s-a-m napisał(a):
Albo bubel albo wciąga jak narkotyk..określ się...

PS: dziwnym trafem ja nie miałem żadnych problemów z patchami i sterownikami...
Zauważ że napisałem
softwerowy bubel, czyli program nie dopracowany od strony programistycznej. Zajrzyj do działu problemy a sie przekonasz iż liczna grupa ludzi grających w BF2 ma problemy z grą, sterownikami, pathami, kontami itd. Wpływ na to ma także kiepska obsługa techniczna ze strony EA a raczej jej brak. Zadzwoń do EA a sie przekonasz jak jest traktowany klient. Obok tych spraw nie można przejść obojętnie. Jesteśmy graczami ale także konsumentami i pewne prawa nam się należą.
Buble często stają się hitami tak było np. z fiatem 126p... ilość wyprodukowanych modeli na pewno nie jest proporcjonalna do jakości tych samochodów. Podobnie jest z tą gra.. ilość sprzedanych kopi nijak się ma do poprawności programowej tej gry na którą pieniążki ze sprzedaży powinny chyba w części iść. A nie jak teraz że aby zainstalować patha trzeba się gimnastykować godzinami i połowę spraw instalacyjnych wykonywać wyręczając programistów z EA. Każdy produkt powinien być dopracowany w 100% zanim trafi na rynek jednak w przypadku BF2 ważniejsze było prawdopodobnie zdążyć przed konkurencją q2 czy bardziej CoD2 bez względu na jakość.
Nie polecam tej gry choć robie to z ciężarem na sercu bo wiem jak jest miodna i wciągająca ale nie moge komuś polecać softwarowego bubla z którym prawdopodobnie wcześniej czy później będzie miał kłopoty.