Teraz jest 7 mar 2025, 00:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 kwi 2009, 00:43 

Gratulacje dla pana Bodka , do ktorego miałem zaufanie .
Z gory przepraszam za to ze ten kolo jest w Flame , no ale po odejsciu nie wiem co tam się dzieje .
Tlumaczenie ze to tylko ustawienie nie czit będzie smieszne . Szybki car czy APC ok ale latanie na spadochronie lub juz nie dlugo strzelanie ze snipy serią to jest przesada.

Prosił bym o zbanowanie tego kolesia + rozpierducha na Polskich serverach , screeny zostaną tez wysłane do stream GGC i w ten sposob podziękujemy bodkowi za uczestnictwo w ligach w ESL na tym key-u .
Sorry bodeek ale trzeba czasami powiedziec STOP .
DODAM ze to był server NSZ FF ON

http://images39.fotosik.pl/108/7ad85ae47946ce72med.jpg
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ad ... 6ce72.html

PostNapisane: 26 kwi 2009, 00:57 

Ustawienia sterowania od co xD Moze bodek chcial polatac a ze infantry bylo to latal na spadochronie xD Nie on pierwszy nie otatni

PostNapisane: 26 kwi 2009, 01:05 

Niż znad skandynawii o tak! Co do m16 to moja wiedza jest uboga na ten temat, a zeby nas udupic na GGc to musisz miec demko a na nszie nie ma BAttlerecordera Misiu <3. Screeny nie sa mocnym dowodem tak btw. Wiec czekamy na demo(czytaj Filmik made by Eddie_pl)

Ostatnio edytowano 26 kwi 2009, 01:19 przez Spam<3, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 26 kwi 2009, 01:07 

wystarczy fraps :]
BTW bodeek masz adma na Asterze . ale wchodząc na niego dostajesz bana .

PostNapisane: 26 kwi 2009, 03:21 

Ta scena schodzi na psy.

PostNapisane: 26 kwi 2009, 03:39 

Eddie,nie mam zielonego pojęcia co ci nagle odwaliło,i czemu przeszkadza ci to,że komuś się bardzo nudzi i lata sobie spadochronem po FFA.Tak samo nie wiem co to ma do Flame/TFR.Mam głęboko gdzieś kto co robi na ffa,nawet jeśli jest to banowane przez jakiś lokalny niemiecki streaming ktory jest instalowany na niemieckich pubach.To nie moja działka i tyle.
Co do turbodoładowania w pojazdach - sam kiedy byłeś w Flame nie miałeś z tym żadnych problemów-więc teraz wypadałoby milczeć.Nie wiem czy jest to tak samo "popularne" jak autoclick ktory jest uzywany przez kazdego helimana,czy makro do komandera,ale taka jest scena cq.Bez roznych makr,itd duzo nie zdziałasz.I nie oszukuj się,że jest inaczej...
Tyle na temat samych "dopalaczy".Dla mnie temat jest wyczerpany.Eddie juz "udowodnił" jakim to Bodeek jest cziterem,sam Bodeek mu odpowiedział i nie widzę powodu aby dalej ten temat ciągnać.No,chyba że chcecie kontynuować flamewar na poziomie ESLowskiego forum...

PostNapisane: 26 kwi 2009, 04:08 

Pokor napisał(a):
Eddie,nie mam zielonego pojęcia co ci nagle odwaliło,i czemu przeszkadza ci to,że komuś się bardzo nudzi i lata sobie spadochronem po FFA.Tak samo nie wiem co to ma do Flame/TFR.Mam głęboko gdzieś kto co robi na ffa,nawet jeśli jest to banowane przez jakiś lokalny niemiecki streaming ktory jest instalowany na niemieckich pubach.To nie moja działka i tyle.
Co do turbodoładowania w pojazdach - sam kiedy byłeś w Flame nie miałeś z tym żadnych problemów-więc teraz wypadałoby milczeć.Nie wiem czy jest to tak samo "popularne" jak autoclick ktory jest uzywany przez kazdego helimana,czy makro do komandera,ale taka jest scena cq.Bez roznych makr,itd duzo nie zdziałasz.I nie oszukuj się,że jest inaczej...
Tyle na temat samych "dopalaczy".Dla mnie temat jest wyczerpany.Eddie juz "udowodnił" jakim to Bodeek jest cziterem,sam Bodeek mu odpowiedział i nie widzę powodu aby dalej ten temat ciągnać.No,chyba że chcecie kontynuować flamewar na poziomie ESLowskiego forum...

Wyjasniam.
1. Temat nie dotyczy EDDIEGO tylko bodka .
2. co do car speed wyjasnilem na samym początku .
3. Czytaj temat pózniej posty .
4. Kumbul nie musisz dalej udowadniać ze miales wypadek jak byłeś maly .
5. DALEJ PROSZE ADMINOW O USUNIECIE SPAMERSKICH POSTOW
EDIT:
PS KUMBUL ZA SWOJĄ INTELIGENCJE POWINIEN JUZ DOSTAC BANA . Ale nie ja tu jestem adminem.
EDIT2 :
Huzar tej sceny juz nie ma ! Potwierdził to postem pkr ,bodek zachowaniem i reszta graczy FlameSpam

PostNapisane: 26 kwi 2009, 04:15 

EDDIE_PL napisał(a):
Pokor napisał(a):

Wyjasniam.

PS KUMBUL ZA SWOJĄ INTELIGENCJE POWINIEN JUZ DOSTAC BANA . Ale nie ja tu jestem adminem

1.Zapoczątkowałes temat o Bodku-ale kończy się to jako temat o Eddim.
2.Ok!
3.Zanim napisałem post,przeczytałem cały temat.Coś źle zinterpretowałem?W takim razie czekam na odpowiedź.
5.To po cholere ten spam(war)zaczynałeś?

EDIT. UP - Ameryki tym sformułowaniem nie odkryłeś.Dwa klany grające na inf i 3 na cq trudno nazwać sceną.
DOWN - Z takimi odpowiedziami rowniez...

Ostatnio edytowano 26 kwi 2009, 04:45 przez Pokor, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 26 kwi 2009, 04:42 

Pokor napisał(a):
EDDIE_PL napisał(a):
Pokor napisał(a):

Wyjasniam.

PS KUMBUL ZA SWOJĄ INTELIGENCJE POWINIEN JUZ DOSTAC BANA . Ale nie ja tu jestem adminem

1.Zapoczątkowałes temat o Bodku-ale kończy się to jako temat o Eddim.
2.Ok!
3.Zanim napisałem post,przeczytałem cały temat.Coś źle zinterpretowałem?W takim razie czekam na odpowiedź.
5.To po cholere ten spam(war)zaczynałeś?

EDIT. UP - Ameryki tym sformułowaniem nie odkryłeś.Dwa klany grające na inf i 3 na cq trudno nazwać sceną.

z takimi pytaniami na XFIRE .

PostNapisane: 26 kwi 2009, 07:24 

Sprawa bezpośrednio mnie nie dotyczy i pewnie ktoś się będzie dąsać na mnie, że się odzywam, ale widzę, że emocje was poniosły...

1) Kumbul, na Twój temat się nie będę wypowiadać. Nie miałam z Tobą żadnej styczności, ale Twoje przechwałki na temat tego, kogo Ty nie możesz pojechać, bo taki jesteś überpr0 - natchnęły mnie. Nie wiem, jak Eddie - do którego Twój post się personalnie odnosił, ale ja i wielu innych graczy (przynajmniej w to wierzę) nie będzie płakać, że nas jedziesz. Wystarczy nam świadomość, że my gramy naprawdę dla przyjemności, z nikim się nie próbujemy ścigać, że mamy lepsze cfg czy naszych haxów PB nie wykrywa. Mamy tylko taką przyjemną myśl, że gdyby co poniektórym dać czystą instalkę Bfa na ustawieniach defaultowych, słychać by było w oddali tylko: "*^_(^, nie idzie mi! no jak? boże, jakie lagi sprzętowe! boże, jaki ping, no nie da się grać! z takim regiem?" itp. itd.

2) Uwielbiam bombajki i lubię je oglądać, ale ta jest mizerna jak mało która. I Eddie ma prawo być urażonym - nie za fakt przechwałek, że ktoś uważa, że jest lamą - ale za fakt personalnych wycieczek i epitetów. Jak chcesz pooglądać zabawne bombajki, to podpytaj Smitera czy Tuszyna - uważam, że robią naprawdę dobre. :D

3) SEDNO:
Bodziu, Ichi - niejednokrotnie was broniłam przed atakami różnych ludzi (choć nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy).
Niejednokrotnie powtarzałam, iż choć nie zgadzam się z pewnymi metodami waszej gry (dopalacze, redline, etc.), lubię was jako ludzi. Spędziliśmy ze sobą niejedną godzinę na rozmowach o wszystkim i o niczym. I naprawdę mam was za inteligentnych ludzi. Z tym tylko, że inteligencja nie jest równoznaczna z mądrością... Zasmuca mnie fakt (podkreślam: ZASMUCA), że zaczęliście lecieć ostro po bandzie. Tak jak Eddie powiedział - ujdzie jeszcze przymknąć oko na cfg powodujące wzrost prędkości samochodzików i APC. Jest to spotykane coraz częściej - ot, fanaberia, za którą JESZCZE PB nie wywala ani nie banuje. Ja to traktowałam właśnie jako jedną z tych rzeczy, z którymi się nie zgadzałam (sami widzicie, że nie używam czegoś takiego), sprawiało to, że byliście trochę mniej fajni, ale NADAL fajni. Ale misie złote... Ziarnko do ziarnka... Nazbierało się tego ciut za dużo, nie myślicie?

4) GRA FOR FUN:
Skill to tylko 45% sukcesu w BF?
Ja nie muszę odnosić sukcesów w grze. Sukcesy chcę odnosić w życiu, na tyle, żeby nie żyć w głodzie, chorobie, innych niedogodnościach. Ważne jest tutaj to, żeby było śmiesznie z paczką zgranych znajomych. Ponoć podczas śmiechu wydzielają się hormony szczęścia. A jeśli specjalista mówi, że skill to tylko 45-50% to ja odpowiem -
CAŁA RESZTA TO ŁUT SZCZĘŚCIA.
I tyle i nie inaczej.
Gra for fun to liczenie na tzw. farta. Nie ważny wynik. Ważne starania i walka. Po co grać, skoro wynik jest z góry przesądzony, bo ja i wszyscy po mojej stronie mamy takie cfg, że nikt nas nie ruszy? Wtedy to już gra w Simsy jest bardziej emocjonująca, chyba, że tam też macie cfg na wszystko...
Dopiero, gdy kogoś ciśnie na pęcherz, zaczyna się kombinowanie (bo mam kompleksy, wiec muszę udowodnić, że jestem überpr0, to będą mnie wtedy szanować? Szanuje się człowieka za to, jaki jest, a nie za to, co robi - bo jego czyny wynikają właśnie z jego pobudek...) I wtedy się kończy gra dla przyjemności, a zaczyna się gra dla zaleczenia swoich niepoprawnych ambicji czy kompleksów. Nikt nie ma obowiązku być najlepszym. Jak to mówią: Bf jest grą - stworzoną do tego, żeby "poluzować majty".

Bodziu, eksperymentatorze - i na co Ci to? Wczoraj szybkie auto, dziś spadochron - jutro aimbot? Podejście: sprawdzę, może mnie nie wywali - nie jest dobre. Mimo wszystko w Ciebie i Ichira wierzyłam, że potraficie i bez tego. Uważałam was zawsze za dobrych graczy. Teraz zaczynam się zastanawiać, ile w was i wam podobnych graczach jest prawdziwej UMIEJĘTNOŚCI gry (nie tylko skilla, ale i obycia i kooperacji z innymi graczami) a ile PAZŁOTKA (w gwarze mazowieckiej: określenie na kolorową folię aluminiową np. na cukierkach). :)
Tego chcieliście?

Prawdziwa siła w człowieku wynika z tego, że jest on świadomy możliwości, jest w stanie korzystać z pewnych rzeczy, które nie są dla niego dobre, ale doraźnie mogą mu "pomóc" - ale wybiera NIE ROBIĆ tego. W tej maluczkiej dzisiejszej sprawie chodzi o śmieszne cfg, ale to się tyczy wszystkiego po kolei.

Ostatnio edytowano 26 kwi 2009, 08:20 przez Rybiszcze, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 26 kwi 2009, 08:00 

Eddie ediie eddddiiii wez mnie nie wrzucaj do jednego worka z ludzmi ktorych nawet nie znam. Napisalem ze to tylko controlsy i co sklamalem? Bronie wten sposob Bodka? Poza tym tez mi cheat latanie, rozumiem jak bys mu wbił na chate i zrobił zdjecie monitora z narysowana kropka na srodku ale to? Robisz temat który jest skazany na flame (wszystkie tego typu jak BUSTED xxxxxxx!!*) a teraz ci przeszkadza ze leci spam? Jak juz taki jestes do przodu z rzadzeniem sie na forum i rozdawaniem ostrzeżeń to ten screen powinien byc w pregierzu lub cheaterzy cos tam cos tam.
Co do latania to mam plik na to ale jakos zebrac sie nie moge co by se pofruwac. Co do samego tematu i placzu o cfg to "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" ;)
Mysle ze zrobiles ten temat bo masz jakies wyjatkowe uprzedzenia do bodka lub cos ci sie w glowie przestawilo innego wyjasnienia nie widze.

* - gdzie x nick gracza

PostNapisane: 26 kwi 2009, 08:13 

1) Jakby Eddie miał do Bodka głębsze uprzedzenia, to myślę, że nigdy by razem w jednym klanie nie grali... ;)

2) Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień?
No ok, jeśli zmiana pliku lokalizacyjnego polish.utxt na taki, który był tu na forum zamieszczony i odpalanie gry ze skrótu, forced 1440x900 (co ponoć i tak nic nie daje, ale przynajmniej obraz mi się nie rozjeżdża w rozdziałce 800x600) to nie cfg - nie dają mi żadnej poprawy to...

Rzucam kamień. ;)

PostNapisane: 26 kwi 2009, 08:31 

Przepraszam grubcio :] nie chcialem ciebie porownywac do lamek , juz i tak bylem po denerwowany wiec sry. Jak bym wrzucił to na pręgierz to raczej skutku by nie przyniosło , a rzucilem screena nie z BR , lub TK tylko z kolesiem ktory napisal do mnie na xfire zaraz po zamieszczeniu tego tematu ze gra sobie 4fun.
Szkoda tylko ze scena BF2 składa się teraz z takich Przydupasow jak Bodeek kumbul i reszta kolesi z wyz. wymienionej paczki .
Nie chce być banowany wiec wole nie przesadzac . Ale mysle ze metz (i reszta sofu) + paru z delty , TNT i wiekszosci graczy ktorzy grają for fun lub dla kasy powinni się wypowiedziec w tym temacie i raczej nie powinni tego tematu olewać .
Bo skoro raz zostanie olany to taki bodeek pomysli (skoro z tym mi się udało to dlaczego nie moge sprobować z aimbotem za 30 zl lub z respawnem na tyłach wroga ? ).
Czekam na post adasiego i reszty :D
EDIT. RYBKA Dziekuję :]

PostNapisane: 26 kwi 2009, 08:58 

Witam!
Jestem nowym graczem sceny Battlefielda 2.
Kupiłem go wczoraj z kumplem i chcemy pograć z ludzmi na dobrym poziomie.
Jednak po przeczytaniu tego tematu widzę, że polska scena BF2 mija się z moimi oczekiwaniami.
Chyba czas kupić WOWa ;(

Pozdrawiam ;)

Ps: To nia miało nikogo obrazić próbuje tylko wyjaśnic np: czemu polscy gracze dostają kicki na ESL, mało kto wchodzi na gathery, a goście na czacie piszą " You`re Polish? Please play fair... "

PostNapisane: 26 kwi 2009, 09:06 

To zagraj gathera z niemcami ktorzy zasade fbf interpretuja w swoj wlasny sposob. Jak myslisz czemu sa gathery NO germans? Odezwal sie stały bywalec ESL. Nigdy nie spotkalem sie z tego typu tekstem najczesciej po prostu dostajesz kicka od SSmanów za samo wejscie wiec mi tu Smiter nie sciemniaj
TNT Eddie?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2