Teraz jest 31 sie 2014, 00:13

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 mar 2010, 19:19 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2010, 17:47
Posty: 7
co mam zrobic ?? sciagnełem patha 1.41, 1.5 i PBsetup i co dalej ??? i nie moge jeszcze załozyc konta w grze... pomozcie !!!!!!!!!!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 mar 2010, 20:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2009, 20:12
Posty: 212
Lokalizacja: Wola Szydłowiecka ;)
Jak to nie możesz? Klikasz Wielu Graczy i Nowe Konto...

_________________
Games... 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 mar 2010, 21:01 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2010, 17:47
Posty: 7
wiem klikam i wpisuje nick itd. ale jak biore załoz konto to wyskakuje zeby sprobowac jeszcze raz i ze chyba błedny jest e-mail albo hasło


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 mar 2010, 21:25 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 984
Jak chyba, to daj nam ten błąd na forum.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 07:47 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2010, 17:47
Posty: 7
Mam trzy pytania :


jak to sprawdzic czy załozylem konto ???

PBsetup jest potrzebne ???

Mogłbym prosic o link patcha 1.5 ??? bo w innych tematach cos mi nie działały...


Ostatnio edytowano 7 mar 2010, 09:19 przez Carnophage[PL], łącznie edytowano 1 raz
Łączenie postów


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 11:20 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 kwi 2004, 11:12
Posty: 3384
2. Tak, żeby zaktualizować PB.

3. http://www.battlefield.pl/m27-Pliki_Battlefield_2

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 11:58 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2010, 17:47
Posty: 7
ok dzieki


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 13:47 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2010, 17:47
Posty: 7
a 1 pytanie ??? bo ciagle chce w grze zebym stworzył konto sieciowe i nie wiem gdzie sie zalogowac...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 13:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sie 2009, 08:34
Posty: 441
1. spróbuj odzyskać konto
Obrazek

_________________
Obrazek

...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 14:18 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2010, 17:47
Posty: 7
ok juz wiem jak ale mnie kikuje na kazdym serwie pisze ze bład PB co mam zrobic ??? sciagnełem PBsetup ale sciagam jeszcze patcha 1.5 i musze chyba poczekac az sie zgra tak w innych tematach pisało ze najpierw 1.5 a pozniej Pb


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 15:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 cze 2009, 20:12
Posty: 212
Lokalizacja: Wola Szydłowiecka ;)
Tak, kolejność taka: 1.4->1.5->PB

_________________
Games... 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 17:47 
Offline

Dołączył(a): 6 mar 2010, 17:47
Posty: 7
nie ma cie jakis innych linkow bo te jakies do dupy nie moge pobrac trzeba placic


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 mar 2010, 19:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 sty 2008, 20:47
Posty: 533
Lokalizacja: Zielona Góra / Poznań
http://lmgtfy.com/?q=patch+1.5+bf2

wszystkie linki są ok -.-


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL