Teraz jest 5 mar 2025, 20:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 lip 2007, 12:40 

Chciał bym przeprosić Jana Twardego za moje wczorajsze zachowanie oraz bluzgi pod jego imieniem (z tym że ten na screenie akurat nie był do niego, co akurat widać) oraz całą społeczność BF.PL. Jan Twardy nie żartuje i nie chcę wchodzić w konsekwencje takiego czegoś, bo to tylko GRA. To że jestem nerwusem to prawda, i tego nie ukrywam. Często bluzgnę to tu to tam, ale bez obaw więcej tego nie uświadczycie. Oddaje swojego cd-keya [xxx] powszechniej znanemu jako [xxx] i kończę z BF2. Za dużo ludzi mnie tu nie nawidzi, na co sam sobie zasłużyłem. Jan Twardowski nie jest gówniarzem i powinienem mieć dla niego szacunek, m. in. dlatego że mam 17 lat a zachowuje się... sami wiecie jak. Ogólnie chciał bym też przeprosić CQF, które i tak przeprosin nie przyjmie, ale co tam. Szczególnie głupio się czuje przez CQF dlatego, że grałem z tymi (w mniejszości, ale grałem) chłopakami w Delta Force Black Hawk Down, gdzie nie ukrywam że lubiłem ten klan. Graliśmy kilka sparów i wszyscy normalnie się zachowywali, może dlatego że w Polsce były tylko 2 serwery, MOST-PL oraz BHD.pl , na którym za praktycznie 3 bluzgi był dość długi BAN. Więc każdy był cicho i zajmował się grą, szkoda tylko że BF2 doprowadza do frustracji - co widać - hitboxy, nawet głupie unlocki które w rzeczywistości dużo lepsze nie są niż pozostałe bronie. Ale to też swoją drogą polska psychika, bo każdy wie że nie tylko ja bluzgam w BF2. Na niemieckim serwerze nie ma praktycznie kłutni, tam większość gra unlockami i wszyscy mają do siebie jakiś szacunek, nie to co tutaj. A że ja już drugi raz przepraszam i wcześniej miałem odejść, to też trochę głupota. Tym razem oddaje [xxx] cd-keya bo na swoim grać nie może i
to tyle. Moderatorów proszę o zamknięcie tematu, bo wiadomo co się zacznie. Ja znikam tym razem definitywnie ze sceny bf2, trzymajcie się. Jeszcze raz przepraszam Jana Twardowskiego.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 12:54 

No to będzie Flame... : )
Dzięki za... lol!
btw. i tak w końcu wrócisz : )

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 12:59 

Vottar napisał(a):
No to będzie Flame... : )
Dzięki za... lol!
btw. i tak w końcu wrócisz : )
Sory ale nie mam juz zamiaru... moze w bf3... kto wie. Teraz napewno nie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 13:17 
Spamer!

bye.... 8)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 13:27 

a jaka bedzie nastepna ksywka na forum bf.pl ? a jak nie bedzie nastepnej to
papa :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 13:42 

A kim Ty jesteś ??

BTW wzruszyła mnie Twoja historia idę się wypłakac ...

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 13:42 

Kropek ostatnim razem, jak odchodziłeś, albo może przedostatnim, pogubiłem się już, wspominałem, że nudno będzie bez Ciebie na bf.pl :) Nie wiem, dlaczego, ale mam dziwne przeczucie, że jednak będzie tak jak ostatnim razem... "Ja: Kropek, co robisz?; Kropek: FIFA07; Ja: Ok, NSZ; Kropek: Dobra, ts?" :D No ale jeśli rzeczywiście stałby się cud to... see ya @ bf3 :wink:

Ostatnio edytowano 3 lip 2007, 13:45 przez Headshot, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 13:44 

Headshot napisał(a):
Kropek ostatnim razem, jak odchodziłeś, albo może przedostatnim, pogubiłem się już, wspominałem, że nudno będzie bez Ciebie na bf.pl :) Nie wiem jednak, dlaczego, ale mam dziwne przeczucie, że jednak będzie tak jak ostatnim razem... "Ja: Kropek, co robisz?; Kropek: FIFA07; Ja: Ok, NSZ; Kropek: Dobra, ts?" :D No ale jeśli rzeczywiście stałby się cud to... see ya @ bf3 :wink:
No niestety hedziu, cud się ziścił... ale przynajmniej nadrobie czas w Social Life, który trochę przez BF2 podupadł. Biorę przykład z Fraga, cuż innego moge powiedzieć.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lip 2007, 13:48 

Radeemer napisał(a):
No niestety hedziu, cud się ziścił... ale przynajmniej nadrobie czas w Social Life, który trochę przez BF2 podupadł. Biorę przykład z Fraga, cuż innego moge powiedzieć.

To taka moda? :lol: ? Fragu ma w te wakacje powaażne zaległości z social life do nadrobienia, gl&hf Tomuś :D Jak Ty też to współczuję :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2