacją , owszem problemy się zdarzają , ale wynikaja one też z konfliktów sprzętowych lub z niedostatecznym poziomem tego sprzętu w stosunku do wymagań gry.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 15:07 

Basic_M głupości gadasz...nie polecasz gry bo jedna na 100 osoób ma problemy z patchem?? troche głupie nie uwarzasz?? A po drugie patcha instalujesz raz a potem grasz...gry się nie poleca jeśli sama w sobie jest nędzna a w tym przypadku jest inaczej...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 16:32 

Basic_M napisał(a):
Nie wydawaj na ten softwerowy bubel ani grosza. Sam gdybym wiedział że kupuje tak niedopracowany i wadliwy program nie kupił bym go nawet za 10 zł. Ciągłe kłopoty z pathami, sterownikami. Kompletna porażka. Faktycznie gra wciąga i to wciąga mocno jak narkotyk, rozgrywka przednia i naprawdę dająca duża satysfakcję ale jeżeli niechcesz wspierać amatorów a takimi są programiści którzy ją napisali i nabijać kase producentowi który ją wydał któremu zależy tylko na kasie bo nie zwraca uwagi na kolejne bugi, błędy, problemy to nie kupuj tej gry. Poczekaj lepiej i kup CoD2. Nie kupuj od amatorów....

Człowieku każda gra mam błędy i nie jest taka jak by chcjał każdy gracz od ceny po wszystko. A co do paczy to wikszosc gier tak dzjała i niczyja wina ze masz problem z nim i sterowników bo ja nie mjałem z niczym, a jesli nie chcesz się martwić takimi problemami polecam kupic gry z Steama czyli CS itp. tam wszystko się robi samo i automatycznie wiec pacze masz z głowy. Ja tam polecam BF2, mi pasi no gdyby był tylko tańszy.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 16:50 

programistyczny bubel? chyba nie widziales niedobionych programow.
jedyny program na swiecie ktory nie wymaga poprawek bo jest doskonaly to ten:
Kod:
10 print "PrezesOi jest sexi"
20 goto 10
run

cala reszte im bardziej skomplikowana tym wieksze prawdopodobienstwo wystapienia bledow. to co prezentuje BF2 (nawet przy wersji 1.0) nie jest takie zle. do ich pomocy technicznej tez nie mam zastrzezen. wydaje mi sie ze nie miales z nimi do czynienia, jestes raczej typem czlowieka ktory non stop pisze petycje i wnioski ....;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2005, 16:57 

CS_JUBY napisał(a):
Basic_M napisał(a):

Człowieku każda gra mam błędy i nie jest taka jak by chcjał każdy gracz od ceny po wszystko..

nie zgodze sie z toba TETRIS niema błedow :D

a i jezeli chodzi o patche to chyba kazda gra je ma a jak koledze Basic M sie nie podoba to niech gra w ww gre

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2