Hej,
Po czesci powielam teraz informacje, ze strony głównej i z topicu 'BF2142 w HSTV' Mam nadzieje jednak, ze przebaczycie to naduzycie, w koncu przyswieca mi swiatly cel:)
Jak wiekszosc, lub conajmniej część z Was wie, HSTV rekrutuje. Także, a może szczególnie na scenie BF'a
Nie ukrywam, że osobiście bardzo zależy mi na tym, aby zgłosiło się jak najwięcej osób. Nie dlatego, że znudziło mi się komentowanie, czy uważam, że jestem aż tak tragiczny, ze trzeba mnie natychmiast zmienic. W HSTV mamy po prostu duzo naprawde ciekawych pomyslow, realizacja ktorych bardzo wzbogacilaby scene. Przez programy tematyczne, po ciekawa realizacje relacji etc...
Aby nam pomoc, a zarazem swietnie sie bawic i byc czescia naprawde wporzadku ekipy trzeba spelniac tylko 2 warunki:)
1) absolutnie najwazniejsze, trzeba chciec
2) trzeba mieskac w Warszawie lub jej okolicach:)
Nie musicie od razu wiedzieć, co chcielibyscie w HSTV robic. Pomyslow nie brakuje i dla kazdego znajdzie sie cos ciekawego, jesli kusi Cie choc troszeczke, nic nie stracisz jesli napiszesz:)!
rekrutacja@headshot.pl
Jesli natomiast, nie jestes zdecydowany, chcesz sie o cos spytac, lub po prostu wolisz pogadac najpierw ze mna, piszcie do mnie na gg 3034080.
Warto sprobowac, zareczam
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
!
pozdrawiam