Teraz jest 4 mar 2025, 23:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lis 2006, 15:28 

Witam,

Wiec mam taki problem dotyczacy wyboru kupna gry, o to chodzi, ze posiadam oryginalke bf-2 gralem sporo ale jakis czas temu przestalem.
1) Teraz chcialbym znow zaczac grac. I wlasnie mam dylemat poniewaz podczas mojej nieobecnosci powstaly dodatki do bf-2 : sf af ef, ladnie wygladaja itd ale czy oplaca sie je kupowac, czy warto ?? Wiem, ze to kolejna proba naciagnieca graczy na kase przez ea, lecz sa one w jakis sposob potrzebne jak sie gra na necie ?? Czy sa to tylko dodane kilka mapek i nowe jednostki, pojazdy ??
2)Kolejna sprawa to chcialbym zapytac o tego bf 2142 rozumiem ze jest to nowa gra inna niz bf-2 leczn a tym samym silniku grafinczym co bf-2?? Pojazdy jednochy inne ?? Kolejne moje pytanie czy sie przyjela na necie ??> Czy jest tak jak dawniej, ze wiekszosc osob gra w bf-2 ??
3) NAturalnie jakies nowe pathe wyszly do bf-2 i to chyba wszystko... Aaa I czy nadal zeby zainstalowac patha trzeba miec 3gb wolnego na dysku systemowym ?? :wink: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 15:39 
Zbanowany

co do 1 pytania najbardziej chyba oplaca sie kupywac SF ( sam w niego jeszcze gram(jest tam chyba z okolo 70 ) ale wiekszosc gra na podstawce. SF daje rowniez nowe unlocki ktore mozesz uzywac w podstawce a reszta dodatkow wg. mnie to tylko 3 nowe mapy i pojazdy ( no w ef jest jeszcze nowa nacja ) ale to tylko moje zdanie :)
tu masz linka do patcha 1.4
http://largedownloads.ea.com/pub/patche ... ch_1.4.exe

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 16:18 

A co powiecie o af ?? Aha ogolnie mam zamiar i kase kupic all dodatki do bf-2 po prostu sie zastanawiam czy, nie lepiej np kupic ten 2142 i np: tylko jeden dodatek do bf-2 np: sf. :P

PostNapisane: 14 lis 2006, 17:30 

bab125 napisał(a):
czy nadal zeby zainstalowac patha trzeba miec 3gb wolnego na dysku systemowym ??
Nie

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 17:46 

Chcesz dodatki kup Special Forces (czy Jednostki Specjalne po polsku). Inne dodatki raczej nie, bo doprawdy trudno znalezc jakis serwer do grania w AF czy EF.. A jak juz jest to kiepsko dziala (bo w Stanach czy na Dalekim Wschodzie) :lol:

SF jest popularniejsze i serwerow nie brakuje o kazdej porze dnia. Mnie osobiscie SF podoba sie bardziej od podstawki. Haki i linki w wyposazeniu piechura to to czego niestety podstawce brakuje.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 18:13 
Zbanowany

Mordoklej napisał(a):
Chcesz dodatki kup Special Forces (czy Jednostki Specjalne po polsku). Inne dodatki raczej nie, bo doprawdy trudno znalezc jakis serwer do grania w AF czy EF.. A jak juz jest to kiepsko dziala (bo w Stanach czy na Dalekim Wschodzie) :lol:

SF jest popularniejsze i serwerow nie brakuje o kazdej porze dnia. Mnie osobiscie SF podoba sie bardziej od podstawki. Haki i linki w wyposazeniu piechura to to czego niestety podstawce brakuje.

W PELNI SIE ZGADZAM :D nareszcie jakis polak ktoremu podoba sie SF ;]

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 18:27 

hmmm sf polecacie no spoko, a co myslice o bf 2142 ?? I jeszcze mam takie pytanko jak bym kupil te wszystkie dodatki do bf-2, to rozumiem ze jak bym wlazil na neta to to by bylo w jakis sposob rozdzielone np: wchodze na tylko servy sf, af , zwykly itd ?? :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 18:57 
Moderator forum

bab125 napisał(a):
hmmm sf polecacie no spoko, a co myslice o bf 2142 ?? I jeszcze mam takie pytanko jak bym kupil te wszystkie dodatki do bf-2, to rozumiem ze jak bym wlazil na neta to to by bylo w jakis sposob rozdzielone np: wchodze na tylko servy sf, af , zwykly itd ?? :P

ściągnij demo bf2142 i oceń sobie

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 22:52 

Łeee mi się podoba SF też jestem polakiem z krwi i kości :wink: A co do nowego BF'a 2142 to jakos sie nie przekonałem :?

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2006, 23:29 

Fakt SF warto kupić,bosterów niet.Po co przepłacać za pół moda.

Poza tym obecnie jest mania infrantry a SF daje duże pole popisu.

Co do reszty kasy to trzymaj bo ponoć EA coś szukuje do BF2
Mod,bosterpack,zobaczymy.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 00:23 

Posiadam wszystko z serii Bf dotychczas wydane. Booster packi sa calkiem fajne i o ile wiem stanialy na tyle, ze jest sens je kupic. Wbrew pozorom wciaz mozna w nie normalnie pograc choc fakt, ze w Sf latwiej.

2142 to tak jakby mod do bf2. Niby dziala samodzielnie ale to wciaz "to samo". No i mala ilosc pojazdow ;[

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 12:57 

Lailonn napisał(a):
2142 to tak jakby mod do bf2. Niby dziala samodzielnie ale to wciaz "to samo". No i mala ilosc pojazdow ;[

Czyli prawie to samo co Special Forces :)
No i dodatkowo po kupnie SF dostaniesz dodatkowe 7 unlocków do używania na podstawce (m.in. G36E i L96A1 )

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 14:20 

Rozumiem ze jak bym wlazil na neta to to by bylo w jakis sposob rozdzielone np: wchodze na tylko servy sf, af , zwykly itd ?? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 15:40 

Tylkol w sf grasz Klikajac w ''inna ikone'',w booster packach uruchamiasz normalnie zwyklego bf2.

Ja mam wszystko co zwiazane z Bf2,nie zaluje ze kupilem,jak wyszedlby jeszcze jeden dodatek kupilbym odrazu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 18:05 

MATiASSek napisał(a):
Tylkol w sf grasz Klikajac w ''inna ikone'',w booster packach uruchamiasz normalnie zwyklego bf2.

Ja mam wszystko co zwiazane z Bf2,nie zaluje ze kupilem,jak wyszedlby jeszcze jeden dodatek kupilbym odrazu :wink:

ja jestem kolekcjonerem bf-a od vietnamu więc mam BF2 i 2142 wraz z dodatkami. Co do dodatków to zdecydowanie polecam SF. 7 fajnych mapek, SAS Navy Seals Specnaz SF MEC Rabelianci i Partyzanci (niestety Specnaz niewiel się różni od powstańcó i rebeliantów, chyba tylko ubiorem), wyposażenie i spluwki (wprawdzie niewiele ale więcej niż w tych boosterach), no i oczywiście pojazdy (Apach Rulez :P !!!). Co do AF i EF to pograłem w nie 2 tygodnie, teraz robią za ozdobę mojej kolekcji :P A jeśli chodzi o 2142 to zależy czy kręci cię taki klimacik (bo mnie bardzo) i czy "bugi" za bardzo ci nie przeszkadzają bo jest ich o wiele więcej niż w 2. Ściągnij demko i sam się przekonaj :wink: Pozdro !!! HEYAH !!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2