Teraz jest 5 mar 2025, 20:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lip 2007, 13:41 

Czemu polacy sa tak zenujacy? Dzis dostalem bana za nic,wlasnie na polskim serwerze(DT) bo jakiemuś playerowi (ZETA) sie nie spodobalem:/ Widze ,ze jak ktos gra troszke lepiej to juz jest skazany na BAN'a.

Jeszcze jedno... uzywalem przez kilka dni klucza kolegi i on wlasnie uzywal cheatow... teraz jestem posadzany za kogos najgorszego,a nigdy nei mialem stycznosci z cheaterstwem ani CONFIGAMI ... widze ,ze granie czysto nie skutkuje i trzeba wlasnei tak grac skoro i tak za darmo sie jest posadzanym i wyrzucanym...

PS: sprawdzcie,a pozniej gadajcie o kims takie rzeczy...

Da sie cos zrobic by Ban byl usuniety?sprawdzcie kto dokladnie jest zbanowany...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 13:44 
Moderator forum

no niestety tak to już jest, napisz do admina i negocjuj :wink:

Tytuł: :/
PostNapisane: 6 lip 2007, 14:08 

z nimi nie da sie negocjowac... bylle co powiem to i tak tych dwoch.... zeta i zloty musza cos dopowiedziec... :/ teraz za to ,ze jestem dostaje kicka...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 14:22 

a przepraszam bardzo za co ten ban? moze panowie z DT mają jakieś powody. Zresztą ich serwer ich zasady ich kicki/bany i niestety nic z tym nie zrobisz chyba ze zagadasz osobiście do kogoś

btw: co maja z tym wspolnego panowie z pl4fc ?

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 14:35 

A moze chodzi o to ?

Perwszy alt:

http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... ery=Search

Racja Headshoot.

@Exidee nastepnym razem kup nowego bf'a i nie bedzie problemow, a i jesli kolega Ci sprzedal spalone konto to nie nazwal bym go kolega, zwroc mu gre i niech Ci oda kase.

Ostatnio edytowano 6 lip 2007, 14:45 przez Jan_Twardowski, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 14:37 

Alias list to lista WSZYSTKICH nicków używana na tym key'u, te, "które używały hacków" to rubryka Name w tabeli Violations :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 14:53 

Może ja się wypowiem. Na liście banów nie ma takiego nicku, po drugie u nas Zeta.pl nie ma dostępu do adminki :D. Serwer jest podłączony do streamingu PB najwidoczniej key na którym grasz jest zbanowany. Po trzecie bany na serwie nie lecą za krzywe spojrzenie (na liście banów jest 17 nicków, głownie idiotów siedzących w ścianach). Adminka została zabrana nadgorliwym pseudo adminom. Jeżeli ktos uważa , że ma banana np. za to że był lepszy :D kontakty na gg 5233240.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 14:53 

Jan_Twardowski napisał(a):
A moze chodzi o to ?

Perwszy alt:

http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... ery=Search

Racja Headshoot.

@Exidee nastepnym razem kup nowego bf'a i nie bedzie problemow, a i jesli kolega Ci sprzedal spalone konto to nie nazwal bym go kolega, zwroc mu gre i niech Ci oda kase.

czytajcie ze zrozumieniem :S

napisal ze przez KILKA dni korzystal z klucza na ktorym jego kolega GRAL na cheatach.... z tego wnioskuje ze GRA na innym kluczu i punbusted nie maja nic do tego.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 14:54 

Witam,
zanim zaczniesz się żalić i płakać to najpierw spróbuj dotrzeć do admna tego serwera, na którym rzekomo zostałeś zbanowany...

Po 1: Nie ma Twojego nicka na liście banów na serwerze DT. Czy napewno u nas zostałeś zbanowany?? (i czy podczas gry) ??
Po 2: Nie obchodzi mnie czy na kluczu zbanowanym przez PB grałeś czysto czy z "pomocą", czy grałeś Ty czy ktokolwiek inny. Ten klucz będzie zbanowany, a odwołania pisz do panów z PB...
Po 3: Co mają wspólnego gracze Zeta i Złoty z PL4FC z naszym serwerem, oprócz tego, że u nas grają ? Nie mają oni bowiem adminki na serwerze, a tym samym praw do kickowania/banowania ludzi...
Po 4: jeśli uważasz, że nie ma sensu grać czysto oraz że lepszych się banuje to po prostu fajnie masz. Pozdrawiam, bo w takim wypadku pozdrowienia Ci są potrzebne

Ostatnio edytowano 7 lip 2007, 09:03 przez Udaj, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 17:22 

Zamknijcie temat a autora zbanujcie na stale

Ludzie ilez mozna caly czas ten sam scenariusz jest walkowany tylko sie aktorzy zmieniaja

Exidee naprawde współczuje Ci ze dostales bana na dt za ze, jak twierdzisz byles za dobry i za to ze masz "kumpla" ktory Ci pozyczyl lewego keya Oczywiscie w obydwu przypadkach Ty jestes poszkodowany i to nie Twoja wina (mam nadzieje ze widac ironie) naprawde szcere wyrazy współczucia ale po cholere zakladasz ten temat ? Liczysz na przeprosiny ??

TEMAT DO ZAKMNIECIA

AUTOR DO ZBANOWANIA

Moze wkoncu bedzie porzadek ehhh ;/

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 18:21 

Dziwne, że mnie jeszcze nigdy nie zbanowali na polskich serwerach :shock:, a gram od 2 lat.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 19:20 

A mnie raz na NSZ, ale sprawa została szybko, aczkolwiek gwałtownie, załatwiona :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 19:47 

jason.paury napisał(a):
A mnie raz na NSZ, ale sprawa została szybko, aczkolwiek gwałtownie, załatwiona :wink:
W paru odcinkach :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 19:49 

eXiDee napisał(a):
uzywalem przez kilka dni klucza kolegi i on wlasnie uzywal cheatow... teraz jestem posadzany za kogos najgorszego,a nigdy nei mialem stycznosci z cheaterstwem ani CONFIGAMI ... widze ,ze granie czysto nie skutkuje i trzeba wlasnei tak grac skoro i tak za darmo sie jest posadzanym i wyrzucanym...

jea what ever ;)
koleś dla mnie ejsteś do odstrząłu za taki tok myslenia, i nie ważne czy miałeś klucz mamy czy dziadka... myśle że takie tłumaczenie się to może łykną osoby under 16:] nie obrażając nikogo...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2007, 19:50 

rph^[PoL] napisał(a):
AUTOR DO ZBANOWANIA

Podaj mi chociaż jeden punkt regulaminu, który złamał autor tego topicu :)

sztandar napisał(a):
Dziwne, że mnie jeszcze nigdy nie zbanowali na polskich serwerach :shock:, a gram od 2 lat.

Korupcja niczym w polskiej lidze... Masz adminów po swojej stronie :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2