Teraz jest 30 lis 2024, 00:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 mar 2006, 09:57 
Na niemieckiej scenie Battlefield 2 zostal nakryty nastepny cheater.

tlumaczenie na polskie:
Dagobert widocznie ma aimbota >>clip<<. Widac to po tym, ze gdy zaczyna strzelac to jednego gracza, aimbot automatycznie go odwraca zeby trafic gracza za nim a pozniej go odwraca ponownie o 180° zeby zabic tych przed soba.
Typ byl aktywny na forum i rozmawial o cheatach.

To juz chyba 2. cheater ze znanych niemieckich klanow. Dalej tak.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 10:09 

No to fajnie, miejmy nadzieje, że znajdzie się wiecej takich klipów ujawnijących wspomagacze stosowane przez widocznie niedowartościowanych ludzi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 10:24 

Ja tam nic nie widzę podejrzanego - albo nie wiem na co patrzeć :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 10:43 
lkasprzak napisał(a):
Ja tam nic nie widzę podejrzanego - albo nie wiem na co patrzeć :lol:

gdy UMSC chce strzelic do tych dwoch MECow przed soba, aimbot odwraca go o 180° i strzela do goscia za soba. pozniej jeszcze raz 180° odwrot i dopiero strzela do MECu przed soba. hujowy aimbot - jak juz aimbot to jeden strzal i cala trojka dostaje heada :mrgreen:

godne do myslenia jest fakt, ze PB to widocznie tylko nazwa a nie daje nic. trzeba zaczasc stosowac battleeye. ciekawe czy to naprawde pomaga ...

Ostatnio edytowano 28 mar 2006, 10:46 przez >RobaL<, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 10:44 

Widać, że kolo nienaturalnie się zachowywał. Toż ci kolesie przebiegli przed nim a on nic Odwrócił się do tego za sobą.(Nie miał prawa go zobaczyć)

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 10:46 

Na totalbf2 byl wywaid z masterem cziterow. Stwierdzil, ze wiele znanych klanow bf2, cs dawalo mu propozycje pisania prywatnych hackow za kase. No coz...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 10:48 

Cóż widać, że chęć zwycięstwa (kasa kasa kasa) robi swoje i nawet znane klany mogą mieć gdzieś zasadę Fair Play

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 11:36 

Niestety coraz wiecej jest tych smieci ;/ Pamietam jak kiedys gralismy z klanem ktoremu sie samo UAV naprawialo, przez co nasi nie nadazali tam rzucac C4 ;] Niestety demka z meczu oczywiscie nie dostalismy mimo ze utrzymuja ze je wyslali....

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 11:50 
chcialem sie w tym kontekscie spytac o dzialanie BattEye.

wiec zeby dodac serwer wystarczy wlanczyc battleye -> add server
a zeby grac z battleye wystarzy podczas gry ten programik miec wlanczony?

jak tak, to supa. podoba mi sie sprawa.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 11:54 

Adasi napisał(a):
Niestety coraz wiecej jest tych smieci ;/ Pamietam jak kiedys gralismy z klanem ktoremu sie samo UAV naprawialo, przez co nasi nie nadazali tam rzucac C4 ;] Niestety demka z meczu oczywiscie nie dostalismy mimo ze utrzymuja ze je wyslali....

Perfidne normalnie. To na waszych oczach sie UAV naprawiał??

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 11:55 

Może by tak polskie serwery zaopatrzyć w ww program?

Jakoś łatwiej byłoby mi się pogodzić z porażką gdybym miał niemalże pewnośc że wynika wylącznie z mojego braku skill'a

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:14 

Tak na naszych oczach. Kumpel mi mowi co sie dzieje, ja nie uwierzylem ale jak sie dospawnowalem do niego to na wlasnych oczach widzialem jak UAV powstalo z ruin :|

Wkurza mnie jedynie, a zarazem zastanawia jaka to przyjemnosc z gry na czyms takim... Ja tam lubie jak jest normalna zdrowa adrenalina, wszystko sie dzieje fair i kazdy ma rowne szanse. Takie czitowanie to imo zabijanie przyjemnosci z gry...

Co do filmiku, to ten kolezka jest z dignitasów :/ Ostatnio z nimi gralismy na serwie. Heli vs. heli sie biliśmy no i teraz sam nie wiem czy oni czitowali czy nie bo mieli 100% skutecznosci z rakiet TV. Oczywiscie mozna miec ponad przecietne umiejetnosci itp ale czasem niektore rzeczy sa nieco zastanawiajace....

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:36 

Swoja droga nie sadzilem, ze tak znany klan da taka plame :| jakie jest oficjalne stanowisko?

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:41 

Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to zapewne idzie o kasę (albo "autodowartościowanie")... Dla niektórych przyjemność z gry to sprawa bardzo (!) drugorzędna. Niestety.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:43 

toć na temat czitów już się tutaj Ognacy raz porządnie rozpisał
wkażdym razie wynikało z jego wypowiedzi iż istnieją "custom made cheaty" a konkretnie aimboty będące niedowykrycia przez PB (i prawdopodobnie żaden obecnie istniejący system zabezpieczeń antycziterskich)

co do filmiku - faktycznie... gdyby koleś niestrzelił do tych dwóch zanim go odróciło do trzeciego za plecami to mozna by polemizować że widział go na minimapce dzięki UAV i akurat się odrwacał (mi się czasem zdażają takie akcje więc wiem że to nie cheat)
ale tak ? ewidętnie zobaczył kolesi i pociągnał za spust (stad ten strzał) a aimbot najpierw skosił tego z tyłu

nic tylko pogratulować czujności gościom odpowiedzialnym za filmik

szkoda że niepokazało ksywki gościa w konsoli
wprawdzie pojawia się w czasie filmiku tylko jeden wpis o fragu - dygnitas/dag0bert - jednak jest to kill z AK-101 podczas gdy widniejący na filmiku hax0r ma ewidetnie M16A2 w ręku (chyba że to też czit)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2