Teraz jest 14 lis 2024, 16:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 lut 2007, 16:10 

Interesuje mnie jedna rzecz: zmiana funkcji między jednym zgonem, a drugim. Widziałem jak inni to robili, a sam nie mam prawie w cale znajomych, którzy grają w Battlefield i którzy mogliby mi w tym pomóc. Jak to się robi? Czy to jest w ogóle normalne, czy to tylko kolejny cheat? A pro po cheatów, jak to się dzieje, że tego rodzaju oszuści w ogóle mogą grac na jakichkolwiek serwerach. Oczywiście wiem, że jakiś procent cheaterów jest odpowiednio karana za niedozwolone modyfikacje, ale i tak się takich spotyka (może są zbyt dobrzy). Osobiście miałem do czynienia już z nie jednym takim i na pewno nie jeden z was też, czy to w samolotach, helikopterach czy w zwykłej piechocie. Jak to jest?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 16:16 
Moderator forum

o lol... jak zginiesz to naciskasz enter i wybierasz sobie z jaka funkcja sie odrodzisz nastepnym razem :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 16:34 

Trocha pograsz to zrozumiesz że większość "cziterów" to ludzie którzy potrafią w bfie rzeczy obecnie dla ciebie niewyobrażalne i niewytłumaczalne a całkowicie zgodne z regułami gry.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 16:52 

Mnie tylko cziterzy zabijają, bo kto by trafił w takiego pro jak ja. Najbardziej mnie wkurza jak jakiś cziter z rangą generała mnie zabija z heli albo samolotu! Po prostu inaczej mnie by nie mógł zabić....

A tak na serio - gram co prawda 2 miesiące albo jakoś takich bardzo chamskich czitów u nikogo nie widziałem - nie jest to CS gdzie facet z aimbotem i wallhackiem wali Ci heda przez ściane na cs_assault'cie...

Co do zmiany funkcji to już nie wiem o co Ci chodzi - kita zmieniasz poprzez podbiegnięcie do tego co leży na ziemi i naciśnięcie G...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 16:54 

jak by MASTERCMOK ściągnął PR 0.5 to dopiero był mial problem z kitami ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2007, 18:03 

Pograj dłużej , a zobaczysz co jeszcze można.
Ja nie gram długo więc jeszcze nie widziałem kogoś kto czituje, no nie licząc przypadku w których pakuje cały magazynek w leżącego snajpera a ten wstaje i mnie zabija :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2007, 06:35 

Twinn napisał(a):
o lol... jak zginiesz to naciskasz enter i wybierasz sobie z jaka funkcja sie odrodzisz nastepnym razem :roll:

czytaj ze zrozumieniem, chodziło mi o to jak zmienic funkcję między jednym zgonem, a drugim, a nie po, ale dzięki, że odpowiedziałeś

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2