Teraz jest 27 lut 2025, 18:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mapa do BF2?
PostNapisane: 31 sty 2009, 12:48 

Witam,

Mam dość nietypowe pytanie. Dawno temu grałem prawie zawodowo w DFBHD, niestety życie zawodowe zmieniło to i DFBHD poszedł w zapomnienie. Jednak zanim skońćzyłem ten rozdział od jednej z osób z klanu dostałem kod do BF2, więc grałem jeszcze ze dwa tygodnie w BF2.

No i teraz taka kwestia. Pamiętam doskonale moją ulubioną mapę, akcja na wyspie, do 32 graczy. Zmienne pory dnia i nocy. Duże zalesienie (dżungla). Dostępne były UH60 i mały helikopter wsparcia Hughes 500 series LOH Scout do szybkiego transportu dla jednostek US.

Parę dni temu kupiłem sobie BF2 z nadzieją na powrót do tej mapy jednak są tam głównie tereny zurbanizowane (co nie jest złe bo gra się bdb) jednak... Czy...:
1) ja na pewno dobrze pamiętam że był to BF2?
2) jaka była nazwa tej mapy?

Dzięki za wszelkie sugestie.

Ostatnio edytowano 31 sty 2009, 12:54 przez sobal, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 31 sty 2009, 12:50 

Nie ma w BF2 zmiennosci por dnia :)
To raczej nie byl BF2.
Na poczatku opis pasowal mi do Wake Iseland 2007 ;)

PostNapisane: 31 sty 2009, 13:02 

No właśnie, jeżeli nie był to BF2 to co to mogło być? DFBHD na pewno nie, to był już okres schyłkowy tej świetnej gry, gdy coraz więcej graczy przechodziło do nowszych gier. Coś około 2003/2004/2005 roku.
Była na pewno zmienna pora dnia, która w fenomenalny sposób zmieniała rozgrywkę, gdy np. o świcie Twoja pozycja stawała się nagle całkiem widoczna w przeciwieństwie do nocy :) Występowały również jednostki US, nie pamiętam dokładnie drugiej strony konfliktu. Na pewno również dostępne były śmigłowce o których napisałem.

Dziwny temat ale liczę na zrozumienie i pomoc.

Dzięki!

Znalazłem już co to było. Dziękuję bardzo za naprowadzenie. Oczywiście to Novalogic Joint Operations! Grę właśnie kupiłem i ściągam (jedynie 17EUR). No i będzie dylemat w co grać.

Moderatora proszę o usunięcie wątku gdyż nie został umieszczony w prawidłowym dziale Forum lub jego przeniesienie. Dziękuję.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2