Teraz jest 25 lis 2024, 17:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 gru 2005, 22:59 

Ja i Eragon postanowiliśmy zrobić wszystkie odznaki na złoto, może nierealny pomysł no i taki jest dopóki nie znajdziemy 2 osób najlepiej. Chętnych kierujemy na gg : 8723610 prosimy też o jakieś servery rankingowe gdzie można zaczac mecz od 3 osób.

p0zdr0

PS.: Jeżeli komuś pomysł sie nie podoba to prosimy żeby nas nie wyzywać od lamerów(itp) gdyż pomysł jest skromnie opisany jezeli mówimy: ,,bardzo nierealne'' :P

PostNapisane: 23 gru 2005, 23:09 

Patryczek92 napisał(a):
Ja i Eragon postanowilismy zrobic wszystkie odznaki na zloto, może nie realny pomysl no i taki jest dopuki nie znajdziemy 2 osób najlepiej. Chetnych kierujemy na gg : 8723610 prosimy tez o jakies servery rankingowe gdzie mozna zaczac mecz od 3 osób.

p0zdr0

PS.: jeżeli komuś pomysł sie nie podoba to prosimy zeby nas nie wyzywac od lamerów(itp) gdyż pomysł jest skromnie opisany jezeli mówimy: ,,bardzo nie realine'' :P

Ja to skomentuje tak:
-trzeba sie narobić jeśli mają być 3-4 osoby :)
-trzeba mieć 100h gry do np. złotka medem (mało realne żebyś zdążył do przyszłego roku :twisted: :twisted:
-mi ten pomysł sie nie podoba i nie wyzywam Was od lamerów tylko wyrażam spokojnie swoje zdanie :)
-PRZYŁĄCZYŁ BYM SIE ALE NIESTETY NIE
-ŻYCZĘ PWODZENIA :)

PostNapisane: 23 gru 2005, 23:29 

Gold napisał(a):
Ja to skomentuje tak:
-trzeba sie narobić jeśli mają być 3-4 osoby :)
-trzeba mieć 100h gry do np. złotka medem (mało realne żebyś zdążył do przyszłego roku :twisted: :twisted:
-mi ten pomysł sie nie podoba i nie wyzywam Was od lamerów tylko wyrażam spokojnie swoje zdanie :)
-PRZYŁĄCZYŁ BYM SIE ALE NIESTETY NIE
-ŻYCZĘ PWODZENIA :)

komment :P
-nie no ja to widze ineczej (np.: comandos zabija kolesia z c4 - wsparcie daje mu nastepne c4 - medyk orzywia martwego - martwy jest mięsem :P)
-no tu ci przyznam racje gdyż fakt jest faktem ale moze przynajemniej 3 klasy będą po 100 h
-Gold dziękuje że trzymasz ręke na pulsie :P
-a szkoda :( ;(
-dzieki :*

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 23:38 

Sorry, że was skrytykuję, ale dla mnie to czyste lamerstwo w swej nieskazitelnej postaci 8) Przecież to szczyt lameriady, by zebrać się na serwerku w 4 osoby, jeden detonuje C4, zabija podstawionego przeciwnika, support z jego drużyny rzuca mu ammo, w tym czasie medic reanimuje tamtego denata, po czym spec znów detonuje C4. Żenada panowie :? Zero skilla, zero umiejętności.... Ale cóż... powodzenia życzę :?

Sorki, jeśli za ostro, ale zły dzień dziś mam :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2005, 23:44 
Moderator forum

A potem się dziwicie czemu koleś z wysokim stopniem, gra jakby był naspawany... :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2