Teraz jest 13 sty 2025, 20:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 08:55 

Gdyby arabska "krowa" miała podobną moc, można byłoby to utrzymać. Niestety, MEC stał na gorszej pozycji przez to i nie było równowagi. Z drugiej strony widziałem BH obsadzone inżynierami, które wytrzymywały salwy eryxów i trafienia z Igły (inna rzecz, że hitboxy itp. mogły tutaj odgrywać dużą rolę) i tylko odfruwały na chwilę, żeby dojść do siebie (sam stosowałem granatniki przeciw BH, pozwalały wyeliminować połowę załogi jednym strzałem). EA zaś tylko sprowadziło BH do poziomu "krowy", czyli praktycznie nikt nimi teraz nie lata, o ile nie musi.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 10:31 

Aproxymat napisał(a):
Gdyby arabska "krowa" miała podobną moc, można byłoby to utrzymać. Niestety, MEC stał na gorszej pozycji przez to i nie było równowagi.

niewiem co się roiło/roi w główach speców od EA ale IMHO blackhawk był silnieszy od krów PLA/MEC z racji kilku map w których USMC robiło desant (między innymi za pomocą transportowych heli) - dalian plant, wake island, Operation Clean Sweep, gulf of oman (oraz daquiq oilfields, dragon valley, kubra dam - chociaż tutaj wszyscy woleli transport klasyczny lądowy)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 11:48 

Kolec napisał(a):
blackhawk był silnieszy od krów PLA/MEC z racji kilku map w których USMC robiło desant

True. Teraz bh jest bardzo łatwy do zjedzenia na mapach pokroju łejk ajlend.

A zabawa 'starym' bh była przednia :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 18:18 

Cytuj:
"wykastrowanie" BH bylo jednym z pierwszych krokow EA majacych na celu udupienia BF2, pod wplywem placzacych dzieci z forów. to nic ze wystarczalo 2-3 dobrych eryxiarzy zeby zniszczyc w 5 sekund takiego strasznego bh. trudno miec eryxa jezeli jedynym sposopbem na walke jest pykanie ze snajpy i stawianie claymorow na wyjsciach z respa.
dobre opanowanie BH to byla jedna z lepszych rzeczy w tej grze, bo wymagala naprawde duzo treningu, i zapewniala duzo teamowego funu.

Hmm... Moim zdaniem strącenie Heli transp. (BH) jednym eryxem to uklon w strone reality

Kolec napisał(a):
niewiem co się roiło/roi w główach speców od EA ale IMHO blackhawk był silnieszy od krów PLA/MEC z racji kilku map w których USMC robiło desant (między innymi za pomocą transportowych heli) - dalian plant, wake island, Operation Clean Sweep, gulf of oman (oraz daquiq oilfields, dragon valley, kubra dam - chociaż tutaj wszyscy woleli transport klasyczny lądowy)

Zauważ, że i tak armia US jest na maksa przegięta przecież i ma znaczną przewagę w uzbrojeniu nad pozostałymi.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 18:25 

Co? Armia US przegięta? To my chyba w inna grę gramy. Armia US ma sprzęt z .. wzięty. Począwszy od samolotów a na broni podstawowej kończąc.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 18:30 

JabbaH napisał(a):
Armia US ma sprzęt z .. wzięty

Jak już coś piszesz, mógłbyś chociaż się nie cenzurować nadaremne. Tak trudno mi odpowiedzieć. Ale dziwne że zawsze jak patrzye na swoje statsy to US mam wiecej wygranych. Dziwne ze jak patrze na statsy broni to wychodzi mi ze US ma najlepsze. Dziwne, po prostu musimy grac w inna gre.

P.s. Co to FFA? Bo juz raz sie przewinelo mi.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 18:34 

Free For All czyli gra na zwyklym publicznym serwerku gdzie dzieja sie rozne cuda ;p

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 18:52 

US ma się najwięcej z prostej przyczyny, na każdej mapie gra się jako USMC. Co do broni, to AK bije m16, f-ki padają jak muchy od miga, su czy j-10. Nawet samochody są lepsze u MEC/Chinoli, bo można obracać karabinem. Tylko heli jest jako takie. A czołgi są mniej więcej równe.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 21:18 

No czołgi są równe, ale poza tym to ciągle chyba mówimy o innej grze. Samochody z obrotową górą ma każda strona. Ja się nawet doliczam ich w liczbie 4 (moze 5) wiec pewnie przypadaja dwa takie na jedna strone :P Nie wiem jak mozna to przeoczyc. Pewnie za duzo latasz i nie wiesz co sie dzieje na ziemi :P
Ja na przyklad nie powiem ci jaka jest roznica miedzy heli/samolotami bo dla mnie sa wszystkie jednakowe. Obojetne do jakiego wsiadam i tak mnie zestrzela :P
No i zapomiales o lodziach bojowych, te sa takie same :D
I nie rozumiem co ma do rzeczy to ze na kazdej mapie sie gra US. Przeciez nie powinni czesciej wygrywac, skoro jest dobry balans, co nie?? A u mie zawsze sa lepsi.
A co do AK, to juz kwestia gustu. Sam sie nim nie posluguje wiec nie mowie cz najlepszy czy nie. Mnie najlepiej sie gralo F2000 czy jakos tam.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 21:33 

Kończe polemikę. Bo nie ma to sensu.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 21:56 

Spooky8 napisał(a):
Mnie najlepiej sie gralo F2000 czy jakos tam.

ehem.... wg. mnie ta bron jest lamerska.... sorki jezeli kogos urazilem.... a jeepki z obrotowym dzialkiem US ma 1...Hummera

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2006, 22:14 

Spooky8 napisał(a):
Mnie najlepiej sie gralo F2000 czy jakos tam.

Nie wiem co ludzie widzą w tej broni ? :roll: Chyba podnieca ich to że mogą porzucać flasha w czlonków teamu...Każdy dobry AK'owiec załatwi nawet 5 (jak nie więcej) F2000'ów

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 11:01 

Spooky8 napisał(a):
I nie rozumiem co ma do rzeczy to ze na kazdej mapie sie gra US. Przeciez nie powinni czesciej wygrywac, skoro jest dobry balans, co nie??

Odsylam do podstawowki na nauke liczenia na jabluszkach.

Przemyslisz sam, czy wytlumaczyc? :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 13:08 

Spooky8 napisał(a):
Samochody z obrotową górą ma każda strona

LOL :D A to amerykansie lekkie autko to co mzoe tez mu sie obraca na wszytkie strony :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2006, 17:43 

bibol napisał(a):
LOL Very Happy A to amerykansie lekkie autko to co mzoe tez mu sie obraca na wszytkie strony Very Happy

Dobra juz cicho :P :D Kazdy sie myli czasem.
aNDY^aND napisał(a):
Spooky8 napisał:
I nie rozumiem co ma do rzeczy to ze na kazdej mapie sie gra US. Przeciez nie powinni czesciej wygrywac, skoro jest dobry balans, co nie??

Odsylam do podstawowki na nauke liczenia na jabluszkach.

Przemyslisz sam, czy wytlumaczyc? Smile

No wytlumacz. Mi wychodzi w statsach ze czesciej wygrywa US. Wystarczy popatrzyc na swoj profil. Dodam ze ogladnalem tez statsy innych chlopakow i druzyna US jest lepsze.

Jabbah
Koncze polemike bo to nie ma sensu? Po co gadac? Nie mialem sie zamiaru czepiac. Jak tak bylo to wybacz.

JabbaH napisał(a):
US ma się najwięcej z prostej przyczyny, na każdej mapie gra się jako USMC

Juz nie moge tego nie tlumaczyc. Wezcie sobie statystyke US wygrane/przegrane :/ Lepszy stosunek maja wg mnie US. Poza tym kiedys robilem tabele statsow broni i wyszlo ze generalnie US maja lepsze bronie. No ale moze wg was jest inaczej... Trudno to rozsrzygnac.

edit: edytuj swoje posty zamiast pisac jeden pod drugim - Lailonn

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2