Witam wszystkich (moj pierwszy post na tym forum)!
Mam do Was kilka pytan - moze ktos mi pomoze podjac decyzje.
Krotkie wprowadzenie do tematu:
Od niedlugiego czasu mam kompa na ktorym mozna w miare komfortowych warunkach pograc w BF2. Ta gra od zawsze mi sie podobala i po tej wymianie sprzetu na lepszy mialem wielka ochote kupic BF2. Ale tak sobie przegladam Wasze forum i zaczely ogarniac mnie watpliwosci.
I tu pytania do Was:
- czy ktos poczatkujacy w battlefielda bedzie czerpal jeszcze przyjemnosc z gry? czy zostali juz sami wyjadacze i gra bedzie niekonczaca seria respawnow

(zeby nie bylo - doswiadczenie jakies tam mam - gralem kolo 3 lat w cs-a, tak wiec podstawowe rzeczy jak poruszanie sie po mapie nie beda problemem

)
- jak jest z teamplayem na serwerach? przegladajac watki z forum wydaje sie ze na serwerach FFA takie pojecie nie istnieje - czy tak jest rzeczywiscie? czy sa ludzie, ktorzy zakladaja druzyny z nastawieniem na TP?
- no i oczywiscie pytanie o maszyny - czy zeby polatac/pojezdzic to trzeba miec plecy u adminow serwera, ewentualnie dobic sie do sprzetu po trupach swoich? (zakladam, ze uczyc obslugi bede sie jednak na pustych serwerach)
Pytan mialem wiecej, ale jakos ulecialy mi w tej chwili z glowy :/.
Bede wdzieczny za odpowiedzi.
Pozdr.
M.