a) nie ja zacząłem najeżdżać na was
b) ja się niczym nie chwale, tylko wam uświadamiam, że pieprzycie głupoty o tym wsiadaniu do pojazdów
c) 3-gwiazdkowy kretyn? po co ten jad? Obraziłem Cie jakkolwiek wcześniej? Więc właśnie Ty zachowujesz się nieadekwatnie do sytuacji - właśnie jak gówniarz.
d) czas nic nie daje? Może i w waszym przypadku to i tak jest, ja się pod tym nie podpisuje. I skąd wiesz jak gram? Widziałeś mnie kiedykolwiek na pubie? No nie, bo właśnie ja się bawię na private'ach, w heli. Już daaaawno przestały mnie bawić puby, staty czy inne gwiazdki. I fakt, z AK nie umiem strzelać, ale kompletnie mi to zwisa, bo nigdy nie czułem potrzeby znajomości tej sztuki. Jeżeli do dla Ciebie jest jedyny wyznacznik skilla, to spoko, znajdziesz kolegów. Ja kieruję się innymi kategoriami. I nie czuję się pojechany, na co pewnie z zaciśniętymi kciukami liczyłeś.
e)
anusus napisał(a):
A zresztą, chyba większość ludzi na tym forum nie liczy się z Twoim zdaniem po wcześniejszych wypowiedziach ;]
Po czym wnioskujesz? Bo jak ja sobie przeglądam forum to właśnie z Tobą mało kto już się zgadza. I jakie wcześniejsze wypowiedzi? Słucham?
Może i te 3-4 lata temu pisałem jakieś bzdety, ale każdy kiedyś miał 15 lat i przeżywał okres gimnazjalnych durnych tekstów, popisówek itp. Tylko niektórzy z tego wyrastają. Jak widzę wy albo nie wyrośliście, albo właśnie dotarliście do tego etapu życia. Oby szybko minął.