Pucek napisał(a):
Otóż sprawa dotyczy hamskiego walczenia między sobą o samolot lub helikopter. Wczoraj grałem na ASTERZE po stronie Chin. Nasz bombowiec odleciał i został J-10 więc do niego wsiadłem i normalnie zacząłem się rozpędzać i niejaki Pan Yamsza normalnie wlazł mi na pas (on też chciał lecieć tym samolotem). Nic nie mogłem zrobić poprostu go rozjechałem, a on mnie za to ukarał

Dziś to samo gram na KRAP-ie. Jako USMC podchodziłem do lądowaniem BH na lotniskowcu jakiś koleś wleciał na mnie Cobrą, zostałem ukarany -16 pkt. Wsiadłem do samolotu startuje pionowo i jakiś koleś rozpędził sie i wbiegł we mnie noi zginął. Znów kara i -20 pkt. Potem koleś pisze: "Trzebabyło dać mi ten samolot". Czy was też tak traktują?
Tak jak napisali moi poprzednicy. Tematów tego typu było wiele i nie jestem pewien czy należało zakładać następny.
Natomiast, jeśli ktoś na naszych serwerach zachowuje się w ten sposób, po prostu rób screeny i wysyłaj do admina. Ban skutecznie studzi zapał wszelkich cwaniaczków.
BTW, jestem ciekaw co na to Yamsza, bo to chyba ta sama osoba która dużo udziela się na tym forum ?
Ikasprzak napisał(a):
Pełno tego w necie. Masz następne: ..................
albo......................
RaDeOn napisał(a):
E tam mi ten Yamsza tez pod koła wskakiwał ale ja nie płacze z powodu paru punktów.A pozatym to jest Polska i to był polski serwer a jak chcesz na takim grac to sie przezwyczaj do takich trolli.
Kolejny mądry się znalazł. To jak nie na polskich, to gdzie mamy próbować robić porządek z trolami ? Na niemieckich ?