Teraz jest 7 mar 2025, 00:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 mar 2009, 14:45 

Bylem Ostatnio U Znajomego I Znajomy Pokazał Mi Gre BF2 Spodobała Mi Sie Ciupałem W Nią Kilka Godzin U Niego ;) Teraz Chciałem W Nią Pograć Tylko Nie Wiem Czy Gra Odpali Na Moim Złomie :
1. Windows XP Professional SP3
2. Procesor AMD Athlon(tm) 64x 2 Dual Core Procesor 5200+ 2,71 GHz
3. 2 GB RAM
4. ATI Radeon HD 2400 xt 256MB, 64 Bit

To Chyba Wszystko Jesli Chodzi O PC, A Teraz Kilka Pytań Dotyczących Gry Mój Znajomy Miał Problem Z Instalacja Patchy, Po Zainstalowaniu Patcha Gra Przestała Mu Działać Odpalał Się Czarny Ekran I Wywalało Go Do Windowsa Bez Jakiego Kolwiek Komunikatu ... Nie Pojawił Sie Żaden Błąd Exe Czy Co Kolwiek Podobnego ... Czy Często Się Tak Dzieje ?? No I Mam Jeszcze Jedno Pytanie Do Was Kolega Miał tez Problem Z Czysta Wersia Gry (1.0) Po Kilku min grania Wywalalo Go Tez Bez Żadnego Komunikatu Do Windowsa ... Z Tego Co Mówił Poradził Sobie Z Tym Ale Nie Wiem Jak Bo Wywiał Na Kilka Miechów Za Granice... A Ja Jak Prędko Nie Zagram To Mnie ... Szczeli ;D

POZDRO

PostNapisane: 18 mar 2009, 14:53 
Redaktor Battlefield.pl

No Ja Wale Następny Ziomek Co Każdy Nowy Wyraz Rozpoczyna Z Dużej Litery

¡¡¡ʎʇɐɯǝʇ ǝuoɾǝlʞʎzɹd ɾɐʇʎzɔ

I'm as cold as the cold wind blows

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2