Teraz jest 26 paź 2020, 01:08

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 paź 2011, 00:40 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
_Dominiko_PL napisał(a):
Dzisiaj dla testów skasowałem sobie BF2 i zainstalowałem sobie go przez Origin. Trzeba było ściągnąć 3,4GB (albo 3,6GB), gra instaluje się od razu w wersji 1.50 (nie trzeba więc tracić czasu na ściąganie i instalowanie patchy 1.41 i 1.50, co trwa wieczność), nie byłem w ogóle pytany o klucz do gry, multiplayer działa i nie wywala mnie za błędny key albo modyfikacje w grze, po prostu żyć, nie umierać :D

PS gram na 64 bitowym Windows 7


Poczekaj aż pb się obrazi ^^

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lis 2011, 11:42 
Offline

Dołączył(a): 28 paź 2011, 14:43
Posty: 2
Ok, dzięki za info. Czyli jednym słowem mówiąc nie daje to nic czego nie dawałby patch 1.5. A co do tego, że nie wywala z gry za modyfikacje.... szkoda... bo powinno :/. No nic - idę pograć w BF3 puki jeszcze nikt żadnych 'modyfikacji' nie wynalazł.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 sty 2012, 23:56 
Offline

Dołączył(a): 10 sty 2012, 23:54
Posty: 1
Witam! Przepraszam za odkop, ale mam ważne pytanie. Co się dzieje ze starym kluczem pudełkowym po takiej aktywacji w Origin?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2012, 18:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Zależy co z nim zrobisz...
Jak włożysz do pudełka, to leży dalej.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 sty 2012, 17:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 sty 2012, 17:55
Posty: 1
Jeśli kupię teraz Battlefield 2: Deluxe Edition, to rejestrując klucz w Origin będę miał Battlefield 2: Complete Edition? Dobrze zrozumiałem?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 sty 2012, 00:43 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3930
Lokalizacja: Białystok
Tak, ale dla Ciebie to mniejsza różnica, bo i tak masz dostęp do wszystkich dodatków jako posiadacz opcji Deluxe ;) Co najwyżej dodasz grę do Origin i nie będziesz się musiał martwić o płytkę.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Ostatnio edytowano 27 sty 2012, 19:46 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2012, 18:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2012, 18:40
Posty: 4
Witam. Mam problem. Dzisiaj kupiłem BF2 Complete w wersji Classic i nie wiem, jak ją zarejestrować w originie. Próbowałem włączyć ten chat, ale wyskakuje mi relacja na żywo z Dragon Age 2.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2012, 19:50 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3930
Lokalizacja: Białystok
Wygląda na to, że ea support zamienia się w origin support. Kliknij tutaj - http://help.ea.com/en/origin i potem na "talk to a game advisor" po prawej

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2012, 20:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2012, 18:40
Posty: 4
Udało się. Kazali mi się zarejestrować na stronie Pogo. Dostałem Battlefield 2 Complete Edition, Battlefield 2:Special Forces i później jeszcze wpisałem Cd-Key na Booster Pack i dodało mi jakąś niewidoczną grę. I pytanie. Gdzie jest dodatek Eorupejskie Siły Zbrojne i Jednostki Specjalne??


http://imageshack.us/photo/my-images/51 ... uulin.jpg/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2012, 21:15 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Ten dodatek jest teraz za darmo, więc ci go nie wpisało, nie przejmuj się, będziesz miał go w grze jeśli ją spatchowałeś.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2012, 22:07 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2012, 18:40
Posty: 4
Jak włączyć dodatek Pancerny Atak i Europejskie Siły Zbrojne??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2012, 22:46 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3930
Lokalizacja: Białystok
Gwoli wyjaśnienia: Ja na swoim obrazku z pierwszego posta mam boostery dlatego, że kupiłem je w 2006 roku w formie pudełkowej (oddzielne pudełko na 1 booster) a następnie rejestrowałem te kody z pudełka na stronie EA. Jeśli kupiłeś grę w formie Deluxe czy Complete Collection to nie będzie widać tych boosterów w Originie. Żeby zainstalować, a następnie grać na boosterach musisz zainstalować patcha 1.41, a następnie 1.50.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2012, 22:59 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2012, 18:40
Posty: 4
Dzięki za wszystko :D. Bardzo miła atmosfera na tym forum panuje :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 lut 2012, 23:48 
Offline

Dołączył(a): 15 sty 2012, 18:40
Posty: 2
_Dominiko_PL napisał(a):
Siema.

Gwoli wyjasnienia: Ja na swoim obrazku mam boostery dlatego, ze kupilem je w 2006 roku w formie pudelkowej (oddzielne pudelko na 1 booster) a nastepnie rejestrowalem te kody z pudelka na stronie EA. Jesli kupiles gre w formie Deluxe czy Complete Collection to nie bedzie widac tych boosterow w Originie. Zeby zainstalowac, a nastepnie grac na boosterach musisz zainstalowac patcha 1.41, a nastepnie 1.50. Jak zwiększyć wytrysk, ilość i jakość spermy i smak spermy. Dziękuję za odp. Z poważaniem.
Ten temat nie jest taki prosty, jak mogłoby się wydawać. Mam pewne informacje i jutro o tym napiszę... Dobrze, że jest gdzie pogadać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 lut 2012, 21:26 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3930
Lokalizacja: Białystok
Mówisz jak Rutkowski :D no ale OK, czekam

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL