Teraz jest 15 lis 2024, 07:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lut 2007, 22:21 

czy ktoś może mi wyjaśnić w jaki sposób zdobywa się "Driver Ability Points" ??? mam już 180000 punktów i żeby dostać awans na Brigadier Soldier muszę jeszcze zdobyć experta "The Transport Badge"

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 22:21 

Musisz przejechać pięciu przechodniów :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 23:46 

5 przechodniow na experta ? Cos mi tu sie nie podoboa i tym razem to nie moj komp.chyba miałes na myśli basic ? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 08:24 

A z innej beczki się spytam bo nie będę tworzył nowego tematu...Jak cholera zdobyć 20 punktów za naprawę w 1 rundzie??? Normalnie masakra, ledwo 10 zorbiłem do srebra :|

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 09:16 

Bardzo dobre pytanqo.
Ja tam nie moge zrobić 5 punktów :x

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 09:56 

freyu napisał(a):
A z innej beczki się spytam bo nie będę tworzył nowego tematu...Jak cholera zdobyć 20 punktów za naprawę w 1 rundzie??? Normalnie masakra, ledwo 10 zorbiłem do srebra :|

łatwo się domyśleć jak się zobaczy np. na Sharqi gdzieś w górach leżący na boku jeep z dwoma "klucznikami" w środku :) :P :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 11:08 

freyu napisał(a):

Moze umow sie z kolega komandosem przy radiostacji. Po co Wam te odznaczenia ? I tak nic nie daja.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 11:12 

PicrosoftPL napisał(a):
5 przechodniow na experta ? Cos mi tu sie nie podoboa i tym razem to nie moj komp.chyba miałes na myśli basic ? :wink:

No na experta 11 przechodniów.. ale ja nie mam Experta bo do Major General jest i tak wymagany tylko Veteran Transport.

Nastepny stopien to chyba Lieutenant General ale bf2s.com nic nie mowi o jakichkolwiek dodatkowych wymaganiach poza 200000 punktow.. wiec experta tez miec nie trzeba.

PS. Przejechac 11 przechodniow to tez zaden problem.. pojezdzij ATV na Warlord, mialbym juz experta kilka razy gdybym mial dostateczna ilosc godzin w transporcie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 11:22 

IDKrzych napisał(a):
łatwo się domyśleć jak się zobaczy np. na Sharqi gdzieś w górach leżący na boku jeep z dwoma "klucznikami" w środku

Jan_Twardowski napisał(a):
Moze umow sie z kolega komandosem przy radiostacji. Po co Wam te odznaczenia ? I tak nic nie daja.

Wiem że w grę wchodzi takie kombinowanie ale nie znacie jakiegoś jakby uczciwszego sposobu? A co do tego po co te odznaczenia to powiem ci że ładnie wyglądają :) Ta gra jest dla mnie m.in. dlatego taka fajna że można cos mieć z tego że się gra, tzn wirtualną przyjemność posiadania jakichs odznaczeń :) Ktoś je wymyslił żeby były i przyciągnęły ludzi i IMO jest ok. Jakby nie było to potrzebne to w BF2142 by nie było odznaczeń a są bo po prostu ludzi takie drobiazgi cieszą.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 11:56 

Co do tych napraw... sposób który powiem nie będzie zbyt uczciwy a dokładnie będzie to stat padding.A więc bierzesz busa,jeepa( tego co ma 4 miejsca) wjezdzasz do wody (ale lekko) - trampolus,jeep zacznie się psuć ty wchodzsz na mniesce 3 lub 4 wyciągasz sruboktręt i kręciszz nim w stronie trampolusa.Myśle że proste, lecz nie uczciwe :x
Pozdrawiam
Pawell

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 12:39 

freyu napisał(a):
IDKrzych napisał(a):
łatwo się domyśleć jak się zobaczy np. na Sharqi gdzieś w górach leżący na boku jeep z dwoma "klucznikami" w środku

Jan_Twardowski napisał(a):

Wiem że w grę wchodzi takie kombinowanie ale nie znacie jakiegoś jakby uczciwszego sposobu? A co do tego po co te odznaczenia to powiem ci że ładnie wyglądają :) Ta gra jest dla mnie m.in. dlatego taka fajna że można cos mieć z tego że się gra, tzn wirtualną przyjemność posiadania jakichs odznaczeń :) Ktoś je wymyslił żeby były i przyciągnęły ludzi i IMO jest ok. Jakby nie było to potrzebne to w BF2142 by nie było odznaczeń a są bo po prostu ludzi takie drobiazgi cieszą.

Tylko ,ze to tak wyglada ze niektorzy graja dla odznaczen ja gram dla zabawy a odznaczenia to dodatek ktory dostaje, ale OK rozumiem, kwestia gustu.

PostNapisane: 13 lut 2007, 16:57 

MartiniBianco napisał(a):
czy ktoś może mi wyjaśnić w jaki sposób zdobywa się "Driver Ability Points" ??? mam już 180000 punktów i żeby dostać awans na Brigadier Soldier muszę jeszcze zdobyć experta "The Transport Badge"

Driver ability point dostajesz za leczenie, naprawe, rozdawanie ammo innym pojazdom obok, albo piechocie...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 19:19 

TylerPL --dzięki za odpowiedż, a w sumie i tak wyszło na to że faktycznie potrzebuję tylko veterana i w ciągu jednej gry zostałem awansowany z Colonela na Major General **

veni vidi vici

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 22:12 

Spoko, ja też lubie sobie czasem popatrzeć na swoje złote albo srebrne odznaczenia :) Jak by co: http://www.bf2stats.nl/player/85089855/
Wczoraj coś się sypnął http://www.bs2s.com :/

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 23:33 

MartiniBianco napisał(a):
...wyszło na to że faktycznie potrzebuję tylko veterana i w ciągu jednej gry zostałem awansowany z Colonela na Major General **

Witamy w klubie ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2