A czy to kogos interesuje czy jaja czy na serio :> Jak powiesz ze nabicie sobie 18milona punktow w 1s to nic nazwyczajnego itp. pozdro dla ciebie[przeciez inni by chyba musieli grac 30lat zeby uczciwie tak narobic]. A mozesz wytlumaczyc czemu sławnego? Czy tylko zaczepki jak ostatni frajer szuaksz :>
#edit
Hahahhahahaahahahaha n1
Kiedys jason tak szykanowal cheaterow tak mowil ze trzeba tepic skuwieli a tutaj broni swojego ,,mate" xD ahahha
PS czemu nazwalem metza cziterem(nie chodzi o skill czy cos w tym stylu) = Cheat (ang. oszustwo) - w terminologii gier komputerowych jest sposobem na obejście ograniczeń gry poprzez zastosowanie niekonwencjonalnych metod. Cheaty możemy podzielić na kilka kategorii: - wikipedia. To byl moj ostani post jakby co, widzze ze uz ,,mate" sie zchodza
ten temat mial jako info posluzyc
#edit
Na własnym???? hmm ciekawe
BTW jak nei ma sie czegos uczepic to sie wraca do sprawy ktora byla 20miesiecy temu, co nie :> a moze jasoniku uba no skillu powiesz ze caly fow cheatuje i ze do konca swiata beda cheaterami :> Chyba niektorzy maja tutaj problemy emocjonalne, zle dziecinstwo moze ja wiem...
I tak dodam, ciekawe czemu akurat tylko na wilkeigo metza padl taki wyrok zeby mu 1gwiazdke dodac , ciekawe... i ciekawe ze tylko tobie sie to przydazylo ... a reszta wlazi na ,,brudne" servery =) Nie musicie komentowac, ja swoje wiem xD i nie zrobicie ze mnie frajera, tylko z siebie. Bede mial niezly ubaw za rok, moze dwa :>