Harrypl napisał(a):
ciekawy czy ty błędów nigdy niechcący nie popełniasz
no, nie ...
wojak napisał(a):
Witam mam następujący problem z gra batefleid 2 deluxe
Kupiłem batefleida 2 z dodatkiem jednistki specjalne i od tamtej pory zaczęły się same problemu i kiedy skonczy mi instalacje instalator sie wiesza, znika okienko z postepem instalacji a na pasku mam zakladke batefleid 2 deluxe voice setup(czy jakoś tak) czekalem pół dnia i nic jak bylo tak bylo. Wtedy musze dac w menageru zadan zakończ proces i jest ok pojawiają mi się okienka z kończące instalacje i nic nie było by w tym dziwnego gdyby nie to że gdy instaluje patha 1.5 to musze czekac godzine zeby mi instalator właczyło i jak właczy to na samym początku instalacji pokazuje mi komunikat ze mam zainstalowana nowsza wersje a nie mam. Z pathem 1.41 nie ma tego problemu.
Nastepny problem jest taki ze gdy założe konto sieciowe i chce połaczyć sie z jakimś serwerem(na pathu 1.41) pokazuje mi się komunikat ze mój kod jest nieważny. Pomoc techniczna nie odpisuje. Wysłąłem im gre z opisem problemu dostałem nową sztuke i dalej to samo. Nie wiem ale to info moze się przydac mam zainstalowanego batefleida 2142 i z nim nie ma żadnego problemu. Pomysłałem ze obie gry mogą się gryźć i odnistalowałem i nic nie dało
Prosze o pomoc
faktycznie przypadek, ciekawe co Ty 'kupiłeś' .