Jan_Twardowski napisał(a):
sztandar napisał(a):
Nie wiem czy ktoś poruszał już ten temat, ale uważam, że już ciężko w tym nowym roku będzie wymyślić głupszy topic. GRATULACJE.
To wcale nie jest glupi pomysl. Gdyby nie system informacji o przyznawaniu punktow gra byla by znacznie trudniejsza, zmienila by sie tez calkowicie strategia gry.
I wlasnie o to mi chodzi , nie mowie o hiper super realizmie , ale poki co to w sumie ta gra za duzo nie wymaga od grajacego a zmiana tego elementu utrudnila by gre ale w dobrym tego slowa znaczeniu i rozgrywka byla by ciekawa
Nie wiem dlaczego bdzurny temat.... to moze w ogole zrobic z tego strzelanke typu quake ?.... zalozylem temat bo bylem ciekaw co inni sadza ale jak widac w sumie nikt nie jest w stanie nic sensownego powiedziec , moze faktycznie skoro wymyaga wiecej realizmu powinienem gre zmienic ale tam mi sie podoba tylko pare drobiazgow mozna by zmienic , i jak dla mnie miedzy innymi wlasnie to
a to jaki mam poziom to juz moja sprawa , ja nie mam 14 lat zeby sie klocic kto jest " fajniejszy " i " jazzi " czy jak to sie tam pisze...
skoro wedlug was temat bzdurny to zamknijcie