Teraz jest 20 lis 2024, 01:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 mar 2008, 09:36 

Na dole macie playera...
Polskie FM, natknąłem się na nie na forum esl'a. W sumie świeże, bo wczoraj wrzucone. Jak dla mnie 8/10, co nie zmienia faktu ze to jedne z lepszych FM'ów ostatniego czasu jakie wyszły.
Wystarczy popatrzeć na komentarze na tym że forum

#2 | 10/03/08 20:08 new
online statusWUrsTbROT

n1ce one! n1ce intro!!! n1ce masskills... 9/10!!!

[ quote ]
#4 | 10/03/08 23:30 new
online statusv...frosch

very good movie! n1 editing!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi-Res

[filefront]

http://files.filefront.com/Fragilationrar/;9791144

[rapidshare.DE!]

http://rapidshare.de/files/38792797/_Fr ... n.rar.html

[rapidshare.COM!]

http://rapidshare.com/files/98483033/part1.rar.html

http://rapidshare.com/files/98483184/part2.rar.html

http://rapidshare.com/files/98482855/part3.rar.html

[depositfiles]

http://depositfiles.com/files/4040818

Lo-Res ( Player on web site)

http://files.filefront.com/Fra...wmv/;9 ... einfo.html

PostNapisane: 11 mar 2008, 10:53 
Redaktor Battlefield.pl

Czy jest kto nie wie, ze frezer to kropek?
...Nie wiem czy obejrzę:)

PostNapisane: 11 mar 2008, 11:07 

a pan kropek to smierdzi na kilometr tylko nie wiem czy dlatego ze sie nie myje czy po prostu uzywa jakiegos gówna ;-) heh ale ściagnolem obejrzalem i powiem szczerze zadziwiajaca latwosc nabjania fragow no tak ale ten skilll hehehe <lol>

PostNapisane: 11 mar 2008, 11:29 

Adah napisał(a):
Czy jest kto nie wie, ze frezer to kropek?
...Nie wiem czy obejrzę:)

No ja nie wiedziałem :oops: Ja tam się na Kr0pku nie wyznaję, ale wiem, że używał czegoś. Filmu nie obejrzę, bo nie bawi mnie oglądanie i podziwianie cziterów :stupid:
Żaden cziter nie ma skilla, bo jakby miał to by grał czysto.

PostNapisane: 11 mar 2008, 11:44 

hubur29 napisał(a):
a pan kropek to smierdzi na kilometr tylko nie wiem czy dlatego ze sie nie myje czy po prostu uzywa jakiegos gówna ;-) heh ale ściagnolem obejrzalem i powiem szczerze zadziwiajaca latwosc nabjania fragow no tak ale ten skilll hehehe <lol>

żal, tym bardziej że przeczytałem "skill, czy czit". czy ty w ogole grales kiedys na esl'u gathery?

btw: postow 8

Cytuj:
No ja nie wiedziałem Ja tam się na Kr0pku nie wyznaję, ale wiem, że używał czegoś. Filmu nie obejrzę, bo nie bawi mnie oglądanie i podziwianie cziterów

a tego juz w ogole nie ocenie, szkoda że od 3 miesięcy nie ma cheat'ów które by działały w bf2, msx został zamkniety ale co tam. A tak przy okazji takie fragi jak np przy rurach albo w przejsciu na plac wychodzą tylko na podstawowym cfg. Niech ktoś obejrzy FM fragmastera i powie czy on nie miał lepszych fragów...
Jeszcze nie widziałem nikogo tak inteligentnego, aby nagrywał FMa na aimbocie etc... no ale co tam: )

btw: z dragsdem pograj... jak byś napisał wtf to każdy by Ci tylko odpisał" nothing, just DragSD man...."

PostNapisane: 11 mar 2008, 12:20 

nie ma to jak zazdroscic skilla... poprostu dobre fragmovie... a z tymcheatowaniem to byscie dali juz spokoj :/ ... jakby to napisalo dziecko neo "wasze komentarze to zal.bf2.ru"

PostNapisane: 11 mar 2008, 12:26 

Yaxa napisał(a):
hubur29 napisał(a):

żal, tym bardziej że przeczytałem "skill, czy czit". czy ty w ogole grales kiedys na esl'u gathery?

btw: postow 8

Cytuj:
No ja nie wiedziałem Ja tam się na Kr0pku nie wyznaję, ale wiem, że używał czegoś. Filmu nie obejrzę, bo nie bawi mnie oglądanie i podziwianie cziterów

a tego juz w ogole nie ocenie, szkoda że od 3 miesięcy nie ma cheat'ów które by działały w bf2, msx został zamkniety ale co tam. A tak przy okazji takie fragi jak np przy rurach albo w przejsciu na plac wychodzą tylko na podstawowym cfg. Niech ktoś obejrzy FM fragmastera i powie czy on nie miał lepszych fragów...
Jeszcze nie widziałem nikogo tak inteligentnego, aby nagrywał FMa na aimbocie etc... no ale co tam: )

btw: z dragsdem pograj... jak byś napisał wtf to każdy by Ci tylko odpisał" nothing, just DragSD man...."

panie Yaxa mam w nosie esl'u gathery ja gram for fun i jestem czysty jak lza a kolega kropek smierdzi i tyle i nie tylko mi dla mnie to mozesz mu dupe lizac i mnie to wali ja pisze swoje odczucia w Bf2 gram nie za dlugo ale przetluklem sie w csa pare ladnych lat to dwie rozne gry ale wiem co mozna robic na "czysto" a co jest smierdzaca sprawa i podkreslam kolejny raz chcesz postrzelac ja chetnie sie sprawdze na tle lepszych od siebie bo lubie grac z lepszymi wlasnie np Metz co do niego nie mam watpliwosci ze gra czysto a pan kropek to sie nie wypowiadam bo to jest zalosne...gralem przeciwko niemu i miomo ze go trafialem ZAWSZE no moze w 80% zdychalem wczesniej niz on ale skilla sie nie tlumaczy poprostu sie go ma heheh ja chetnie z tym panem zagram tylko na jakims lanie najlepiej...czekam na dane Ip panie Yaxa co do dzisiaj....

PostNapisane: 11 mar 2008, 13:08 

Cytuj:
panie Yaxa mam w nosie esl'u gathery ja gram for fun i jestem czysty jak lza

A więc zamknij za twarz jeśli nie wiesz o co chodzi.

Mimo tego że nie lubie kr0peczki ładne fm.

@down Hubur ... :lol: Nie bede nawet komentował twojej ''yntelygentnej'' wypowiedz :lol:

Btw. wbijaj śmiało :lol:

Ostatnio edytowano 11 mar 2008, 14:59 przez MATiASSek, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 11 mar 2008, 13:33 

Dopiero sciagam :P. A co to tylko msx czity dostarcza? Jest jeszcze masa innych platnych ;)
A czemu kropka nowego konta na forum nie zrobi? Moze go juz nie zbanuja ;)

PostNapisane: 11 mar 2008, 14:14 

MATiASSek napisał(a):
Cytuj:
panie Yaxa mam w nosie esl'u gathery ja gram for fun i jestem czysty jak lza

A więc zamknij za twarz jeśli nie wiesz o co chodzi.

Mimo tego że nie lubie kr0peczki ładne fm.

sluchaj no synu jako ze wyraziles sie poprawnie "twarz" a nie gorzej wiec ci wybacze ale nastepnym razem wypowiadaj sie grzeczniej jak nie wiesz z kim tanczysz bo inaczej zjade na ta twoja wioske czytaj Nakło .... i ci ten "kiosk" czytaj dom rozpie... czytaj zburze dlaczego wszyscy myslicie ze ci co nie graja klanowek nie moga miec wysokiego poziomu ja nie pisze o sobie bo ja gram za krotko ale przeciez ludzie zanim zaczna grac w klanach graja for fun... no ale tak kolejny ktory uwaza ze jest w kalanie trenuje to jest pro wymiatacz a reszta to leszcze a jak zginie z rak "leszcza" to pewnie jakis lamus z unlokiem biega oj ludki ludki :-)

PostNapisane: 11 mar 2008, 15:27 

Ja samego kropka nie lubie, a jescze bardziej nie lubie z nim grać.
Grając z nim ciągle mam asyste przy zabiciu bo nawet jak już gościa dobijam i brakuje mi jednej pestki do fraga, to specjalnie mi wejdzie w celownik zeby tylko mieć killa. Na samych meczach infantry niezbyt często fatyguje się na flage, tylko woli walić innym po plecach kiedy rzucaja np nejdy na flage, pr0.
Grając przeciw jest zawsze to samo, trzaskam sie z kims i albo dostaje w plecy, albo dostaje uber heada z nikąd jak mam już 1 kreskę, często mam starcia 1vs4 bo jestem squad leaderem. Staty to on może ma, ale moim zdaniem 3/4 ludzi grających gathery i grających infantry na codzień na wyższym poziome kładzie kropeczka na głowe.

Nie oglądałem tego fragmovie, moze potem sciagne, ale znajac tego zawodnika to nic ciekawego, 95% fragi z dobitki. Mogłeś drogi kropeczku wstawić nasz ostatni meczyk, gdzie Twój pr0 skill nawet nie pomógł jak stałeś na spawnach. Nie mówie że każdy musi mieć zawsze dobry dzień, ale jeśli nie ma kogo dobijać to już tak nie ownisz.

PostNapisane: 11 mar 2008, 15:48 

Adasi napisał(a):
Ja samego kropka nie lubie, a jescze bardziej nie lubie z nim grać.
Grając z nim ciągle mam asyste przy zabiciu bo nawet jak już gościa dobijam i brakuje mi jednej pestki do fraga, to specjalnie mi wejdzie w celownik zeby tylko mieć killa. Na samych meczach infantry niezbyt często fatyguje się na flage, tylko woli walić innym po plecach kiedy rzucaja np nejdy na flage, pr0.
Grając przeciw jest zawsze to samo, trzaskam sie z kims i albo dostaje w plecy, albo dostaje uber heada z nikąd jak mam już 1 kreskę, często mam starcia 1vs4 bo jestem squad leaderem. Staty to on może ma, ale moim zdaniem 3/4 ludzi grających gathery i grających infantry na codzień na wyższym poziome kładzie kropeczka na głowe.

Nie oglądałem tego fragmovie, moze potem sciagne, ale znajac tego zawodnika to nic ciekawego, 95% fragi z dobitki. Mogłeś drogi kropeczku wstawić nasz ostatni meczyk, gdzie Twój pr0 skill nawet nie pomógł jak stałeś na spawnach. Nie mówie że każdy musi mieć zawsze dobry dzień, ale jeśli nie ma kogo dobijać to już tak nie ownisz.

Edit:
Obejrzałem i podtrzymuje to co wcześniej napisałem, było pare fajnych akcji owszem, ale dalej nie uważam kropka za jakiegoś wybitnego gracza. Nadal moim ulubionym fragmovie jest filmik VenjX's czy jak mu tam, z bylego Ninth gaming z którym rozgrywaliśmy najlepsze sparingi w całej naszej historii bf'a.

Lol kliknąłem cytuja zamiast edytuj, niech któryś dobry mod złączy moje dwa posty. Sry.

PostNapisane: 11 mar 2008, 17:33 

Mhm kolejne FM Kropka, tym razem bardziej udane :D Szczerze mówiąc po

Conversation started between Headshot and Kropek: Sun, Mar 09 14:39:05 2008
[14:39] Kropek: skonczylem praktycznie moje FM
[14:39] Kropek: : P
[14:39] Kropek: co 3 miesiace robilem
[14:39] Kropek: zownuje cycki:P

nie spodziewałem się, że wyjdzie to aż tak dobrze :P IMO Skill 8,5/10. Kropek, trochę za dużo bawisz się After Effects :P

@all Jak chociaż raz widzieliście kogoś, kto gra na haxach z perspektywy first person to powinniście wiedzieć, że tutaj o takich mowy być nie może :P Fragi były czyste, lol.
@hubur <owned> naprawdę - to są groźby karalne :)
@Adasi Nie było aż tak źle, fragi nie były tak strasznie dobijane :)

A ogólnie to GJ Kropek :)

Edit:
Następnym razem wymyśl jakąś bardziej oryginalną muzę, xeroboy'u :P

PostNapisane: 11 mar 2008, 17:56 

Niezła robota. Ciekawe intro, szkoda, że później mało odniesień do niego poza ściemnianym niebem etc. W jednym, czy dwóch momentach efekty przysłoniły akcję, lecz ogólnie tutaj też duży plus.

Dziwi mnie jedynie to co pisze nasz Adaś... no ale nie mnie go tutaj przekonywać.

P.S. Jestem mile zaskoczony pozdrowieniami na końcu <3<3

Pozdrawiam.

PostNapisane: 11 mar 2008, 18:02 

"
@all Jak chociaż raz widzieliście kogoś, kto gra na haxach z perspektywy first person to powinniście wiedzieć, że tutaj o takich mowy być nie może :P Fragi były czyste, lol" W sumie masz doświadczenie w tych klockach :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2