Teraz jest 5 mar 2025, 21:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: HELP!!!!
PostNapisane: 16 maja 2007, 07:21 

Ludziska powiedzcie jak posluguje sie altyrelia??? czy trzeba byc dowodca???
Acha jeszcze jedno jak latac tymi przekletymi smiglowcami???? nigdy niemialem problemow w innych grach latania tymi cackami a tu wydaje mi sie to wrecz niemozliwe :oops: Jednak gdy widze innych graczy w powietrzu to mnie zazdrosc sciska :D Macie moze jakies "male" porady ?????
Najlepiej w walkach bezposrednich jest byc kim??? komandosem zolnierzem ze wsparcia czy moze szturmowcem? I co sie wiaze z profesja jaka bron wybrac??? Ja mysle ze chyba najleprzym wyborem celnosc/sila razenia jest M203 albo G-36C czy G3A3! co o tym sadzicie????? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 07:31 

OMG !! CZYTAJ PORADNIKI !
Artylerie moze uzywac tylko commander
Smiglowcem musisz sie sam nauczyc latac , raczej nie ma "rad" . No moze tylko tyle zebys latal w miare wysoko :]
W walkach bezposrednich jak i na dalekie dystanse najlepszy jest medyk z AK albo M-16

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 07:34 
Redaktor Battlefield.pl

Artyleria - komendant
Heli - może spróbuj latać klawa lub klawa + mysz, dla początkujących może lepiej odwrócić oś?
Medyk - najlepszy na infantry

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=11427 - FAQ

Czytaj instrukcje od gry! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 09:06 

Ile godziny przegrales ? Bo cos mi sie widzi ze malo wiec poprostu brak ci doswiadczenia i umiejetnosci , nie radzisz sobie.

Jesli w helce trafi sie dobry gunner i pilot to ciezko bedzie latac , pomijam samoloty bo wtedy to juz tym bardziej. Jak sie nauczysz latac mozesz helka sam nawet probowac ;] , niezla zabawa.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 18:54 

Jeśli chodzi o heli to ucz sie latać na singlu(nie edzie marnowania sprzętu i denerwowania innych).
Jeśli chodzi o broń to ja często gram na Wake i zazwyczaj używam Anty-tanka(oczywiście bez unlocków) jak się wczujesz w MP5 i TYP 85(nie taki niegroźny pierdzioch na jakiego wygląda)to całkiem nieźle idzie gra, i masz szanse przeciw pojazdom

Tytuł: Re: HELP!!!!
PostNapisane: 16 maja 2007, 22:45 

Stalker P napisał(a):
Ludziska powiedzcie jak posluguje sie altyrelia??? czy trzeba byc dowodca???
Acha jeszcze jedno jak latac tymi przekletymi smiglowcami???? nigdy niemialem problemow w innych grach latania tymi cackami a tu wydaje mi sie to wrecz niemozliwe :oops: Jednak gdy widze innych graczy w powietrzu to mnie zazdrosc sciska :D Macie moze jakies "male" porady ?????
Najlepiej w walkach bezposrednich jest byc kim??? komandosem zolnierzem ze wsparcia czy moze szturmowcem? I co sie wiaze z profesja jaka bron wybrac??? Ja mysle ze chyba najleprzym wyborem celnosc/sila razenia jest M203 albo G-36C czy G3A3! co o tym sadzicie????? :roll:

(chciałem zaznaczyć ze pisze pod wpływem po meczu żużlowym wiec sorry za błędy ort) misiu jeśli chodzi o heli to tylko single !! ćwicz i jeszcze raz ćwicz !! ja troche musiałem posiedzieć przy sibgle żeby w ogóle wsiąść do heli, nie marnuj w multi sprzętu na ćwiczenia, jeśli chodzi o broń to ja wole M203 ale PAMIĘTAJ broń każdemu inaczej pasuje, ciężko Tobie podpowiedzieć.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 22:56 

DaGodness napisał(a):
No moze tylko tyle zebys latal w miare wysoko

E tam niema to jak Wake i rajd Blackhawkiem dookoła mapy tuż nad wodą :) , co bardziej strachliwi zaczynają mi zaraz piszczeć żebym uważał "bo to nie łódz podwodna" :lol:

Ostatnio edytowano 16 maja 2007, 23:27 przez Droppshotter, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 23:18 

Droppshotter napisał(a):
DaGodness napisał(a):

E tam niema to jak Wake i rajd Black hawkiem dookoła mapy tuż nad wodą :) , co bardziej strachliwi zaczynają mi zaraz piszczeć żebym uważał "bo to nie łódz podwodna" :lol:

hehehe faktycznie jak tylko w blackhowk wysokość pokazuje mniej niz 4 pasażerowie krzyczą wyżej wyżej ;) więc wiem coś o tym ;) pozdro dla podwodniaków ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2007, 23:19 

wezyr_ napisał(a):
Droppshotter napisał(a):
DaGodness napisał(a):

E tam niema to jak Wake i rajd Black hawkiem dookoła mapy tuż nad wodą :) , co bardziej strachliwi zaczynają mi zaraz piszczeć żebym uważał "bo to nie łódz podwodna" :lol:

hehehe faktycznie jak tylko w blackhowk wysokość pokazuje mniej niz 4 pasażerowie krzyczą wyżej wyżej ;) więc wiem coś o tym ;) pozdro dla podwodniaków ;)

p.s. sorry za pismo , po kilki głębszych jestem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, 06:52 

Nie ma sie czym chwalic alkoholiku xD

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, 08:31 

Grubber{PL} napisał(a):
Nie ma sie czym chwalic alkoholiku xD
Zostaw go, swoj chlop przeciez :D .

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, 15:52 

wezyr_ napisał(a):
Droppshotter napisał(a):
DaGodness napisał(a):

naprawdę? jesteście obaj cudowni - szacun pełen

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2007, 18:12 

MasterM napisał(a):
wezyr_ napisał(a):
Droppshotter napisał(a):
DaGodness napisał(a):

naprawdę? jesteście obaj cudowni - szacun pełen

daruj sobie tą ironie :?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2