Teraz jest 22 lis 2024, 23:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 paź 2006, 15:00 

Witam
Od dzisiaj gram w Battlefield 2 i mam chyba banalne pytanie ale nie moge znalesc odpowiedzi:

1. Jak sie odczytuje rozkazy od dowódców?
2. Jak zmienić stanowisko w pojezdzie?

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 15:03 

1. Jak otzrzymasz rozkaz to masz na mapie i radarze taką linie(kolor zależy od rozkazu) a na jej końcu np miecz(atak), tarcze(obrona), strzałke(idź do).
2. Klawiszami od F1-F6

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 15:03 
Moderator forum

INSTRUKCJA !

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 15:27 

Może on poprostu nie posiada instrukcji?? Jeżeli ma pirata to itak na multi nie pogra więc niech się bawi z botami...

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 19:13 
Moderator forum

To tym bardziej powinienes wiedziec ze nie pomagamy piratom...... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 20:18 

A mnie czasami wnerwia ta nieustanna podejrzliwość w stosunku do każdego nowego uczestnika forum. Nawet jeśli ma pirata, to póki się do tego nie przyzna, obowiązuje zasada domniemanej niewinności, nie bezustannych i w sumie bezpodstawnych oskarżeń. Dla mnie to głupie, każde pytanie od nowicjusza kwitować stwierdzeniem, że to pirat :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 21:01 

Raczej konieczne niż głupie. Skoro zadaje takie pytania na które można sobie samemu odpowiedzieć, jeżeli by się chwilę pomyślało, to coś tu jest nie tak. W instrukcji są odpowiedzi na te bardzo trudne pytania, ale jak wiadomo ta zostaje zazwyczaj zjedzona przez chomika po rozpakowaniu pudełka...

Tytuł:
PostNapisane: 14 paź 2006, 21:14 

Ja chyba nigdy nie przeczytałem instrukcji do gry w całości, a na początu też wiele rzeczy było dla mnie niejasnych. Inna sprawą jest to że nie naszym zadaniem jest wychwytywanie piratów - regulamin forum zabrania konwersacji o "tych" rzeczach ale tylko w kwestiach oczywistego piractwa typu jak skopiować bfa żeby wszystko działało.....
To że ktoś po pytaniu coś tam wnioskuje to jego sprawa - nie chcesz nie odpowiadaj zawsze znajdzie się ktoś kto ma chwilkę, a tak to robi się taka dziecinna zabawa w policjantów....

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 00:59 

Musze niektorych zawiesc ale mam orginal i tak jak Desert Rat nie czytam instrukcji bo nigdy w nich nic ciekawego nie znalazlem.
Widocznie teraz bede ja musial przejrzec bo niektorzy wola pieprzyc o glupotach niz pomoc nowemu graczowi. Pomyslcie czy wy od razu, w pierwszy dzien grania wszystko wiedzieliscie.
A tak pozatym to gra wypassssss!!!
Piospi czy ty masz jakies kompleksy? Za malolata dzieci nie chcialy z toba grac w pilke bo miales nieorginalne buty lub pilke?
Prosze zastanow sie troche.
Postow sobie juz sporo napykales to myslisz ze kazdego mozesz oskarzac?

P.S.
Jak wejsc na jakies polskie serwery bo w all seeing eye nie chce mi dodac tych co sa podane na stronie a w grze hmm trudno przejrzec te ponad 2000 serwerow.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 02:54 

eee... taka sugestia, wpisz sobie w takie pole nazwa serwera, czy jakoś tak ".pl" 3 znaki a czynią cuda ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 11:56 
Moderator forum

rafi37 napisał(a):
Piospi czy ty masz jakies kompleksy?

Nie, nigdy nie miałem problemów na boisku, poprostu na takie pytania mozna samemu odpowiedziec. Zagladajac do instrukcji albo do ustawień w opcjach :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 paź 2006, 15:06 

Owszem można, tylko po co to nieustanne polowanie na czarownice?
Nadgorliwość gorsza od faszyzmu, niektórzy zaś tutaj wydają się być bardzo nadgorliwymi obrońcami pieniędzy, które nie są w dodatku ich, a firmy, która ich robi w jajo przy niemal każdej okazji. To już lepiej odesłać do innego działu forum bądź po prostu pouczyć o istnieniu instrukcji zanim się zacznie bawić w niedzielnego detektywa na tropie tych okrutnych piratów co to okradają biedne i poczciwe EA. :roll:
Sorry za ironię, ale sprawa wraca przy niemal każdym „banalnym” pytaniu nowicjusza i za którymś tam razem postanowiłem napisać, co o tym myślę.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2006, 10:21 

Pamiętajcie że mamy czasy internetu a dzieci neostrady mnożą się jak króliki. Przecież łatwiej jest wklepać pytanie na forum i czekać na gotowe niż przeczytać instrukcję. Internet wypiera książki i gazety niestety a przy okazji zdolnosć samodzielnego myslenia...proste

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 09:55 

Czepiacie się tych instrukcji, a ja owszem mam oryginał, ale wersję włoską, a za diabła nie rozumiem tego języka. I co, miałbym teraz np podać 4 wyraz z 10 strony? Hmmmm.... Pomyślunku trochę panowie/panie.

Tytuł:
PostNapisane: 17 paź 2006, 16:17 

freyu napisał(a):
I co, miałbym teraz np podać 4 wyraz z 10 strony?

podaj! :D Ciekawy jestem... :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2