Teraz jest 10 kwi 2025, 21:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 lip 2010, 18:40 

Korzystając z tego znanego przez wszystkich i bardzo lubianego forum bf.pl chciał bym wysnuć apel do zarządu klanu PL4FC- Ryby gdyż wczoraj już tego zrobić w odpowiednim miejscu na ich forum nie zdążyłem ale o tym później. Jeśli mogę prosić adminów tego lubianego forum o nie kasowanie mojego postu i pozostawieniu apelu tak żeby wszyscy klanowicze jak i sama Ryba mogła mój apel przeczytać i się w nim utwierdzić.
Z góry Serdecznie Dziękuję.

Otóż w dniu wczorajszym zaczęły do mnie napływać niepokojące informację na temat obrażania moje osoby, nowego naszego klanu jak i wszystkich w nim członków przynależących bez jakichkolwiek powodów z naszej strony.

Otóż wystąpiły dość znaczące pomówienia iż moja skromna osoba usilnie próbuje podbierać osoby z klanu PL4FC w swoje szeregi, co jest oczywiście nieprawdą. Ryba choć nie wiedząc pewnych faktów snuje kolejny raz swoje niesprawdzone historie i rozprowadza niewiarygodne informację na mój temat i byłych już osób klanowych. Grupa ludzi będąca w PL4FC nie mogąc już wytrzymać atmosfery i chorego zarządzania klanem przez osobę "Ryba" zwaną inaczej Pocahontas, zgłosiła się do mnie jako do osoby już nie występującej w klanie od dobrych kilku tygodni z "prośbą" o utworzeniu własnej drużyny do której to odchodzące osoby z PL4FC mogły by dołączyć. Choć początkowo nie byłem skory przystać na tą prośbę z braku czasu na tworzenie nowego klanu, po około półtora tygadnia ciągłego namawiania zgodziłem się na stworzenie nowej drużyny gdyż jeden z klanowiczów zwanym RAFAKO skutecznie mnie do tego przekonał.

Warunkiem przystąpienia do nowego klanu |PVG| oprócz nowego regulaminu i nowych zasad z góry mocno odmiennych do hierarchii panującej w PL4FC była kultura zachowania i przyjacielskie postępowanie w stosunku do klanowiczów PL4FC. Liczyło się to przede wszystkim z kulturalnym i stosownym złożeniem rezygnacji z dawnego klanu.
NIKT z osób przystępujących do |PVG| nie złamał tej reguły i stosownie w miły sposób pożegnał się z dawnymi klanowiczami, bo jak wiadomo odchodzi się z klanu ale znajomości pozostają nie raz na lata.

Nagle osoba w zarządzie PL4FC występująca "Ryba" nie mogąc znieść i pogodzić się z faktem że osób odchodzących z jej klanu z dnia na dzień przybywa i rośnie grupa z dnia na dzień jej farsowego i skandalicznego zarządzania postanowiła wpaść na niezwykle perfidny w zachowaniu jak i postępowaniu pomysł przysłania do naszego klanu szpiega-podpuchy. Jeden z jej klanowiczów o nicku Szczurson zwanym inaczej małym Szczurkiem za jej pośrednictwem złożył w klanie również "rezygnację - podpuchę". Jakoż iż ta rezygnacja mnie mocno zdziwiła napisałem do tegoż klanowicza co się takiego stało iż po wielu latach rezygnację w klanie złożył? Odpowiedz była zwykła platoniczna iż nie mógł się wewnątrz klanu dogadać. Na co ja się spytałem co będzie teraz robił? Odpowiedział że będzie grał sam albo poszuka innego klanu. Jako że znamy się bardzo dobrze opisałem ze mam dobre serce i mogę go również przygarnąć.

Oczywiście Ryba wykorzystując ten fakt stara się w tej chwili w klanie wszystkim wmówić iż moja osoba usilnie próbuje podbierać jej klanowiczów i robi wszystko by to zrobić. Mało tego osoby występujące teraz w klanie |PVG| nazywa obecnie KŁAMCAMI, że nie mieli odwagi rzekomo jej napisać formalno-oficjalnie że odchodzą do klanu |PVG|. Pomimo iż każdy z odchodzących klanowiczów w sposób miły, kulturalny i odpowiednio stosowny pożegnał się z była grupą klanową, w tej chwili te osoby są obarczane i próbuje się pomniejszych i zafałszować całą prawdę.

Kilka dni temu wystąpił również inny przypadek z byłym już klanowiczem PL4FC doskonale wszystkim znanym i szanowanym występującym często na serwerze EA POLSKA zwanym Kernelstrong. Ryba która chciała wprowadzić "chory punkt" w regulaminie ich serwera wszystkim na około na Mumblu klanowym opowiedziała iż to był pomysł Kernelstronga. Jednym słowem próbowała włożyć w jego usta słów nigdy przez Niego nie wypowiedzianych. Rozgoryczeni i zdenerwowanie Kernelstronga na to zagadnienie było natychmiastowym opuszczeniem szeregów PL4FC. I zrobił to klanowicz który był w klanie jednym z najbardziej szanowanych osób, bardzo opanowanym i przez chyba wszystkich lubiany.

Kolejnym zagadnienie w klanie PL4FC w regulaminie jest iż osoba która dobrowolnie opuszcza klan ma pełną możliwość w czytaniu jak i pisaniu postów w działach dla nich dostępnych. Oczywiście jako były klanowicz ma możliwość uzyskania statusu gościa na ich serwerze głosowym jakim jest Mumble. (Nie dotyczy to osób wyrzuconych, lecz osób samowolnie odchodzących). Jak dochodzą mnie również informację tak też się nie staje i jest ten regulamin przez Rybę łamany o czym chyba nikt w klanie nie zdaje sobie z tego sprawy. Otóż nie wszystkie osoby odchodzące mają możliwość pisania i niektóre osoby odchodząc dobrowolnie mają zakaz występowania na serwerze Mumble. O wszystkim decyduje tylko i wyłącznie "Ryba" to ona sprawia że osoba "dla niej" niewygodna nie otrzymuje takich uprawnień pomimo iż regulamin stronniczości w tym zagadnieniu zabrania.

Dla mnie takie zachowania są karygodne i wręcz bulwersujące moją osobę jak i osoby będące w Grupie Klanowej |PVG|. Niezrozumiałe jest przeze mnie jak można w tak bulwersujący sposób okłamywać własnych klanowiczów i rządzić nimi według własnego zapatrywania. Niezrozumiałe jest przeze mnie również jak osoby występujące w tym klanie dorosłe mogą przystać na takie chore postępowanie - jedyną nasuwającą się mi zapatrywanie jest ich po prostu na ten temat niewiedza. Przykro mi z powodu iż założeniem klan i ich założyciela było jednanie ludzi i wspólne poszanowanie innych klanów co w tej chwili występuje w PL4FC w sposób dokładnie odwrotny. Nie zrozumiałe jest również że nikt w klanie nie interweniuje w stosunku do tej osoby i jej karygodnego zachowania. Co jest powtarzane przez wielu klanowiczów: osoba Ryba swoim postępowaniem dąży do rozpadu całego największego polskiego klanu co potwierdzeniem na to mogą być liczne w ostatnim czasie rezygnację z klanu i nikt nie interweniuje do jej usunięcia. Najwyraźniej dziewczyna nie ma na tyle wstydu i odwagi żeby samemu z niego odejść. Jedynie wykonuje liczne telefony do jedynej osoby nad nią prosząc co róż o więcej i więcej władzy.

W swoim imieniu jak i imieniu Grupy Klanowej |PVG| apeluję iż sobie nie życzę (nie życzymy) fałszowania informacji na Nasz temat. Nie przystajemy na kłamliwe oczernianie, opisy i fałszowanie prawdziwych informacji.

Cały apel jestem zmuszony umieścić na forum strony bf.pl gdyż w dniu wczorajszym została moja osoba na forum PL4FC całkowicie zbanowana we wszystkich działach nie mogąc odczytać nawet informacji występujących na PM. Powód: BRAK. Od kilku tygodni nie napisałem na forum ŻADNEGO postu nie mieszając się w ten sposób w życie klanowe graczy po moim opuszczeniu tegoż klanu. Tak więc nie było kompletnie żadnych powodów na zbanowanie mojej osoby co zostało uczynione oczywiście przy pośrednictwie Ryby w obawie iż cała prawda może ujrzeć światło dzienne.

W swoim imieniu i całego klanu |PVG| informuję Rybę, że jeśli ktoś będzie z klanu PL4FC przychodził dobrowolnie do |PVG| będzie proszony o dodatkowe umieszczanie informacje iż tak robi. Myślę że w ten sposób ukróci to wylewanie fałszywych i obraźliwych żali na forum przez Rybę i będziemy żyć w przyjaźni z grupą PL4FC-. Po co stosować jakieś podpuchy, sprawdzenia, podchody jak się nie umie wprost zapytać co jest grane.

Serdeczne Pozdrowienia dla zarządzającej klanem Ryby

PostNapisane: 22 lip 2010, 19:48 

Nie czytałem Twojego posta bo mi się nie chciało kolejny raz czytać wywodów. Im więcej napiszesz tym mniej się chce czytać. Jeżeli masz problem do Ryby to są inne formy kontaktowania, nie tylko forum PL4FC.
Mimo, iż jestem na urlopie od wszystkiego wczoraj musiałem wejść na forum i zobaczyć co się dzieje, bo mi gg się urywało od spamu, miałem 4 telefonu po 22 co mnie osobiście krew zalała.
Z tego co mi inni przedstawili, nie została obrażona Twoja osoba.
Nim zostałeś usunięty z klanu wiedziałeś doskonale dlaczego ma czasowy status czerwony. Więc tego nie przekręcaj, bo niedługo wszystko wróci do normy
Proszę zmienić informatora, który podjudza Cię do pisania takich bzdet jak teraz "chociaż nie wiem co napisałeś".
Admina proszę o usunięcie tematu, gdyż uważam to za potyczkę między graczami Ralfik kontra Ryba a nie sceną całego BF2.

PostNapisane: 22 lip 2010, 20:19 

irek1981pol napisał(a):
Proszę zmienić informatora, który podjudza Cię do pisania takich bzdet jak teraz "chociaż nie wiem co napisałeś".

Poszanowanie innych graczy występująca w PL4FC obrazująca wszystko.

Apel nie jest potyczką pomiędzy graczem Ralfik - Ryba tylko ukazująca obraz wydarzeń dla Ryby jak i reszty klanowiczów występujących w klanie +/-130 osobowym (a więc części sceny BF2) i ukazująca fałszowanie i obrażanie na mój i Nasz temat informacje.

PostNapisane: 22 lip 2010, 20:44 

I tak przeciez Ryby nikt nie lubi, nie trzeba az tak duzo pisac ;)

Wiem, ze to jest brzydkie i w ogole, ale co tu owijac w bawelne? Po prostu tak jest latwiej.

Ostatnio edytowano 22 lip 2010, 20:46 przez seba18, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 22 lip 2010, 20:44 

Widze ze kazdemu dajsz przydomki wiec ja dodam cos od siebie. Wlasnie oficjalnie przybrales tytul Trolla.

Dodam tylko ze osobami ktore odeszly milo sie zegnajac byl Wilk i Bobek. To wszystko. Reszta sie wypiela piszac tylko "rezygnacja". Wiec prosze Cie, nie wyjezdzaj z miloscia do klanu.

M@T, problem w tym ze wiem... Nie mowie o wytlumaczeniu dla kogos z zarzadu, komisarza, tylko o pozegnaniu sie na forum w poscie rekrutacyjnym.

+ z tego co sie orientuje to dostep do forum nalezy sie osobom ktore odeszly z klanu, a nie zostaly wywalone

Ostatnio edytowano 23 lip 2010, 01:53 przez Spectral1991, łącznie edytowano 4 razy

PostNapisane: 22 lip 2010, 20:45 

seba18 napisał(a):
I tak przeciez Ryby nikt nie lubi, nie trzeba az tak duzo pisac ;)

niop

PostNapisane: 22 lip 2010, 20:51 

Tak to ciekawe spectral że dopiero wczoraj po zabrano Ralfikowi dostęp do forum...

PostNapisane: 22 lip 2010, 20:53 

Cytuj:
Dodam tylko ze osobami ktore odeszly milo sie zegnajac byl Wilk i Bobek. To wszystko. Reszta sie wypiela piszac tylko "rezygnacja". Wiec prosze Cie, nie wyjezdzaj z miloscia do klanu.

Nie wiesz jak bylo to nie pisz. 2 osoby zachowały sie żalośnie jak to Mcmt napisał -na poziomie gimnazjum.

Osobiście prosze o zamkniecie/usuniecie tematu. To sa wasze wewnetrzne sprawy nie nadajace sie na bf.pl.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 22 lip 2010, 21:10 

Chyba komuś słonko za mocno przygrzało. Po pierwsze - komu by się chciało czytać taki esej? Po drugie - upublicznianie swoich problemów pokazuje bezsilność i nieporadność osoby, która takie coś robi. Jakby nie mogła sama sobie poradzić z zagadnieniem i na siłę szukała publiki/sojuszników.

PostNapisane: 22 lip 2010, 21:20 

Kur.. Ludzie przeczytałem cały ten wywód i muszę zadać jedno zasadnicze pytanie. KOGO TO ***** (za przeproszeniem) OBCHODZI?

PostNapisane: 22 lip 2010, 21:27 

Grubber{PL} napisał(a):
Kur.. Ludzie przeczytałem cały ten wywód i muszę zadać jedno zasadnicze pytanie. KOGO TO ***** (za przeproszeniem) OBCHODZI?

Dziekuje

PostNapisane: 22 lip 2010, 21:29 
Redaktor Battlefield.pl

Podsumowanie krótkie acz chyba treściwe.

Cytuj:
Tak to jest, jak pozwalacie sobie na to, żeby rządziła Wami baba :omg:.

BTW. Tego trzeba, wakacje, nuda a tu jak za dawnych czasów flame!

PostNapisane: 22 lip 2010, 21:49 

to ja dodam swoje 3 grosze ... :lol: Dać babie Władzę to was Panowie W uja na na całego .. :omg: :omg:

PostNapisane: 23 lip 2010, 00:50 

Płeć moi drodzy panowie nie ma absolutnie żadnego znaczenia, a jeśli przeszkadzają wam kobiety piastujące stanowiska, to może czas przestać śnić i się obudzić i dorosnąć. Skończcie z tymi szowinistycznymi argumentami, prawda jest taka, że do dziewczyny podskakujecie, bo czujecie się mocni w końcu to dziewczyna. Jeśli porządek robiłby chłopak automatycznie mordki by się zamknęły.
Dostęp do wszelkich forów, kanałów kontaktowych, itp., to jest gest ich właściciela w stosunku do gości, jeśli właściciel sobie kogoś nie życzy oglądać, ma pełne prawo klienta odciąć, a gość może to zakceptować lub nie, alle zdanie gościa nikogo nie obchodzi, tak długo jak jest gościem, proste.
A ogólnie temat wykazuje bezsilność autora tematu w załatwianiu własnych problemów.

PostNapisane: 23 lip 2010, 09:17 

M@TH3V napisał(a):

Osobiście prosze o zamkniecie/usuniecie tematu. To sa wasze wewnetrzne sprawy nie nadajace sie na bf.pl.

Przecież ty lubisz takie afery matias więc o co chodzi :P aha i błędów nie rób bo aż wstyd :|

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2