Teraz jest 27 lis 2024, 01:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 paź 2008, 17:50 

Witam wszystkich. Na wstepie nadmienie ze w obsludze komputera jestem raczej laikem, wiec bardziej skomplikowane operacje niezbyt mi sie udaja. A moj problem polega na tym ze od dwoch miechow laduje w BF2. Gram na serwerze MGM KARKAND INFANTRY. Doszedlem juz do stopnia Pierwszy sierzant ogniowy. I ku mojemu zdziwieniu dzisiaj po wejsciu na ten sam serwer co zwykle zobaczylem ze jestem w najnizszej randze? Wie ktos moze dlaczego? Czytalem troche forum i wykopalem info o stronach ze statystykami. Wszedlem na taka oto stronke:BF 25.com i odkrylem ze nie jestem uwzgledniony w tych statystykach. U siebie na kompie w BFQH (chyba tak to sie nazywa) tez nie mam zadnych statystyk. Powiedzcie dlaczego? I czy BF polega na tym ze na kazdym serwerze trzeba zdobywac rangi od poczatku? Bo tylko mna w/w serwerze mam przyznany stopiena jak wchodze na jakis inny serwer to nic nie mam. Jestem zwyklym szeregowcem. Bardzo prosze o cieprliwosc i wyrozumialosc :)

PostNapisane: 13 paź 2008, 18:15 
Redaktor Battlefield.pl

Albo chwilowa awaria, albo EA/GS z jakiegoś powodu zresetowali ci staty... raczej to pierwsze.

I nie whoruj 24/7 na Karkandzie... jest tyle lepszych map :|

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 13 paź 2008, 18:41 

pare razy tak mialem ze ranga do zera i unlockow 0. ale to bylo jak jeszcze bez PB gralem, no i po jakims czasie (zwykle jeszcze tego dnia) wszystko wracało do ormy

PostNapisane: 13 paź 2008, 20:12 

A czy punk buster jest standardowo zainstalowany czy trzeba go sciagac? I jeszcze jedno. Czytalem na forum ze wystarczy w wyszukiwarke serwerow wpisac .pl i wyskocza polskie serwery. Wpisalem i nic. Pusto. Powiedzcie mi jeszcze czemu nie jestem uwzglednony w zadnych statystykach. Dzisiaj rano zaczalem grac od nowa, awansowalem do sierzanta ogniowego, potem zrobilem przerwe i teraz znow chcialem popykac. Wchodze i znow to samo. drazni mnie to bo chodz nie zalezy mi zbytnio na stopniach to skoro juz je zdeobywam to chcialbym je zachowac. O co tutaj biega?

PostNapisane: 13 paź 2008, 20:13 
Moderator forum

Zapewne o patch 1.41 tu biega.

PostNapisane: 14 paź 2008, 08:11 

Serweery MGN mają własne statystyki.Grasz zapewne na patchu 1.0. Sćiągnij patch 1.41. Masz go TUTAJ

PostNapisane: 14 paź 2008, 09:51 

Ten serwer stoi na wersji 1.41 i mają własne statystyki. Na pm wyśle ci ich stronkę ze statami i w BFHQ nie będzie widać twoich statów

PostNapisane: 14 paź 2008, 10:06 

Owszem , servery MGM mają swój własny ranking :) Jak już się troche podszkolisz zapraszam na MGN Waib Style :)

PostNapisane: 14 paź 2008, 11:55 

Ok. Dzieki wielkie za konkretne porady. Zainstalowalem patcha i jest wszystko ok :) Pozostaje lupac i zabijac :) Pzdr

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2