Teraz jest 24 cze 2025, 09:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Stara gwardia
PostNapisane: 5 cze 2008, 16:34 

Tak ostatnio przeglądam forum i czytam stare posty na temat Dream Team, ST6 czy inne i aż się łezka w oku kręci ;( I tak się zastanawiam co porabia "stara gwardia" sprzed 3 lat, z początku BF2, gdzie to razem odkrywało się początki teamworku na Asterze czy na Gamesnecie.

Z kumpli "z serwerów" pamiętam:

Zlomik - twórca teamworku na polskich serwerach - przesiaduje w Anglii, próbuje swoich sił w Eve Online
Pańczy - kumpel zlomika, świetny kompan do gry
Pvt. Lisek - kolejny z członków [ST6]
90s - twórca funfanowego klanu dla każdego PL4FC
Crist czy też Volf_PL - młodziutki gracz, lecz bardzo dobry
Robal i groszeka - duet pilotów heli :) Robal pamiętam pojechał mnie w pierwszym "Knife Party" na Karkandzie już w pierwszej rundzie :evil:
Mordoklej - jeden z lepszych snajperów i niezły pilot
Adacho - jeden z najlepszych teamplayerów z jakimi grałem w BF2, teraz pogrywa w Eve Online
falcon_eye7 - świetny kompan do teamplaya

Wszystkich nie pamiętam i sorka, że nie wymieniłem. Często mnie nachodzi ochota na zainstalowanie BFa i pobieganie po Karkandzie, ale to już nie to samo. Mimo, iż czasem brakło skilla grało się świetnie i o to chodziło - teamwork i teamplay to była podstawa, nikt nie liczył KDRa. Nie wiem jak jest teraz z teamplayem i teamworkiem na serwerach, mam nadzieję że PL4FC propaguje ten styl grania.

Ciekaw też jestem ilu z wyżej wymienionych nadal odwiedza to forum :)

Pozdrawiam wszystkich, z którymi miałem przyjemność walczyć i ginąć na mapach BF2 i do zobaczenia w celowniku... na mapach BF: Bad Company :)

PostNapisane: 5 cze 2008, 18:19 

BACZNOSC BRYGADA !!!
ano.. to byly czasy sierzancie wloczykij :D.. fakt az lezka sie w oku kreci.
Moze i z checia bym wrocil do BF'a.. ale... brak czasu po prostu
W Eve to ja przestalem juz z rok temu grac i wrocilem na jakis czas do WoW'a.
Niedawno jednak bo 2 tygodnie temu przestalem znow grac w WoW'a a dalem szanse ( AoC ) Age of Conan jakby ktos nie wiedzial. Z tych co wymieniles to w zasadzie byl zelazny trzon DT a pozniejszego ST6. Fajnie chociaz widziec te niki napisane a co dopiero zagrac z nimi chociaz jeszcze jeden raz w druzynie :D. Z checia poprowadzilbym moich chlopcow na kolejne podboje flag itp itd..
Jednak.. brak czasu.. duzo osob przestalo zupelnie grac z tego co wiem.. kilkoro z DT dolaczylo do naprawde czolowych klanow ktore jakos tam licza sie na arenie europejskiej ( jestem z was dumny panowie :P ).
Jezeli kiedys skrzykniecie naprawde paru chlopakow z bylej kompanii ST6 to i ja zainstaluje BF'a.. chociaz powiem wam ze caly czas chodzi mi po glowie ten nowy Bad Company.. sie zobaczy co to bedzie.. a poki co... odmaszerowac..

SPOCZNIJ !!!!

PostNapisane: 5 cze 2008, 18:35 

Pamiętam złomika na asterze.... W hawku on i 5 z piechoty tylko latali i flagi przejmowali :D Wtedy jeszcze wszystkim zaliczało po 2pkt;) A na dole już flag nie miał kto bronić ;D

PostNapisane: 5 cze 2008, 18:41 

aa :D najlepsi byli shoterzy w tankach :D jak takiego hawka upolowal to niezle mu sie nazbieralo :D

PostNapisane: 5 cze 2008, 18:50 

Masterkillerek napisał(a):
Pamiętam złomika na asterze.... W hawku on i 5 z piechoty tylko latali i flagi przejmowali :D Wtedy jeszcze wszystkim zaliczało po 2pkt;) A na dole już flag nie miał kto bronić ;D

Nie trzeba było bronić bo flagi się łapało jedna za drugą w BHawku :) Poza tym nie gra tylko 6 osób - jeśli nie miał kto bronić, to gdzie była reszta teamu :)

Jak się zbierze więcej ludzi to może pykniemy parę rundek :)

PostNapisane: 5 cze 2008, 18:59 

To były moje początki w grze online w ogóle:D Jeszcze wtedy się na statystyki grało :D Pograć możemy zawsze:) xfire masterkillerek. Jeśli tylko będę możemy grać ile wlezie;) Komar też chętnie zagra :)

PostNapisane: 5 cze 2008, 19:42 
Redaktor Battlefield.pl

Kontakt do Pvt. Lisek mam na gadu, ale z tego co mi wiadomo, to chyba z grami skończył. Miał powroty do BF2, ale tylko chwilowe i znowu znikał ;).

PostNapisane: 5 cze 2008, 20:43 

Ja gram od dema, nawet jak kupiłem full to zostawiłem sobie konto z dema bo można było się zalogować, a postacie które pamiętam najbardziej to Zając Poziomka , Udaj , Jehuty, R4fal, Masterkillerek, Rajzon, Pindelborys, Tytoniusz,DeLaMorte i resztę ekipy SLW oraz serwer KRAP, Wilde,Woodoo, UKF, PTS, (wtedy to się działo na serwerach ). Na dokładke znalazłem na płycie screena z serwerami pl
http://www.dami.pl/~jdziegiel/ss_02%20Jun.%2005.jpg

PostNapisane: 5 cze 2008, 21:04 

Od premiery nie grałem,ale załapałem sie na końcówke 2005 bodajże.Krapa/cqf z serwerów pamiętam,pft/ukf/pts tylko tagi widywało sie.
Te czasy jak sie było noobem(komar mnie na bfcentral za coś jechał :D )

Cytuj:
Zając Poziomka , Udaj , Jehuty, R4fal, Masterkillerek, Rajzon, Pindelborys, Tytoniusz,DeLaMorte

I Ramizes0 też w sumie w porządku ;]

Btw pamięta ktoś Pstrąga ? :lol:

PostNapisane: 5 cze 2008, 22:49 
Redaktor Battlefield.pl

MATiASSek napisał(a):
Od premiery nie grałem,ale załapałem sie na końcówke 2005 bodajże.Krapa/cqf z serwerów pamiętam,pft/ukf/pts tylko tagi widywało sie.
Te czasy jak sie było noobem(komar mnie na bfcentral za coś jechał :D )

Cytuj:
Zając Poziomka , Udaj , Jehuty, R4fal, Masterkillerek, Rajzon, Pindelborys, Tytoniusz,DeLaMorte

I Ramizes0 też w sumie w porządku ;]

Btw pamięta ktoś Pstrąga ? :lol:

Ja pamiętam, moja przygoda zaczęła się we wrześniu 2005, więc też pamiętam te czasy. A ze Pstragiem troche się grało, parę razy w helce a później w demo BF2142 ;).

PostNapisane: 5 cze 2008, 23:13 

zlomik i włoczykij dwa stare garby:) widzę że jeszcze gdzieś tam Was można spotkać.
Lista osób jest o wiele większa ale myślę że najlepiej wkleić listę grających w pierwszej części klanowcy V bezklanowcy to był najlepszy czas tej gry.

Teraz gra na FFA nie przynosi żadnej przyjemności i stało się typowe nabijanie ptk.
nie ma przeciw komu rywalizować.
to nie to samo co jak była Wilda Voodoo spam itp.

Co do forum to jak widać nie ma już tak mocnej reki i interwencji.Treść tematów oraz formy wypowiedzi kiedyś byłyby nie do pomyślenia.

Jedyne co pozostaje to czekanie na BF3

PostNapisane: 6 cze 2008, 00:16 

ty nie marudz tylko w lipcu na imreze przybywaj , zeby w dupe dostac , ofc :D
jak za dawnych czasow mmm :]

PostNapisane: 6 cze 2008, 00:53 

hehe... milo tu znowu zagladnac :)

musze przyznac, ze tez ostatnio wspominalem stare dobre czasy ST6, gdzie codzien rano zbierala sie wlasnie na Astrze lub Gamesnecie ta sama ekipa i na VoIP-ie zaraz po powitaniu mozna bylo zaczac porzadna rozgrywke w bardzo przyjemnym teamplayu. Cos niesamowitego, musze przyznac, ze nawet teraz czytajac te posty i piszac tego, mam przed oczami m4 a w uszach echo "medic!" :D hehe. Bardzo chcialbym i jestem calkowicie za zorganizowaniem takiego powrotu i odegrania chociaz jednej jeszcze gry w tym samym skladzie, bo mysle i mowie to z pelna odpowiedzialnoscia, ze takiej ekipy juz poprostu nie bedzie. Szkoda, ze sie skonczylo ale tak czasami bywa, mimo to sa to jedne z lepszych moich wspomnien jesli chodzi o tego typu rozgrywke, jesli nie najlepsze i jestem dumny, ze z gralem z takimi ludzmi.

Pozdrawiam serdecznie ;).

*edit: i ta cudowna sygnatura :D ehh... :)

PostNapisane: 6 cze 2008, 07:46 

O Snake mój ulubiony guner:))
wiesz są teraz małe szanse że będę na tym lanie.
trochę mi się sprawy skomplikowały
Ale kto wie może coś wymyśle bo aż korci by znów zobaczysz co poniektóre mordy:)
a z tego co czytam bo będzie niezła śmietana:)

PostNapisane: 6 cze 2008, 09:19 

Obrazek

Kilka starych mor..... buziek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2