Teraz jest 29 lis 2024, 06:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 sie 2008, 00:05 

czesc jestem nowy , internet mam od niedawna wiec nie wiem za dużo co i jak, przy okazji dostałem Battlefield 2 i zacząłem grac w singla, szło mi nawet dobrze, teraz do rzeczy , niech mi ktoś powie , co to jest punkt buster ? czy to jest jakiś dodatek czy co? i jak wejsc zeby z kims zagrac bo jestem w menu i nie wiem co dalej, i ostatnie pytanie, co to jest serwer bo wszyscy o tym mówią teraz :oops: :oops: , dzieki wielkie jakby mi ktos pomógł

PostNapisane: 9 sie 2008, 00:43 
Redaktor Battlefield.pl

Dobra nie ciesz się tyle, każdy był kiedyś internetowym n00bem :| :roll: :stupid: :omg:
Punkbuster = to taki program wbudowany w bf2 który służy do wykrywania i blokowania cheaterów (oszustów w grze)
Żeby grać po sieci najpierw ściągnij patcha 1.41 (kliknij tutaj), uruchom ten plik, poczekaj parę minut (długo się uruchamia) aż się pojawi takie okienko, i poprostu zainstaluj tego patcha tak jakbyś instalował grę. Po instalacji patcha wejdź do gry, załóż konto sieciowe ( nie lokalne - sieciowe). Wpiszesz tam swój nick ('imię' w grze) hasło żeby nikt inny nie mógł wejść na to konto. Punkbuster jest domyślnie włączony, nic nie musisz robić. Serwer to taki internetowy komputer gdzie zbierają się gracze żeby pograć

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 9 sie 2008, 01:03 

Dominiko...masz jakieś tablety na cierpliwość????
Serwer to taki komputer z którego korzysta wielu.......a płaci nie wielu.....
Musisz poczytać instrukcję od BF2....
Graj na rankingowych...zaznacz X[RANKINGOWE] w menu wyszukiwarki.....
GL&HF

PostNapisane: 9 sie 2008, 02:15 

Hehe, małe OT z mojej strony: przypomniał mi się taki filmik, gdzie Sawik z HSTV udawał kolesia kompletnie nieznającego się na grach i przepytywał jakiegoś nieszcześnika, tam też było pytanie co to jest serwer etc. :D "Enimy tiritori" hehehe :P

W dziale BF2 Ogólne znajduje się Battlefield 2 FAQ v1.41 - OBOWIĄZKOWE DLA NOWYCH GRACZY !, tam znajdziesz co trzeba.

[GCA] | www.goldencamels.com

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2