Teraz jest 30 lis 2024, 00:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 lis 2005, 16:51 

Jesli ktos jest zainteresowany odblokowaniem sobie f2000+flash bangow i innych unlockow z SF moze to zrobic nie posiadajac dodatku.

Pod tym linkiem informacja o tym jak to zrobic: http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?t=42833

Nie wiem, czy istnieje mozliwosc dojscia do tych unlockow w normalny sposob, tj. zdobywajac punkty w podstawce - byc moze tak - ale opisana powyżej metoda jest na pewno szybsza, bo dostaje sie unlocki za juz zdobyte punkty. Ja dostałem od razu 3 czy 4 unlocki i mam już właściwie wszystko co chciałem.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 16:56 

Dobre! :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 17:01 

Jezeli jest ktos kto ma SF i moglby mi to zrobic na moim ACC od podstawki to bylbym BARDZO WDZIECZNY!!!! napiszcie mi PM jezeli ktso by to dla mnie zrobil!! Mam tylko 5000iles punktow wiec licze ze konta nie strace :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 17:11 

Killer20200 napisał(a):
Jezeli jest ktos kto ma SF i moglby mi to zrobic na moim ACC od podstawki to bylbym BARDZO WDZIECZNY!!!! napiszcie mi PM jezeli ktso by to dla mnie zrobil!! Mam tylko 5000iles punktow wiec licze ze konta nie strace :)

Ja teraz na weekend wyjezdzam i bede offline, jesli jednak ktos bedzie zainteresowany to w przyszlym tygodniu moge pomoc.

pozdrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 17:23 

Mogę pomóc dzisiaj do północy. Bo potem ide spać bo mam o 6:25 pociąg do Warszawy na LAN'a :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 17:27 

Hmm może mi ktoś to przetłumaczyc na polski. Doczytałem sie tyle że trzeba miec kolege który ma Special Forces (kolega se kupuje :) )
i chyba chodzi o to by kolego sie zalogował na swoim kompie używając twojego logina i hasła??? Chyba nie wiem o co chdzi :(

Na pewno nie da sie odblokowac broni z SF na podstawce normalną drogą nabijając punkty.

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 17:34 

MariuszM6 napisał(a):
Hmm może mi ktoś to przetłumaczyc na polski. Doczytałem sie tyle że trzeba miec kolege który ma Special Forces (kolega se kupuje :) )
i chyba chodzi o to by kolego sie zalogował na swoim kompie używając twojego logina i hasła??? Chyba nie wiem o co chdzi :(

Dokładnie o to. Kolega musi:
- się zalogować na Twoje konto,
- wejść na dowolną mapę z dodatku, zdobyć co najmniej 1 pkt rankingowy (być może z zerem punktów też przejdzie - byle zostać zarejestrowany jako gracz dodatku),
- odczekać aż punkty się naliczą (czyli do końca rundy + 15 minut, z reguły),
- zalogować się ponownie do gry i wybrać unlocki.

Do momentu naliczenia punktów z przynajmniej jednej rundy unlocki są niedostępne.

pozdrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 17:54 

Tylko teraz pojawia sie pytanie czy posiadacze SF bedą chętni do pomocy.
Mam nadzieje ze tak.Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 18:30 

jak tak to wporządku :lol: tylko ja nie mam kolegi, który by miał SF może kupię w przyszłym tygodniu to wtedy mi to dynda lecz narazie u mnie w komputroniku nie ma :(

Ps. właśnie pojawił się w komputroniku więc jutro ide kupić :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 22:26 

No troche z nowymi giwerkami pobiegalem (dzieki Cpt.Winters ;]) i sie lekko zawiodlem. O ile asfalt dostal celna, dosc mcona giwere i to z flashbangami zamiast dymu o tyle pozostale klasy dostaly gowno :D
Specops ma takie drugie m4. Medyk ma g36? w kazdym badz razie to co ma w podstawce specops. Supporter dostal to samo ale w wiekszym kalibrze(bardzop podobnie wyglada) :P Snajper nie dostal nic ;] A AT nie mam :P Tak czy siak lekko suck ;D

Flashbangi sa tylko przy odblokowanej broni asfalta a wiec nie sa dostepne normalnie w podstawce tak jak to czesc osob uwazala :}

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 22:41 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
No troche z nowymi giwerkami pobiegalem (dzieki Cpt.Winters ;]) i sie lekko zawiodlem. O ile asfalt dostal celna, dosc mcona giwere i to z flashbangami zamiast dymu o tyle pozostale klasy dostaly gowno :D
Specops ma takie drugie m4. Medyk ma g36? w kazdym badz razie to co ma w podstawce specops. Supporter dostal to samo ale w wiekszym kalibrze(bardzop podobnie wyglada) :P Snajper nie dostal nic ;] A AT nie mam :P Tak czy siak lekko suck ;D

Flashbangi sa tylko przy odblokowanej broni asfalta a wiec nie sa dostepne normalnie w podstawce tak jak to czesc osob uwazala :}

medyk ma G36E i moim zdaniem jest ono lepsze niz G36C

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 22:45 

Cpt.Winters jeszcze ja cie bardzo pieknie prosze o odblokowanie mi tego co ci w PM napisalem konto i pass tez ci tam podalem BEDE TWOIM DOZGONNYM DLUZNIKIEM ZA TO :) plz jeszcze przed tym wyjazdem :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 22:45 

Lailonn napisał(a):

Tylko male sprostowanie. Medyk nie dostal tego unlocka, ktory ma Spec w podstawce. To jest inne G36, znacznie mniej celne ale silniejsze - przez co na pewno lepsze od L85A1. To, co dostał Support tylko wygląda jak G36, ale parametrami nijak go nie przypomina, plasując się między SAW a PKM.

Szczegółowe i bardzo porządne porównanie parametrów unlocków:
http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?t=42351

pozdrawiam,
Ognacy[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 25 lis 2005, 23:10 

tak czy siak jedyna pozywtywna zmiana jest bron asfalta, ktora jest calkiem fajna. Pozostale raczej furory nie zrobia...

btw animacja flashbanga lami. jakby byl z papieru? czy czegos ;D A bron speca nie wydaje dzwiekow przy ladowaniu(przynajmniej u mnie)

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2005, 00:09 

Cpt.Winters pograłbyś na miom profilku ??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2