Teraz jest 24 lut 2025, 11:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 lip 2009, 19:28 
Zbanowany

Witam. Szukałem na forum ale nie moge znaleźć więc proszę bardzo żeby ktoś podał linki do scre'enów z bronią sam bo nie mam zielonego pojęcia o tej broni jak wygląda. I PROSZĘ ŻEBY NIE USUWAĆ TEGO POSTU ADMINI.

PostNapisane: 14 lip 2009, 19:40 

:omg: :omg: :omg:
Umiesz czytać? Pytałeś i dostałeś odpowiedź - viewtopic.php?f=37&t=29699 Pytałeś drugi raz i dostałeś podpowiedź - żeby poszukać na bf2s.com. Teraz pytasz trzeci raz. Za każdym razem nowy temat, nowy temat, nowy temat, nowy temat :stupid: Bardzo sensowne. Pojawi się odpowiedź - zaraz napiszesz nowy temat i zapytasz o to samo. Miałeś wyżej wymieniony sprzęt, z jakiego masz skorzystać. Nie ma? Przeczytaj dokładniej. Podpowiem, że jak wpiszesz w google "nazwa_sprzętu battlefield 2", pojawi się w obrazkach to, czego szukasz. Policz sobie czas poświęcony na wpisanie tego i porównaj to do sześciu godzin, które tracisz na czekanie na odpowiedź, która już jest. Poza tym masz http://bf2s.com/ - podawałem - nawet nie raczyłeś zajrzeć. Klikasz na vehicles i air defense. I masz wszystko. Jakbyś szukał, to byś znalazł.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2