Teraz jest 5 mar 2025, 20:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 lip 2007, 09:34 
Redaktor Battlefield.pl

Na początku chciałbym poinformować, że temat powstaje za zgodą Tom@s'a ;).

Ostatnim razem, gdy podobny temat zamieściłem, zostałem wyśmiany przez Cochise. Tym razem postaram się wam udowodnić, że ten człowiek nie jest czysty :D.

http://www.gigasize.com/get.php/-109978 ... ochise.rar

http://rapidshare.com/files/45675851/MO ... ochise.rar

W archiwum znajduje się filmik ok 12 minutowy. Nie wycinałem z niego rozmowy z Rajzonem :D. W tym filmiku zastanawia mnie jedno, dlaczego Cochise dziwnie się obraca (będzie to pare sytuacji, m. in. przy Placu) oraz od razu namierza na przeciwnika (m, in. sytuacja zaczynająca się od 47 sekundy).

Co najlepsze, Cochise twierdził, że nic u niego nie znajdziemy (prawda, na PsB jest czysty), ale to jest oczywiste, gdy ktoś korzysta z MSXa ;).

Byłbym wdzięczny gdyby jeszcze administrator serwera klanu [NSZ] udostępnił logi serwera. Bo gdy Cochise wchodzi na serwer, to bardzo dużo graczy pisze, że to cheater :D.

Pozdrawiam,
DeathName

P.s Przepraszam za jakiekolwiek błedy w zdaniach ;).
P.s2 Zapewne ktoś będzie sie pytał, po co to wszystko? Po to, żeby nałożyć na wyżej wymienionego kolegę BANa na wszsystkie polskie serwery (o ile to możliwe). Bo Global Bana za to co nakręciłem, nie dostanie.

PostNapisane: 29 lip 2007, 10:24 

"Ale to już było" .... usuncie to i tak nic to nie da. PB go nie złapie i czysty jest... to nic że wczoraj chodził z MP5 i wycinał lepiej niż high skillowa polska scena z kałaszem

Ostatnio edytowano 29 lip 2007, 10:28 przez Funiek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 10:28 

Ja z tym Cochise raz może 2 razy grałem, i co mnie zagieło to to że jak strzelałem do niego z tyłu,z ak-a 47, ziomek sie no tak śmiesznie obrucił, i od razu head-a mi założył, z chyba AK 74u(czy jak to sie zwie), jako że jestem daleki od posądzania graczy o chea-terstwo, ale miałem z nim pare sytuacji i to mnie denerwowalo, a ze to było na poczatku kiedy zaczynałem grac myślałem ze to jego umiejętności, ale teraz jak pograłem dłużej, nie widziałem nikogo kto takie cuda robił. :stupid:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 29 lip 2007, 11:04 
Redaktor Battlefield.pl

Funiek napisał(a):
"Ale to już było" .... usuncie to i tak nic to nie da. PB go nie złapie i czysty jest... to nic że wczoraj chodził z MP5 i wycinał lepiej niż high skillowa polska scena z kałaszem

Funiek, ja tylko oczekuje banana. Nic więcej. Po co ma psuć zabawę innym?

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 11:12 

Najlepsze jest u niego widzenie przez ściany, przypadek? Niee, bo takiej akcji miałem z jego strony pełno... :stupid: :stupid: :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 13:41 

Miałem go nagranego na frapsie , powiem tylko że bez montażu było gotowe frag movie . Niestety zmieniłem płytę gł. i skasowałem , a szkoda teraz by się przydało.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 14:12 

Od tak 9:30 jest taka akcja jakby przez sciane przyblizal karabin XD Sam nie wiem,moze kumpel Headshota ? :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 14:29 

MATiASSek napisał(a):
Sam nie wiem,moze kumpel Headshota ? :wink: :D

Kurde, Ty wiesz ze masz racje :).
Ale w jednym klanie grali(smy :oops:) tylko przez krotki czas. Cochise szybko przeszedl na FFA i tam zostal z braku czasu na stala gre. Tag za zgoda szefa klanu zachowal, zeby statow od poczatku nie nabijac :D.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 14:38 

Przecież z niego lama jest :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 16:03 

Krótka analiza:

1:40 - koleś leży przy schodkach na hotelu odwrócony przodem do ulicy, odwraca się do tyłu później znowu do przodu później znów w kierunku uliczki tylniej patrząc że ktoś jest na daszku, wychyla się, strzela, zabija gościa...spot w tym miejscu hmm ?

3:08 - akuku ? "wiedziałem że wyjdziesz z tej strony.. 3:20 i twojego kumpla też tu widziałem"

9:26 - "juz przeladowałeś? ja też..wiem ze juz biegniesz, ano i wiem że masz tam kumpla ze sobą, ciężko bedzie ? Alez skąd z moim pr0 F2000 ogarne was haha" oO

10:30 - "siedze sobie tak za blaszakiem i (10:45) wiem z której strony wyjdziesz"

11:12 - zanim koles rzucił apteke wiedział of course że koleś jest pod nim

12:03 - "przymierzam już bo wiem że tam biegniesz i zaraz na mnie wyjdziesz z za rogu, popatrze jeszcze troche na około i zobacze czy ktoś inny nie idzie...ależ oczywiście że tak! (12:10)..."

Podsumowując: koleś śmierdzi, coś za dużo tych zbiegów okoliczności, wg mnie ewidentnie ma coś, może nie aima ale co do W/H jestem niemal w 100 proc. przekonany

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 16:15 

No to jeszcze wrzuce z moje 2 filmiki i bedzie komplet ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 16:29 

Może problemy z erekcją i trzeba się jakoś dowartościowac w tym wypadku jestem nawet w stanie mu wybaczyć ...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 16:52 
Redaktor Battlefield.pl

Metz napisał(a):
Krótka analiza:

1:40 - koleś leży przy schodkach na hotelu odwrócony przodem do ulicy, odwraca się do tyłu później znowu do przodu później znów w kierunku uliczki tylniej patrząc że ktoś jest na daszku, wychyla się, strzela, zabija gościa...spot w tym miejscu hmm ?

3:08 - akuku ? "wiedziałem że wyjdziesz z tej strony.. 3:20 i twojego kumpla też tu widziałem"

9:26 - "juz przeladowałeś? ja też..wiem ze juz biegniesz, ano i wiem że masz tam kumpla ze sobą, ciężko bedzie ? Alez skąd z moim pr0 F2000 ogarne was haha" oO

10:30 - "siedze sobie tak za blaszakiem i (10:45) wiem z której strony wyjdziesz"

11:12 - zanim koles rzucił apteke wiedział of course że koleś jest pod nim

12:03 - "przymierzam już bo wiem że tam biegniesz i zaraz na mnie wyjdziesz z za rogu, popatrze jeszcze troche na około i zobacze czy ktoś inny nie idzie...ależ oczywiście że tak! (12:10)..."

Podsumowując: koleś śmierdzi, coś za dużo tych zbiegów okoliczności, wg mnie ewidentnie ma coś, może nie aima ale co do W/H jestem niemal w 100 proc. przekonany

Metz, oczywiście wszystko nagrywane jednego dnia :D. Tylko niektóre momenty nie były ciekawe, wiec ta runda jest w kawałkach. WH ma i AIMa też. Ostatnia akcja w filmiku. Obraca się pare razy tak jakby nie wiedział którego wybrać :D.

Ja jeszcze czekam na to, aż Cochise znów napisze mi coś mądrego na forum :* xD.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 17:04 

sztandar napisał(a):
Może problemy z erekcją i trzeba się jakoś dowartościowac w tym wypadku jestem nawet w stanie mu wybaczyć ...

Albo bierze dragi tak jak jeden od nas,a mowilem mu wiele razy ze od tego gowna nie staje.

Coshise czy jak to sie tam pisze to wiadomo ze cziter od dawna i zamiast go pobanowac to jak zwykle zaden polski serw tego nie robi.Prawie jak w polityce ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2007, 17:33 

I znowu przylazł na NSZ, aż sie grać odechciało.. żal :omg: :omg:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2