Teraz jest 19 lis 2024, 08:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 mar 2008, 22:23 

Mam pytanie do adminow servera inf PL4FC. Jak strona USMC niemoze zejsc z gorki, biora supportow i zucaja tylko granaty, wejdzie sie na gorke i zabije te osoby to jest??? wlasnie co to jest??? Bo ja dostaje za to kicki z servera "NIE KAMP". Zabijanie osoby ktora rzuca co chwile granaty z gorki to kampienie to na mnie mowcie papierz. Jak bym sedzial na gorce i zabijal tych co sie respia i bym dostal za baserape lub spawnkilling to bym zrozumial. Myslalem ze osoby z PL4FC ktore tam maja admina to ludzie normalni i dojrzali jednak mylilem sie to jest poprostu drugi NSZ. Na serverze conqest nie jest lepiej, dzisiaj jak lecial dragon64 3x chcialem dzwignac heli z helipada od strony chin i zabijala mnie osoba pod prefiksem PL4FC w f35b, ponoc spawn killing jest zabroniony, jak widac nie w PL4FC jak ja bym lockowal sprzety to pewnie w ciagu 30sec bym dostal bana. Po lanie 2006 mialem full respect do PL4FC, ze sa normalni z kim mozna pogadac a nie banda dzieci ktora lata z ulockami, jak widac po tych 2 latach duzo sie zmienilo i trzeba zmienic zdanie na "drugi NSZ"
Pozdro Rajzon

PostNapisane: 4 mar 2008, 22:30 

IMO Ten temat powinien znaleść się na forum klanu w dziale serwery (z nickiem admina).
Co do spawnkillingu następnym razem zrób screeny i utwórz odpowiedni temat w dziale Pręgież forum klanu. Zapewniam, że sprawca będzie ukarany...
http://forum.pl4fc.net/ jakby ktoś nie wiedział.

PS.
Nie oceniaj społeczności po jednostce.

PostNapisane: 4 mar 2008, 22:50 

No jak ktos SOF ocenial po jednostce to bylo zle , nie ladnie...

Co do zasady zawsze znajdzie sie ktod nadwrazliwy , zwlaszcza ze u plackow chyba sporo osob ma adminke , i fakt czasem przesadzaja , pograj dluzej to zobaczysz ze jednak jest roznica kolosalna miedzy NSZ

PostNapisane: 4 mar 2008, 22:53 

ok, bede pamietac na przyszlosc tylko jedno skad ja mam wiedziec jaki admin mnie wywalil z servera jak leci kick i potem widze tylko "zostales wyrzucony z servera bla bla bla powod NIE KAMP"?

PostNapisane: 4 mar 2008, 22:59 

duncon
Napisales sobie 1 posta wiecej w temacie ktory nie jest adresowany do Ciebie. Idz karmic trolle gdzie indziej :/

PostNapisane: 4 mar 2008, 23:28 

Jeśli dziś dostałeś kicka to ode mnie.nie ma włażenia na górkę przy fladze USMC i nie ma dyskusji.

Poza tym jak się runda zaczyna to mija dość dużo czasu nim MEC dobiegnie do drogi i zacznie rzucać granaty na respawny.
a że 97% graczy leci na siebie w lini prostej, a później gra się już różnie toczy.To na to nie mam wpływu
masz 3 respawny do wyboru nikt Ci nie karze sie pojawiać tam gdzie jest największy młyn.
Tak samo nikt ci nie karze wychodzić do drogi i być zasypywanym granatami z góry.

Co do łamania zasad przez naszych graczy możesz spokojnie robić screeny i zamieszczać je na naszym forum a ja już wyciągnę konsekwencje.

Dostałeś kicka za to że wszedłeś za blisko respawnów , nie zgadzasz sie z tym, trudno. jestem dzieckiem i czym tam jeszcze zechcesz.
Robie swoje i każdego wywalę za takie zachowanie.
Nie patrze na nicki, tagi i klany ale gdzie się gracz znajduje.

Główna flaga na mapie Dragon Chin jest przejmowalna
Sam jestem przeciwnikiem lockingu ale są gracze natrętni i z tym nic nie możemy zrobić.
Upilnowanie tego jest raczej niemożliwe. bo locking zaczyna sie od ilu zestrzeleń ??
I można też gdybać po co wchodzisz skoro wiesz że ktoś lockuje.
Oddajesz łatwe punkty.

Takie rozmowy były wałkowane wielokrotnie i wiesz mi że jeśli ktoś będzie używał adminki sprzecznie z jej założeniem to ją straci, w skrajnych przypadkach zostanie wyrzucony z klanu.

Mam nadzieje że wyjaśniłem Ci wszystkie twoje wątpliwości i nie proponuje wdawać się w dalszą dyskusje bo do niczego nie doprowadzi.

Jest prosta zasada i tego sie trzymamy

pozdrawiam
90s

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2