Teraz jest 11 sty 2025, 00:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Metz statsiarz
PostNapisane: 7 kwi 2008, 15:07 

A tak cos mnie wzielo zeby zobaczysz sobie staty pana uber no pro metza : http://www.bf2stats.nl/player/48449447/
A więc :
Global Score

57983946 = 57 milionow punktow, i gdyby dodac wszytskie scora(team score,combat score,comadner score) nie wyszlo by tak jak jest napisane global score : 57983946 :lol:
Juz pomine to ze dostal Air combat medal chociaz nie spełnia (nadal) wszystkich wymagań :shock: ) i ogolnie zoabczcie na k.d ratio (podkoczylo o pare w kilka dni) :roll:
Wiec drogi metzie, narescie zdobyles te swoje 4 gwiazdeczki, ale niestety :
POZDRO POĆWICZ

BTW nie myslalem, ze taki zawodnik jak metz bedzie statspaderowal, ale coz mylilem sie :evil:

PostNapisane: 7 kwi 2008, 15:42 

No fakt... Staty dziwne, ale wątpię żeby Metz się akurat tym martwił. Pewnie robili sobie jaja z chłopakami z SOF i tyle. Poza tym dziękujemy członkowi sławetnego klanu FOW za takie uwagi :]

PostNapisane: 7 kwi 2008, 15:55 

Ale się ludziom nudzi ostatnio... Ale i tak najbardziej rozbawiło mnie "pozdro poćwicz" :lol: Rolbi, chyba czas na nowe haxy, nie sądzisz?

PostNapisane: 7 kwi 2008, 15:55 

A czy to kogos interesuje czy jaja czy na serio :> Jak powiesz ze nabicie sobie 18milona punktow w 1s to nic nazwyczajnego itp. pozdro dla ciebie[przeciez inni by chyba musieli grac 30lat zeby uczciwie tak narobic]. A mozesz wytlumaczyc czemu sławnego? Czy tylko zaczepki jak ostatni frajer szuaksz :> :stupid: :omg:

#edit
Hahahhahahaahahahaha n1
Kiedys jason tak szykanowal cheaterow tak mowil ze trzeba tepic skuwieli a tutaj broni swojego ,,mate" xD ahahha
PS czemu nazwalem metza cziterem(nie chodzi o skill czy cos w tym stylu) = Cheat (ang. oszustwo) - w terminologii gier komputerowych jest sposobem na obejście ograniczeń gry poprzez zastosowanie niekonwencjonalnych metod. Cheaty możemy podzielić na kilka kategorii: - wikipedia. To byl moj ostani post jakby co, widzze ze uz ,,mate" sie zchodza :roll: ten temat mial jako info posluzyc :)
#edit
Na własnym???? hmm ciekawe
BTW jak nei ma sie czegos uczepic to sie wraca do sprawy ktora byla 20miesiecy temu, co nie :> a moze jasoniku uba no skillu powiesz ze caly fow cheatuje i ze do konca swiata beda cheaterami :> Chyba niektorzy maja tutaj problemy emocjonalne, zle dziecinstwo moze ja wiem...

I tak dodam, ciekawe czemu akurat tylko na wilkeigo metza padl taki wyrok zeby mu 1gwiazdke dodac , ciekawe... i ciekawe ze tylko tobie sie to przydazylo ... a reszta wlazi na ,,brudne" servery =) Nie musicie komentowac, ja swoje wiem xD i nie zrobicie ze mnie frajera, tylko z siebie. Bede mial niezly ubaw za rok, moze dwa :>

Ostatnio edytowano 7 kwi 2008, 16:31 przez Rolbi04, łącznie edytowano 3 razy

PostNapisane: 7 kwi 2008, 15:58 

Może wszedł na jakiś zhackowany serwer i punkty mu naliczyło (podobnie jak sławny AIT)... No ale chyba wyzerują mu konto za takie coś ...

PostNapisane: 7 kwi 2008, 15:59 

Wiesz Rolbi, nie zapomina się klanu, którego kilku członków było na tyle głupich, żeby w jednym czasie "testować" haxy na własnym, streamowanym serwerze :lol:

PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:07 

LOL nie mam pojecia skad mam takie statystyki
od tygodnia nie grałem nigdzie na zadnym serwerze oprócz nsz wczoraj (nie wiem sprawdz to sobie jeśli sie da). Z automatu dostałem kilkadziesiat medali odznak i innych pierdół, myslałem ze to jakis bład gry, serwera.

jeśli uwazasz ze nie mam co robić (a mam i to ostatnio sporo i granie mi zupelnie nie w głowie a co dopiero "statszenie" ) to zastanow sie powaznie człowieku nad samym sobą..jakies leczenie podejmij albo co?

PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:08 

Metz napisał(a):
LOL nie mam pojecia skad mam takie statystyki
od tygodnia nie grałem nigdzie na zadnym serwerze oprócz nsz wczoraj (nie wiem sprawdz to sobie jeśli sie da). Z automatu dostałem kilkadziesiat medali odznak i innych pierdół, myslałem ze to jakis bład gry, serwera.

jeśli uwazasz ze nie mam co robić (a mam i to ostatnio sporo i granie mi zupelnie nie w głowie a co dopiero "statszenie" ) to zastanow sie powaznie człowieku nad samym sobą..jakies leczenie podejmij albo co?

Chyba że ktoś Ci sie włamał na konto i wlazł na taki serwer albo coś, jeśli nie grałeś.

PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:09 

adek666 napisał(a):

Chyba że ktoś Ci sie włamał na konto i wlazł na taki serwer albo coś, jeśli nie grałeś.

możliwe choc hasło mam dosyc skomplikowane...
da sie gdzies hasło zmienić ?

PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:13 

Nikt się nie włamał - prawdopodobnie kolejny hack bazy danych GameSpy - dowodzik:

http://www.gametracker.com/player/..%3A ... n_minutes=

PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:15 

Widać że awaria/hax bazy danych EA bo żaden stasiarz na skardzionym koncie nie wbiłby tyle punktów a wy się tu jaracie że metz ma haxy -.- żałosne

PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:20 

Rolbi -->> POZDRO I OGARNIJ SIE

:stupid: :stupid: :stupid:

PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:27 
Spamer!

skonsumowac trzeba miodek i orzeszki bo flame sie zaczął

3 min i temat zostanie zamkniety ?

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:31 

No szkoda byłoby takiego dorobku gdyby wyzerowali mu konto. Chyba że Metz nie gra dla punktów.
...kurcze a już miałem zapytać jak zrobić czwartą gwiazdkę, bo jeśli mam mieć najlepszy wynik miesiąca, to raczej niemożliwe.

PostNapisane: 7 kwi 2008, 16:32 

metz jestes pro w JET 32 KD :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2