Teraz jest 19 lis 2024, 18:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 sty 2008, 23:29 

96 % budynków jest zamknięta co jest grane ?! Po co tu snajperka jak nawet nie ma się gdzie schowac. W Vietnamie mimo braku drzew i innych przeszkód za którymi mozna było sie schowac było bezpieczniej niz tutaj. Co z tego ze snajperka i nasz człowiek jest pokryty liscmi jak tu nie ma się gdzie schować. Co się schowam to jakis głupowaty samolot przeleci i wszyscy mnie widzą. Gdyby były otwarte budynki to by się schował człowiek i mógł kilka strzałów oddac a tak to zrobili kilkunastopiętrowe budynki i z drabiną po której cudem wejdziemy a na górze spotkamy snajpera z naszego teamu który rozlozył nam miny :? Kupiłem BF2 i się zawiodłem na poczatku było pieknie duzo ułatwili ale przez kilka poważych błędów odechciewa sie grac ;/ Nie wiem po co zamawiałem dodatek JS oraz nowsza wersję 2142 ?! Będe zmuszony sprzedac te gry ! Chce ktoś ?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2008, 23:39 

Kolejny temat w którym można się wyżyć.

Proponuję wysłanie do EA listu z zażaleniem jaka to g***niana gra. Następnie zrezygnować z masochizmu i przestać w to grać.

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2008, 23:42 

lol w BF nie ma typowej profesji snajpera jest to raczej strzelec wyborowy który biega z całą drużyną i wybiera do zabicia tych najgroźniejszych z karabinków naziemnych lub żołnierzy wsparcia , snajperów BF to arcade a nie realistyczna gra wojenna więc nie wymagaj tutaj za dużo do tego by było mało snjper to najbardziej tępiony żołnierz na większości serwerów claymore są zabronione to ja sie pytam czym taki snajper ma sie bronić z aka łatwiej zabić za pierwszym razem niż z jakiej kolwiek snajperki trafiając heada przy pingu 70

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2008, 23:47 

W najblizszym czasie wystawie BF 2, dodatek SF, BF 2142, dodatek NORTHERN STRIKE, i moze half life 2+ CS;s na allegro jak by ktos był chcetny pisac ;]

Temat mozecie zamknąc.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2