Edit:
Sorry temat pwinien znaleś sie na tematach BF2 Bo o BF2 mi chodzi.Przepraszam za zasmiecenie
Witam wszystkich
Tylko prosze nie jedzcie po mnie ze ktos juz zadawal to pytanie albo, ze najlepiej uzyc wysoko zaawansowanej opcji szukaj itd.Probowal i nie znalazłem

.
Mam wersje piracką i odrazu pisze że nie jestem wogole za wersjami nie orginalnymi zawsze kupowałem orginalne wersje ta plytka wtrafiła mi do rąk poprostu przypadkiem.Gra śmiga mi jak mażenie gram tez po necie
no ale oczywiscie tylko na skrakowanych serwerach.Chcem zakupic na dniach orginalna wersje bo uwazam ze trzeba wspomagac takie firmy jak EA zeby mielli hajss na takie lub tez jeszcze lepsze gry.
Wiec pytanie brzmi jaka jest różnica pomiedzy orginalna wersja a piracką?
1.Napewno gra na oficjalnych serwach Ea
2.rosna punkty
i co jeszcze?
Bede widzial wiecej serwów?Teraz widze jakies 20 i wiekszosc z nich ma włączonego PB moge na nie wejsc ale po chwili gry wyzuca mnie
Myślałem żę tak nie bedzie jak kupie orginała ale czytam troche to forum i coniektozy forumowicze pisza ze mimo orginalnej wersji wystepuje czasem taki problem.Wiec czy wiadomo kiedy wyjdzie nowy patch ktory poprawi wszystkie błedy z połączeniami?
Warto zakupić wersje OG.Prosze o odpowiedź na moje pytania.
Z góry dziekuje.Nie krytykujcie

mnie za to że mam piracką wersje,bo napewno mam wiecej orginalnych gierek niz nie jeden z was