Teraz jest 5 mar 2025, 01:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: CZit na heli?
PostNapisane: 30 paź 2006, 23:38 

Dzisiaj jako gunnera heli spotkała mnie niebywała rzecz.Niezniszczalne heli :lol: Zaczęło się od tego ,że jeden z graczy który albo był adminem albo miał u niego chody , zaczął wypraszać gości startujących do heli.Kilku dostało kicki z serwa.
Po chwili kiedy leciałem z nim(tym razem jako pilot on jako gunner) i okazało się ,że wszelkie zniszczenia heli po chwili są reperowane w powietrzu i to w błyskawicznym tempie.Podobnie z uzbrojeniem,heli miał ciągły dostęp do amunicji.Po chwili kraksa i ja lecę jako gunner.Każde wystrzelenie rakiety TV = przeprowadzka z nią na dużą wyskość m/w na środku mapy.Domyślam się że nie u niego celowanie było w jakiś sposób ułatwione,ja nie miałem czita stąd moje problemy.Szkoda.Tzn szkoda ,ze gra się pieprzy a nie ,że nie miałem czita :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 paź 2006, 23:52 

Nie slyszalem o czicie leczacym. Czit na niesmiertelnosc jest technicznie niemozliwy. Moze po prostu gowniany serwer z lagami i strata pakietow?

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 00:11 

Nie wydaje mi się.Zniszczenia pojawiały się normalnie.Po tym od razu ikona klucza mechanika i naprawa "do pełna" to samo z amunicją.Poza tym grało się normalnie ,bez lagów.

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 01:23 

to jest prawdziwy czit :lol: http://www.youtube.com/watch?v=ADUIwVGxDJA
a ten w fajowy sposób tłumaczy inny, może mniej harcorowy czit http://www.youtube.com/watch?v=sLlB96a5 ... ed&search=

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 11:23 

To 1 to jest raczej modyfikacja i gosc "strzela" nozem. Widac wyraznie, ze gra z botami.

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 16:55 

eeee to pierwsze jest hardcorowe :)

ale to drugie ... nie wiem co powiedziec....

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 17:05 

Hmm pierwzsze to widzialem juz dawno ale drugie hmm akcja z strzelaniem do kolesia zza plotem jak by nigdy nic byla fajna :P

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 17:33 

Pierwsze widziałem dawno dawno temu ale do teraz super a drugie...nie chciało mi się do końca oglądać :p

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 21:21 

Apropo czitów na heli-to wy**** joystick czy czit?

Latałem sobie na Gulfie jako gunner śmigłowcem MEC a nos helikoptera był ciągle zwrócony w strone bazy wroga,i pilot okrążał ją po idealnym kole tak że bez problemu wszytskich kosiłem. Wyglądało to tak, jakby ustawił sobie ze A i D to nei skręt w prawo i lewo tylko okrążanie punktu gdzie "wpatrzony" jest nos maszyny. :shock: :shock: :shock:

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 22:25 

Takie manewry to podstawa w lataniu heli. Umie to kazdy klanowiec, ktory lata i wiekszosc "freeplayowcow" wiec nie panikujmy ;]

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 19:58 

Jak to zrobic?!?! Przecierz A i D to poruszenie sie w bok?Dużo treningu potrzeba do takiego(jak dla mnie mistrzowskiego) latania? :oops: :shock:

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 20:01 

Zalezy. Normalnie to sie uczy 2 dnia w heli(1 to zwykle latanie)

Musisz jednoczesnie z klawa, skrecac mycha. Ciezko to opisac po prostu poprobuj :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lis 2006, 00:14 

$towarzysz$ napisał(a):
a ten w fajowy sposób tłumaczy inny, może mniej harcorowy czit http://www.youtube.com/watch?v=sLlB96a5 ... ed&search=

Jeśli chodzi o polowanie na cel ktory widać na UAV to tak to by wygładalo i nie miałbym pewności że to czit... Ale jak zobaczyłem urywek gdy gostek strzelał w ten plot z bardzo dużą dokładnoscia do poruszajacego sie za nim celu to juz nie mialem watpliwosci ze musial widziec cel przez ten płot.
Smutne :?

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2006, 19:16 

Witam

Dawno się nie wypowiadałem w tym temacie, bo temat jest dosyc śliski,ale jak czytam niektóre posty to zdumienie mnie ogarnia, że ludzie grający w BF2 od ponad roku nadal są skłonni oszukiwac samego siebie, że "coś takiego nie istnieje", "nie ma możliwości" itp.
Muszę z przykrością stwierdzic, że jest to możliwe!.
Ze względu na delikatny wątek i ryzyko blędnej oceny mojej osoby przez innych napiszę ogólnie:

1. Trzeba miec dostęp do serwera(fizycznie)
2. Trzeba miec pewną wiedzę.
3. Po stworzeniu heli niezniszczalego, będzie to działac na każde heli z danej drużyny. tzn. jeżeli ten ktoś jest z US to wszyscy z US będą mieli niezniszczalne heli(mogą widziec,że mają zniszenia ale nie bedą gineli).

To samo tyczy się ammo itp.

Musiałem to napisac, by rozwiac pewne wasze wątpliwości.
Większośc z Was zapewnie sobie utworzy pewne teorie na mój temat, proszę bardzo każdy ma takie prawo... Fakt faktem, że od prawie początku istnienia BF2 nie tylko grałem w tą grę ale także badałem ją pod kątem dziur, niedociągnięc itp(nie mylic z cheatem)... cóż taka moja natura, i poniekąd zawód.Lubię wiedziec jak co działa... :)
Dawno pisałem posty o niewidocznych drabinkach na Karkandzie itp. Niektóre posty były kasowane za treśc(widocznie naruszyły regulamin forum lub ktoś się wpienił). Ze względu na to,że nie należę do żadnego klanu nie boję się o jakiekolwiek (niesłuszne) konsekwencje moralne itp. więc proszę darujcie sobie jakiekolwiek publiczne domniemania, szkoda czasu i domysłów.
Po prostu trzeba to wyjaśnic,że cheaty w BF2 są i niektóre mogą wprawic w zdumienie.
Proszę potraktowac ten post jako informacyjny o pozytywnym przesłaniu...
Sorry za brak "ci" ale mam włączonego Triliana.

Pzdr.

Jeszcze komentarz na temat 2 filmów:
1-szy - Mod offline. Ale... możliwe do zrobienia online
2-gi - cheat.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2006, 20:27 

Zaxz zle intepretujesz moj post. Mozliwe jest wszystko. Nawet zmiana wygrladu na malpe - jesli sie spelni twoje kryteria. Nie jest natomiast mozliwe zrobienie cheata na nieśmiertelność czy niezniszczalny pojazd "client side"

Nie myl modyfikacji z cheatem

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2