Teraz jest 4 mar 2025, 19:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Za późno ?
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:30 

Witam wszystkich.
Nurtuje mnie jedno pytanie :

Czy na kupno BF2 jest już za późno ?

Bardziej chodzi mi o to co nadejdzie - jak wiecie wielkimi krokami zbliża się Battlefield 2142. Niestety wcześniej moje parametry komputera nie pozwalały mi wogóle na gre w BF2. Jak sądzicie czy warto kupować BF2 czy lepiej poczekać i kupić BF 2142. Nie zrozumcie mnie źle, że się szczypie kasą .. tak nie jest ale chciałbym znać waszą opinię ..
Chciałbym dodać, że jestem fanem gier FPP - tym bardziej realistycznych .. Jak myślicie czy po wyjściu BF 2142 więcej ludzi przeżuci się na "nówkę" czy zostanie przy BF2 ?? :)

P.S
Dzięki za przeczytanie mojego nudnego monologu ^^
Pozdrawiam - Toxyn

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:33 

jeżeli mam być szczery to kup inną grę

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:38 

Zanim wyjdzie BF2142 to minie jeszcze trochę czasu (zapewne jeszcze z rok, mimo rychle zapowiadanej premiery :wink:). Co będziesz robił przez ten czas?

btw. Kiedy premiera C&Ca 3? :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:41 

Uważam, że na kupno BF2 nie jest za późno, szczególnie jak masz na to pieniądze. BF2 wyszedł w Polsce w czerwcu 2005, więc jako gracz będziesz pewnie traktowany jako noob. BF2 nie jest tak realistyczny jak OF, bf2 jest raczej grą arkadową.

Cytuj:
ak myślicie czy po wyjściu BF 2142 więcej ludzi przeżuci się na "nówkę" czy zostanie przy BF2 ??

To zależy, jak będzie dobry BF 2142 na tle innych gier w tych realiach np. ET:QW.

http://enclave.myminicity.com/

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:42 

kup Bf2... jak wyjdzie BF21942 czy jakos tak, to EA pewnie wymysli jeszcze BF 1000000 :lol: , i co? tez bedziesz sie zastanawiac czy poczekac na kolejna czesc? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:42 

2142 to będzie porażka. wielu graczy zapowiadało że jej nie kupi, choć inni kupią z ciekawości. Uważam, że z 2142 będzie jak z SyFem

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:55 

Na kupno BF2 nie jest za pozno :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:00 
Moderator forum

Domino napisał(a):
Na kupno BF2 nigdy nie jest za pozno :)

zapomniales dodac tego slowa ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:10 

Poczekaj najpierw az wyjdzie patch 1.3 i wtedy zapytaj czy warto kupic bf2 :lol: A tak na serio to imo mamy juz powoli koncowke bf2, Co prawda ludzie dalej graja w bf42 i nama wiec mozna sie spodziewac, ze z bf2 bedzie podobnie...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:16 

Po wydaniu vietnama malo osob przeszlo na niego z 1942. A 2142 to ebdzie wlasnie taki drugi vietnam. Cos tam namiesza. Chwile zablysnie i padnie ;P

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:19 

Nawet na pewno warto kupic ja raz w to zagralem i od razu pokochalem moje battlefildziatko a co do 2142 to nie wiem czy kupie bo jakso strzelanki przyszlosciowe mnie nie kreca :(

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 21:44 

Moge Ci obiecac ze wiekszość graczy przezuci sie na produkt Activision :twisted: czyli stare zajebiscie fajne ET.
Czekaj na Enemy Territory:Quake Wars bo naprawde warto.
Tylko martwi mnie jedna zecz...ile to cos bedzie kosztowac bo np. Quake 4 az 250zł :shock: :shock:
Proponuje kup sobie jakąś fajną gierkę bo na BF2 bedziesz musiał kupywac te ich zrypane dodatki :? bo inaczej to nie bedziesz mial szans raczej na serwerach (nobem jestes)
Nie wiem czy wiesz ale ci ktorzy maja SyF to mają leprze uzbrojenie.
Niestety od niedawna jestem posiadzaczem SyFu i jakos sobie radze bo wczescniej po 22.00 najczesciej na holenderskim czy niemieckim serwie dostawalem z F2000 bez najmniejszych szans na przezycie
Niestety,kto ma kase ten ma przewage

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 22:02 

pierdzielisz.... wystarczy że qplowi dasz haslo do konta od chwile zagra w SyFa i juz masz unlocki. Co do n00ba to każdy nim był a niektórzy zostali ( choćby z zachowania )

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 22:07 

poczekaj na informacje o dacie premiery ETQW, ja na twoim miejscu nie kupowalbym BF2 gdyby ta premiera byla blisko, tylko wszedl w QW.
... jezeli BF2 1.3 wyszedlby rownoczesnie z QW, allegro byloby zalane ofertami sprzedazy BF2 ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 22:13 

Jeśli dla Was BF2 jest już grą schyłkową to grubo się mylicie. BF2 zapoczątkował przecież epoke tworzenia gry nigdy nie kończącej się. Można tu sie włączyć w dowolnym momencie i skończyć kiedy się chce. Sprzedali tego juz miliony na całym świecie i zrozumcie że nikt normalny nie zarżnie "złotej kury" Interes z nowymi mapami dopiero się zaczyna tak samo jak interes z handlem kontami. Za chwile zacznie się interes na broniach i wyposażeniu dodatkowym. Zauważcie że maszyny jakby tu powiedzieć " świerzych graczy" dopiero dosięgły możliwości BF2. Nie zdziwiłbym się jak po następnym bosterpacku zrobią super promo na podstawkę BF2 aby zdobyć serca świerzych graczy. Zobaczycie że SF jeszcze wróci do sklepu jako bonus extra - szczególnie dlatego że nie zarobił tyle ile założono w biznesplanie. BF2 jest bardzo dużym interesem jako produkt i jako usługa (ci co wynajmuja serwy wiedzą o czym mówię) Zarobili juz na tym tyle, że za chwile spece od PR i marketingu zasypią nas nowymi możliwościami, aby zarobić jeszcze więcej. Popatrzcie na fenomen CS-a. Ludzie grają w to do dziś ze względu na super grywalnośc i co najważniejsze - ta strzelawka chodzi extra na ich kompach. Tak więc jako klient "z nosem" czekam z niecierpliwością co spece z EA za chwile nam zaserwują........

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2