Pokor napisał(a):
Nie ma czegoś takiego jak "zoptymalizowany usersettings",dobry dla wszystkich...ogolnie,hitreg nie zalezy od cfg czy pingu(jak masz mniejszy niż 100,to jest OK)tylko od konkretnego servera,tj.łącza na ktorym stoi,samego sprzętu...Jeśli ping ci nie skacze(i nie ważne,czy masz stały 20,50,czy 80)to będzie ci wchodził każdy pocisk.Oczywiście pod warunkiem,że przeciwnik też nie ma lagów.W każdym razie-ile byś się nie nakombinował-jeśli masz dobre łącze-to i tak default będzie najlepszy.Zrobisz cfg,na którym będzie ci się dobrze grało,wbijesz następnego dnia na inny server a tu dupa-nie wchodzi nic.BF to czysta loteria,nic na to nie poradzisz.
pokor niby ogarnia, więc chyba wie, co mówi, mimo to ludzie używali, używaja i będą uzywac cfg. Natomiast co do jednego mam zastrzeżenie:
Cytuj:
Jeśli ping ci nie skacze(i nie ważne,czy masz stały 20,50,czy 80)to będzie ci wchodził każdy pocisk.Oczywiście pod warunkiem,że przeciwnik też nie ma lagów.
ostatnio na NSZ prawie nic mi nie wchodzi, najwieksze noby mnie jada, a mam stały ping 25~30.... ale jak wejde na naprzykład =wilk= (ping 50~60) to wchodzi jak złoto...
edit@down: albo na =wilk= graja same cieniasy