Teraz jest 16 sty 2025, 00:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:25 

Właśnie, jak myślicie, co dalej z tym będzie ? Czy twórcy wymyślą jeszcze jakąś część Battlefield'a ? Bo, to już się robi powoli nudne. Ja myślę, że Battlefield 2142, to już chyba ostatnia część tej gry. Bo, nieustanne ciągnięcie tej gry, jest po prostu bez sensu. Ja nie mówię, żeby nie było żadnych dodatkowych dodatków, tylko żeby już tego nie " ciągnęli " Ja teraz gram ciągle w Battlefield 2 i nawet, gdy on mi się znudzi, to po jakimś czasie do niego wracam, jak do 1942. Jakby powstawały kolejne części, to ja się w tym wszystkim, hmmmmmm, "pogubię :cry: " Moim zdaniem, Battlefield: 2142, to powinna być ostatnia część tej gry.
Takie jest moje zdanie, oczywiście, że ktoś może zaprzeczyć lub je podważyć, ale ja go nie zmienię.

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:27 

Juz wymyslili, tylko narazie na konsole. Jest trailer , nazwy nie pamietam. Dokad ten pomysl bedzie przynosil zyski dotad beda sie go trzymac.

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:35 

http://www.totalbf2142.com/forums/showt ... hp?t=22154

Moim zdaniem tez mogliby skonczyc na 2142.
Ale znajac Ea tak nie bedzie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:37 

Jan_Twardowski napisał(a):
Juz wymyslili, tylko narazie na konsole. Jest trailer , nazwy nie pamietam. Dokad ten pomysl bedzie przynosil zyski dotad beda sie go trzymac.

Hmmm, ale ja wiem, że są dodatki i trailery. Nie o to mi chodziło, no cóż, masz rację, szkoda, ale, to chyba jest głupie, że będzie kurde nie wiadomo ile części. W końcu, to się ludziom z nudzi i ta gra, już nie będzie przynosić zysków, jak dalej i zostaną powstałe części, w które ludzie będą czasami grać.

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:41 

Co, następny Battlefield ?!?!?!?!? Nie, no ja nie mogę, po prostu, jest moim zdaniem żenada.

PS: Sorry, że nie edytowałem ego posta.

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:43 

Ziemson napisał(a):
Hmmm, ale ja wiem, że są dodatki i trailery. Nie o to mi chodziło, no cóż, masz rację, szkoda, ale, to chyba jest głupie, że będzie kurde nie wiadomo ile części. W końcu, to się ludziom z nudzi i ta gra, już nie będzie przynosić zysków, jak dalej i zostaną powstałe części, w które ludzie będą czasami grać.

Jesli wyciagna wnioski, wyeliminuja wczesniejsze bledy, to mysle ,ze jescze DUZO zarobia na marce "Battlefield". W koncu pomimo wszystkich swoich bugow to naprawde dobra gra, przegralem juz ponad 300h i jeszcze sie mi nie znudzilo !

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:45 

Ziemson napisał(a):
Co, następny Battlefield ?!?!?!?!? Nie, no ja nie mogę, po prostu, jest moim zdaniem żenada.

A co powiesz o seri Sims ? :D Tak samo chyba będzie z bf'em (ale mam nadzieję, że się mylę).

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:47 

Jesli wyciagna wnioski, wyeliminuja wczesniejsze bledy, to mysle ,ze jescze DUZO zarobia na marce "Battlefield". W koncu pomimo wszystkich swoich bugow to naprawde dobra gra, przegralem juz ponad 300h i jeszcze sie mi nie znudzilo ![/quote]

Hmmmm, no wiem, ale ja tego bym nie chciał, żeby był, np. Battlefield: 31456 Power Strike, itd.

Co do samej gry, z tymi bugami, to ja grałem nawet i z 1000 h, bo miałem poprzednie konto, ale nie udało mi się go odzyskać, więc stworzyłem nowe i dalej gram. To nie jest gra, to jest narkotyk :D:D:D:D:D Wciąga, jak nie wiem co.

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:52 

Ziemson napisał(a):

Hmmmm, no wiem, ale ja tego bym nie chciał, żeby był, np. Battlefield: 31456 Power Strike, itd.

Co do samej gry, z tymi bugami, to ja grałem nawet i z 1000 h, bo miałem poprzednie konto, ale nie udało mi się go odzyskać, więc stworzyłem nowe i dalej gram. To nie jest gra, to jest narkotyk :D:D:D:D:D Wciąga, jak nie wiem co.

Moze byc nawe 65034 to nie ma znaczenia, jesli bedzie dobra to ja kupie. W koncu EA tez chce zarobic, tak jak i ludzie z DICE a zeby to osiagnac musza zaprezentowac jak najlepszy produkt a konkurencja jest SILNA ; Crysis, QW:ET, Chrome 2 i kto wie co jeszcze sie tworzy.

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 21:57 

Ale kiedy będzie czas na odblokowanie paru broni, odznaczeń i baretek ?
Chlip :cry:

Jak będzie tyle tych wszystkich części ?
:cry:

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 22:12 

Cytuj:
Ale kiedy będzie czas na odblokowanie paru broni, odznaczeń i baretek ?
Chlip

Jak będzie tyle tych wszystkich części ?

przestan chodzic do szkoly bedziesz mial dodatkowo okolo 7 godzin wiecej .......

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 22:15 

LOL, stary, ale jeśli się nie będę uczył, to w XXI wieku, daleko nie zajdę. Wolę się uczyć i mniej grać, niż się nie uczyć, więcej grać teraz, a w przyszłości nie móc znaleźć pracy. Wiem, że pracę teraz można dostać od ręki itd., ale ja wolę się uczyć i być kimś :) No może nie kimś, ale żeby coś o tym naszym świecie wiedzieć :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 22:18 

na miejscu EA zajolbym sie wiekszym wsparciem dla BF2. Teraz to juz chyba sie o niego nie staraja ;( tylko aktualizuja B2142 ;(
Pierwsza rzecza byloby zrobienie LINUXowego instalatora ;) (chyba B2142 ma wersje na LINUXA z tego co sie nie myle ...)
Druga: radzilbym im zrobic nowa latke :) aby wyeliminowac bugi ktore sa.
Trzeci: moze zrobia cos z modami ? np PR swietny modzik tylko szkoda ze bez "officjialnych skrzydel" drugi to PoE ale ten ma juz nawet rangingowe serwery:)

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 22:44 

Latke e tak niech wezme sie za Battlefield 3 , lepszy engine jakis pod dx10 np juz , dopracuje wlasnie te gowno co teraz skopali , dobre nowe mapki , wywala unlocki ;p , moim zdaniem tej gry wiele nie brakuje mozna by poprostu dopiecic ja w nowym ladniejszym wydaniu , moze o jakies dodatki sie pokusza typu wiecej pojazdow albo co lepsze wieksze interakcja ze srodowiskiem ( jak to w PR ma miec miejsce )

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2007, 23:09 
Spamer!

duncon napisał(a):
Battlefield 3

&

Jan_Twardowski napisał(a):

to ma byc w BattleField : Bad Company

ehhh..... jaki komp to uciągnie ? xD 1.5Gb ramu 3.0 Ghz 256 mb na karcie 7Gb na dysku ^^ ... to będzie najniższe

a naj wyższe : 1.5 Gb ramu ddr3 Core 2 Duo 1.66 Ghz 512mb na karcie ;) :omg:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2