Teraz jest 5 mar 2025, 20:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 cze 2007, 10:40 

Nareszcie!Po dziesiątkach godzin nagrywania,siedzenia w Vegasie oraz uploadingu skończyłem moje fragmovie :D Enjoy :wink:

http://files.filefront.com/Adrenalinera ... einfo.html

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 1779&hl=pl

P.S.Jak ktoś nie chce/nie może ściągać z filefronta to polecam sciągnąć Google Video Player, kliknąć Pobierz po prawej stronie,odpalić ściągnięty plik i poczekać aż się zbufforuje w dobrej jakości.

P.S.2 Pierwsza ocena:
[10:37] deathless.FragMaster: whats your mark
[10:37] <Invalid / command. Type /help for help>
[10:37] N1nj4.$haoRaa: own the gather seane
[10:37] deathless.FragMaster: ?/10
[10:37] N1nj4.$haoRaa: 10
[10:37] deathless.FragMaster: lol
[10:37] N1nj4.$haoRaa: its c shot
[10:37] N1nj4.$haoRaa: u
[10:37] N1nj4.$haoRaa: 9.5
[10:37] N1nj4.$haoRaa: laim
[10:37] deathless.FragMaster: :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 11:06 
Redaktor Battlefield.pl

Po obejrzeniu nasuwa mi się pytanie: lame or cfg? No wszystkie strzały "wchodziły jak masełko". A szczególnie zastanawiający jest kill, gdy strzelałeś do kogoś na "daszku" przy hotelu. Gdy zobaczy się tą akcje klatka po klatce to widać, że 1-2 strzały doszły do kolesia i to nie w głowe lecz w jego prawe ramie.

Dlatego, że wiele w tym FM jest sytuacji nadzwyczajnych :mrgreen: , oceniam je na 8+/10. Szkoda, że nie podałeś utworów, które lecą w tym filmiku. Znam z nich tylko te dwa pierwsze :D.

P.s I jeszcze akcja z nożem pod koniec. To jest BF2, wszystko może się zdarzyć :D.

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 11:29 

cfg? Nieeee.... Zobacz, że nie strzela prosto w gościa, a za niego i te sprawy... Co prawda niektóre sytuacje są komiczne - jakiś strzał w powietrze = frag... It reminds what BF2 is =)

Super! Tylko ta muza.. Jakoś często się powtarza (mówię o Limp Bizkit Rollin' : P).

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 11:38 

DeathName napisał(a):
Dlatego, że wiele w tym FM jest sytuacji nadzwyczajnych :mrgreen: , oceniam je na 8+/10. Szkoda, że nie podałeś utworów, które lecą w tym filmiku. Znam z nich tylko te dwa pierwsze :D.

Title:Adrenaline
Starring/Editing:Tomasz "FragMaster" Goławski
Software used:Fraps,Sony Vegas 7.0
Music used:Prodigy-Breathe,Limp Bizkit-Rollin,Yellow Card-Way Away,Prodigy-Voodoo People,Limp Bizkit-Behind Blue Eyes

powiem krotko wedlug mnie fragmovie Kv(a)x-a zdecydownie nie dorownuje temu :))
EDIT : zaryzykuje i stwierdze iz jest na poziomie duck & cover

ocenu 9+/10

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 11:41 

Hmm.Cfg?Tylko na akcjach z malymi napisami "you killed".Wtedy jescze sie w to bawilem.Na reszcie default:)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:03 

Kurde, czy biegnie, czy leży, czy też może leci, zawsze śmierć po max. 5 strzałach. Powiem tylko tyle: WOW :!: :shock: pr0 :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:09 

Chociaż nie przepadam za walka infantry w BF2 to to mi sie podoba
ZACNE :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:14 

O widze PRO Fragmaster z PRO Deathlessu dał swoje FM. Nawet mi się nie chce oglądać bo wiem że bez poprzesuwanych hitboxow i super PRO configa by nic nie zdziałał
PS: Graliśmy z nimi mecz (tzn. ja i 4 osoby z mojego klanu) i wszyscy możemy stwierdzić iż ten cały Deathless to configowe lamy do kwadratu więc proszę nie podniecajcie sie PRO skillem Fragmastera bo żal dupę ściska
PS 2: Nie jestem jakąś płaczącą lamą która jak dostanie w dupę to idzie się żalić tak jak tutaj. Mogę tylko powiedziać , że nawet jak graliśmy z SOFem i z Wildą to "normalniej" dało się ich zabić niż tych z Deathlesu

Ostatnio edytowano 28 cze 2007, 12:18 przez Qbek1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:17 

pro config :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:23 

Qbek1 napisał(a):
O widze PRO Fragmaster z PRO Deathlessu dał swoje FM. Nawet mi się nie chce oglądać bo wiem że bez poprzesuwanych hitboxow i super PRO configa by nic nie zdziałał
PS: Graliśmy z nimi mecz (tzn. ja i 4 osoby z mojego klanu) i wszyscy możemy stwierdzić iż ten cały Deathless to configowe lamy do kwadratu więc proszę nie podniecajcie sie PRO skillem Fragmastera bo żal dupę ściska
PS 2: Nie jestem jakąś płaczącą lamą która jak dostanie w dupę to idzie się żalić tak jak tutaj. Mogę tylko powiedziać , że nawet jak graliśmy z SOFem i z Wildą to "normalniej" dało się ich zabić niż tych z Deathlesu

Mhm.Z tego co pamiętam to bardziej wyzywaliście nas od aimbotów.Ale was fun anyway.I ja jestem strasznym tweakerem.Szczególnie że na moim łączu gdzie ping skacze jak głupi strasznie sobie można po tweakować:)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:25 

Nie wiem jakie sjest twoje łącze, ale jak graliśmy z wami miałeś mały ping tak jak zresztą wszyscy z deathlesu

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:29 

FM podoba mi sie. Widac na niektorych akcjach ze na prawde cfg default. Nie to samo co c-shot gdzie u niego nawet recoila nie ma :roll: gj gg

2 podpora 2 stój!
3 zatrzymanie
All included in one

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:31 

Qbek1 napisał(a):

Jasne... :) też jakoś bardziej kojarzę te 'aimboty' i 'hacki', niż cfgi, zagrajcie sobie z saunaboysami albo z brucem lee to zobaczycie co to znaczy cfg :D Taka prawda... Get aim go pro... to raczej nie o hitboxy deathlessu chodzi :D

ps pozostało: 16 min 50 sek,
kocham filefronta :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:32 

Qbek1 napisał(a):
Nie wiem jakie sjest twoje łącze, ale jak graliśmy z wami miałeś mały ping tak jak zresztą wszyscy z deathlesu

Może Twoja wiedza o tweakach jest większa niż moja ale z tego co ja zaobserwowałem to wchodzi mi jak w masło tylko wtedy kiedy mój ping jest stały.A na jedną minutę trwa to może 5 sekund.Więc wole się wto nie bawić.Pozatym wisi mi to wszystko bo bf2 juz umiera wraz z przyjsciem etqw.btw ma ktos moze dla mnie keya do open bety? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 12:34 

Halt-(PL) napisał(a):
Nie to samo co c-shot gdzie u niego nawet recoila nie ma

OMG. Następny znawca się odezwał - zaraz pęknę i obejrzę ale z FRAGmentu na google zapowiada się ciekawie. :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2