Witam
Dawno się nie wypowiadałem w tym temacie, bo temat jest dosyc śliski,ale jak czytam niektóre posty to zdumienie mnie ogarnia, że ludzie grający w BF2 od ponad roku nadal są skłonni oszukiwac samego siebie, że "coś takiego nie istnieje", "nie ma możliwości" itp.
Muszę z przykrością stwierdzic, że jest to możliwe!.
Ze względu na delikatny wątek i ryzyko blędnej oceny mojej osoby przez innych napiszę ogólnie:
1. Trzeba miec dostęp do serwera(fizycznie)
2. Trzeba miec pewną wiedzę.
3. Po stworzeniu heli niezniszczalego, będzie to działac na każde heli z danej drużyny. tzn. jeżeli ten ktoś jest z US to wszyscy z US będą mieli niezniszczalne heli(mogą widziec,że mają zniszenia ale nie bedą gineli).
To samo tyczy się ammo itp.
Musiałem to napisac, by rozwiac pewne wasze wątpliwości.
Większośc z Was zapewnie sobie utworzy pewne teorie na mój temat, proszę bardzo każdy ma takie prawo... Fakt faktem, że od prawie początku istnienia BF2 nie tylko grałem w tą grę ale także badałem ją pod kątem dziur, niedociągnięc itp(nie mylic z cheatem)... cóż taka moja natura, i poniekąd zawód.Lubię wiedziec jak co działa...
Dawno pisałem posty o niewidocznych drabinkach na Karkandzie itp. Niektóre posty były kasowane za treśc(widocznie naruszyły regulamin forum lub ktoś się wpienił). Ze względu na to,że nie należę do żadnego klanu nie boję się o jakiekolwiek (niesłuszne) konsekwencje moralne itp. więc proszę darujcie sobie jakiekolwiek publiczne domniemania, szkoda czasu i domysłów.
Po prostu trzeba to wyjaśnic,że cheaty w BF2 są i niektóre mogą wprawic w zdumienie.
Proszę potraktowac ten post jako informacyjny o pozytywnym przesłaniu...
Sorry za brak "ci" ale mam włączonego Triliana.
Pzdr.
Jeszcze komentarz na temat 2 filmów:
1-szy - Mod offline. Ale... możliwe do zrobienia online
2-gi - cheat.