Teraz jest 5 mar 2025, 20:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 lip 2007, 17:29 

1.ODPOWIEDZ DLA METZA....

zeta i zloty to dwa .... !!! przez nich glownie dostawalem kicka ... wystarczylo ich slow...widze ,ze jak widza gracza lepszego od nich to juz marudza i votuja.... nei tylko ja to widze.Moge podac 5 nickow co powiedza to samo... ale mniejsza o to!

2.Odpowiedz dla Twardego:

Gralem z nim na prywatnych serwerach(dosc czesto)nie znam go osobiscie... zaproponowal mi gre na oryginale we dwojke(nei wiedzac ,ze we dwojke mozna razem grac na serwie wchodzimy i co chwilka nas wyrzuca...buuu ,wiec on powiedzial,ze juz na nim nie bedzie gral oraz oznajmiajac mowi ,ze moge sobie grac... ale kiedy wracala mu ochota na gre to wchodzac wyrzucalo go,wiec sie denerwowal i zaczal grac na cheatach by bylo po koncie:? nie rozumie tego poniewaz mogl powiedziec ,ze chce grac:P

3.headshot: wielkie dzieki za pomoc..

4.Udaj:/ zenada odpisze takze i do ciebie..

wasi ludzie tak podlegaja namowom zety i zlotego tak,ze glowa mala:/ nie maja wlasnego zdania,zenujacy ludzie... naprawde... jak juz wchodzi ktos do klanu to powinien miec swoje zdanie itp racjonalnie myslac powinien... a u was z tym bardzo ciezko..
P.S NIE WSZYSCY!!!!! bez urazy...
Na to wychodzi,ze lepszych sie wyrzuca... nei raz tak zrobiliscie i nie tylko ja moge to powiedzieć....

5.RPH maturzysto.. przestan filozofowac bo widze zle rozumujesz...
Czlowieku ja jestem nowym zawodnikiem(od niedawna gra),a fora i wszystko co zwiazane z bf jest mi obce... co ja moglem wiedziec(nei czytam dniami tego co tu jest napisane na forum... jest to moj pierwszy post i napewno nei ostatni bo jak widze jak tu niektorzy ludzie mysla to glowa boli...
to ,ze popwiedzialem o tym iz jestem pycek lepszy od ludzi poczatkujacych to nie to samo jak bycie najlepszym... ja jestem tu nowym i nie wiem jakie panuja tu zwyczaje..:/

rph prosze Cie... zenujace to jest... kumpel mial bana.. jak jak sie zalogowalem na moim nicku to normalnie moglem wejsc... to znaczy ,ze mial bana na nick... ale kiedy zobaczyli,ze jest cos na pb(wszystko sie rozpowszechnilo) to wtedy sie zaczelo wyrzucanie... za nic!! niestety mnie... sprawdzcie wszystko ,a pozniej sie wypowiadajcie(glownie do rph)

PS:Brakuje mi tu czegos.............. Brakuje tu tego bys zostawil tu jesszcze swoje wlasne zycie na tym forum:/

JAK WYNIKI MATURY?

Kocham Cie Menuś!!!

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 17:42 

Jeśli dobrze widze sądzisz że ja i moi koledzy podlegają namową zety i złotego??? :lol: :lol: to się bardzo mylisz nie są oni u nas w klanie to napewno wiesz i dlatego nie mają nic do gadania. Po pierwsze nikt nigdy nie sugerował się ich wypowiedziami na temat graczy i nikt nigdy nie wywalał dobrych graczy z serwera kiedy oni tego chcieli. Po drugie nie wiem o co ci biega z tym " własnym zdaniem" z tego, co wiem każdy ma swoje zdanie i nie sugeruje się wypowiedziami innych a tym bardziej ich.
Dziwi mnie to że cały czas wałkujesz ten temat z tym banem może najlepiej by było gdybyś spokojnie pogadał z jakimś adminem o co chodzi i za co był ten ban, a nie odrazu przychodzisz żalić się na forum. Dla twojej wiadomości u nas na ban liście nie ma twojego bana więc jeśli dalej nie możesz wejśc na KRAP-a to musisz miec bana od pb i ja ani nikt inny z klanu DT nic na to nie poradzi.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 18:13 

Drogi Panie eXiDee to jest aktualna lista banów na Krapie wskaż jak możesz swój nick na tej liście http://img441.imageshack.us/my.php?image=fota006tt4.jpg
Czy widzisz tutaj swój nick bo ja nie. A skoro nie możesz wejść na serwer to informuje Cię, że w/w serwer jest podłączony do streamingu punksbusted. Widzę, że nie kumasz że na Twoim koncie może grać każdy tylko wtedy zmienia się Guid (Guid jest przypisany do klucza produktu, załatw inny klucz a zobaczysz różnicę. Na serwerze nie kopie/banuje sie lepszych zawodników od DT (a zapewniam Cię że na polskiej scenie jest bardzo dużo pr0 wymiataczy miażdżących skillem 100% DT i na liscie banow ich chyba nie widać. Panowie Zeta oraz Zloty nie maja najmniejszego wpływu na bany, kicki z serwera jedynie co mogą zrobić to włączyć głosowanie w grze(najwidoczniej wiekszość serwera Cie nie lubi skoro twierdzisz że przez nich wyleciałes, liczy sie wiekszośc głosów na TAK) Jak możesz to podaj mi Swojego Guida na GG (5233240) a Twoje problemy i sugestie zostaną rozwiązane. Czytając Twoje posty oodnoszę wrażenie, że nie masz zielonego pojęcia o grze, jej działaniu,kluczach, kontach itd. Powinieneś poczytać choć podstawowe informacje na temat Punk Buster zasadzie jego działania (wystarczą podstawy) może przestaniesz oskarżać adminóm serwerów i zakładać debilne posty.
Pozdrawiam
komar

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 22:51 

A lubisz konie ?

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2007, 23:08 
Oldboy Battlefield.pl

yh... a czego dotyczy ten temat, bo nie bardzo rozumiem...
bana na serwerze NSZ? tak? to chyba jak zamknęliśmy jeden temat, to z jakiegoś powodu prawda? kontynuowanie go pomimo decyzji moderatorów nie jest mądrym pomysłem, więc jeśli jeszcze jeden się pojawi to wyciągniemy konsekwencje...

aha... i nazywajcie jakoś sensownie te tematy!!

CLOSED

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2