Teraz jest 23 wrz 2014, 22:21

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lut 2006, 16:09 
Offline

Dołączył(a): 8 lut 2006, 16:01
Posty: 4
otuż mam przeglądarke serverów The All-Seeing Eye i znalazłem ta gre...tylko ze jak wybieram jakis server to poprsotu uruchamia mi sie gra i tyle...a nie moge grac w sieci...a wiec co robic? mozecie mi odp na forum lub na gg 7270225 eloo dzieki za wszystko :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 16:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 paź 2005, 14:31
Posty: 612
Lokalizacja: Łódź
NIE TEN DZIAŁ!!!

PS: Czemu nie możesz grać w sieci?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 16:33 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2005, 10:10
Posty: 409
Lokalizacja: Warszawa
Sprawdź czy masz orginalną wersję. Jak tak to sprawdź czy spatchowałeś do najnowszej wersji

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 16:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 lis 2005, 14:31
Posty: 77
Lokalizacja: Katowice
Musisz w ASE wpisać w ścieżce uruchomienia gry coś takiego
C:\Gry\Battlefield 2\BF2.EXE"+playerName tank26 +playerPassword mojehaslo

oczywiście ścieżke musisz podać swoją, hasło i swojego nicka

A jeżeli masz dalej wątpliwości to szukaj kolego bo to już było tutaj na tym forum !

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 19:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2006, 20:56
Posty: 233
Lokalizacja: .....
Haha,ludzie każdy doświadczony gracz wam powie że ASE tylko wykrywa BF2,nie można pusić serva przez ASE.ASE tylko puszcza gre,tak jak ikona startu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 20:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 gru 2004, 00:08
Posty: 4910
Raiven mozna z tego co wiem po dopisaniu wlasnie czegos do ASE laczyc sie z serwem bezposrednio z ASE(przynajmniej tak bylo...)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 20:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2006, 20:56
Posty: 233
Lokalizacja: .....
No wiesz nawet w CDA i Playu pisali że nie możan :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:21 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 paź 2005, 18:06
Posty: 255
Lokalizacja: Łódź
Lailonn napisał(a):
Raiven mozna z tego co wiem po dopisaniu wlasnie czegos do ASE laczyc sie z serwem bezposrednio z ASE(przynajmniej tak bylo...)



1.Odp. Tools>Options>Games>BF2>Program location:"F:\Battlefield 2\BF2.exe" +playerName XXXXX +playerPassword XXXXX i OK.

2.Odp. Istalujesz: BF2>patcha 1.12 i grasz.

_________________
A gdy wróg poszedł do nieba. Ja pozostałem w piekle.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL