Witam
Tak tak, radosna wiadomość owiała już cały bf'owski świat. Kropek zakończył swoją działalność w BF2. Czasami było fajnie, czasami no-life'owo, więc pora z tym skonczyć. Bf2 upada małymi krokami, zaczęło się od obwieszczenia końca supportowania bf2 przez EA/Dicke. Wiem, że 70 % z was skacze z euforią po swoim krześle, ale co tam... Sam sobie na to zasłużyłem.

Założyłem 2 klany, z czego jeden stał się częścią Ff| (pukawka) i jestem usatysfakcjonowany tym, czego dokonaliśmy. Przez ten mój długi rok gry poznałem osoby które bardzo polubiłem, a którym życze 3 palce wiadomo gdzie (elo rosprysk*) Te osoby, które zawsze bede szanowac i są wspaniałymi ludzmi to kolejno : Morphi, Mario, Pyro, Halt, Togu, Jurop, Fryzjer + reszta exavsu, Fiskuś<3, kmx_oRly ; P, dzida xD, Metz, praktycznie cały SOF - bo chłopaki coś dla mnie znaczą [tak, nawet ty Koki - podchodz do gry troche mniej nolife'owo i będzie ok - są nawet już poradnie dla takich panów - zgłoś się, to nie boli], AreV, Tarnum, Eddie_PL, DCK, DaGodness Fraguś i Sprite. O tych niewymienonych pisać nie bede bo sie zrobi flejm. Jezeli ktos ma zamiar napisac: Jeah!, Koniec i (kropka) to niech pochamuje swoje niepochamowane EGO tworcze i zamilknie. Do zobaczenia w... no właśnie, w REALU. Jeżeli będzie jakiś LAN w bf2 to przyjade, chociaż żeby napić sie z qmplami, ale z drugiej strony sie boje bo jest pełno kiboli którzy zaraz chętni rzucać we mnie płytami chodnikowymi. Całkowicie koncze swoje e-gamingowe zycie. Przynajmniej do czasu Crysisa, jak wciągnie i bedzie popularne - znowu wróce.
Pozdro dla wszystkich kuni. GL&HF