Witam, wrocilem do BFa po przerwie, niestety, moja ekipa sie wykruszyla, albo graja w BF3 albo wcale, wiec szukam kogos do gry.
Cos o mnie by sie przydalo, czyli tak:
-22lata ale wole myslec, ze mam 18
-zamieszkaly w Tychach
-przegrane 584h
-ranga 2nd Lieutenant
-67,527 score
-zwykle gralem jako squad leader snajperem ale moge sie dostosowac do teamu
-snajpem 34.93% acc na te chwile
-nie bawilem sie wiele z pojazdami z racji grania snajperem najczesciej ale mam joystick Extreme 3D Logitecha wiec jakby co moge tez latac czy co tam kto potrzebuje
- moje pelne staty
http://bf2s.com/player/224587265/-interesuje sie terrarystyka, jezdze na gieldy w kraju i za granica, hoduje gekony lamparcie:D
warunki stawiam tylko dwa, gram jedynie z ludzmi, ktorzy dojrzeli do mutacji glosu oraz maja cholerny mikrofon
gram zwykle wieczorami, moj nick na xfire to dimitriev ale godze sie na kazdy inny komunikator, dodam iz nie mam oporow przed uczeniem kogos gry(na ile sam umiem) byleby bylo z kim zrobic druzyne.
zdaje sobie sprawe z tego, ze w BF2 zostala praktycznie sama generalicja i od dawna macie swoje sklady ale mam cicha nadzieje, ze znajda sie jacys ludzie bez teamow jak ja, ranga nie jest istotna
Jesli wrzucilem to w zly dzial przepraszam i prosze o przeniesienie w odpowiedni
prosze o odpowiedz w temacie, na PW lub na Xfire, jesli jakims trafem nie odpowiem jedna droga prosze sprobowac inna.