Teraz jest 19 sie 2019, 07:41

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 lut 2012, 20:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Coś nie wypaliło :(

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2012, 23:55 
Offline

Dołączył(a): 12 maja 2010, 19:35
Posty: 10
Da rade tego Bf-2 jeszcze dodać? Bo nie widze nic by porozmawiac z konsultantem ? :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 maja 2012, 00:50 
Offline

Dołączył(a): 30 maja 2007, 17:35
Posty: 30
Dokładnie, chciałem dodać BFa do Origin, ale możliwość rozmowy z supportem znikneła. Wysłałem do nich maila wczoraj, na stronie jest informacja, że odpowiedź do 24 godzin, mija 30 a odpowiedzi nie ma :stupid:

Dobra, poradziłem sobie. Po pierwsze, nie można używać Opery (Why?), po drugie trzeba zmienić kraj na US, ponieważ najprawdopodobniej polski oddział EA nie ma nikogo do live chatu. Jak się wykona te 2 kroki, to live chat się podświetli.
Jestem właśnie w trakcie rozmowy i kazali mi się na jakieś pogo rejestrować. No nic, najważniejsze, że pracuje nad tym, bym dostał BFa na Origina.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 maja 2012, 15:27 
Offline

Dołączył(a): 12 maja 2010, 19:35
Posty: 10
km222km napisał(a):
Dokładnie, chciałem dodać BFa do Origin, ale możliwość rozmowy z supportem znikneła. Wysłałem do nich maila wczoraj, na stronie jest informacja, że odpowiedź do 24 godzin, mija 30 a odpowiedzi nie ma :stupid:

Dobra, poradziłem sobie. Po pierwsze, nie można używać Opery (Why?), po drugie trzeba zmienić kraj na US, ponieważ najprawdopodobniej polski oddział EA nie ma nikogo do live chatu. Jak się wykona te 2 kroki, to live chat się podświetli.
Jestem właśnie w trakcie rozmowy i kazali mi się na jakieś pogo rejestrować. No nic, najważniejsze, że pracuje nad tym, bym dostał BFa na Origina.


Zmieniłem kraj na US i probowalem z chrome i z mozlila ale nadal nie widze tego czatu... co jest zle ?:D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 maja 2012, 16:14 
Offline

Dołączył(a): 30 maja 2007, 17:35
Posty: 30
Hmmm, może w złym miejscu szukasz. Live chat jeszcze zależy od godziny. Ja pisałem do nich w granicach północy. Oni mają chyba gdzieś 6 godzin w tył od nas, więc myślę, że jakbyś pisał w granicach 16-20 to byłoby najlepiej. Ja na ich stronie wybrałem help, po prawo kliknąłem Contact us czy coś takiego, wpisałem w wyszukiwarce Origin, dalej Technical support i platforma PC. Na dole w tym momencie podświetliło mi się Live Chat.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 maja 2012, 21:22 
Offline

Dołączył(a): 12 maja 2010, 19:35
Posty: 10
km222km napisał(a):
Hmmm, może w złym miejscu szukasz. Live chat jeszcze zależy od godziny. Ja pisałem do nich w granicach północy. Oni mają chyba gdzieś 6 godzin w tył od nas, więc myślę, że jakbyś pisał w granicach 16-20 to byłoby najlepiej. Ja na ich stronie wybrałem help, po prawo kliknąłem Contact us czy coś takiego, wpisałem w wyszukiwarce Origin, dalej Technical support i platforma PC. Na dole w tym momencie podświetliło mi się Live Chat.


Okej, dzieki:D Po godzinnej rozmowie z konsultantem juz mam gre =D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lip 2012, 17:54 
Offline

Dołączył(a): 14 lip 2012, 12:55
Posty: 1
Witam!
Ostatnio dodałem sobie w ten sposób Bfa 2 i do mojego Origina zostało dodane Complete Collection. Jednak przy próbie wejścia na serwer w dodatku Jednostki Specjalne wyskakuje błąd informujący mnie, że mam nieważny klucz cd. Czy komuś, kto dodał sobie w ten sposób grę do Origina, a nie miał wcześniej JS, dodatek działa jak powinien?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 17 lip 2012, 20:32 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2009, 15:02
Posty: 2054
Lokalizacja: Stumilowy las
Przeczytaj posty wyżej a się dowiesz...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lis 2012, 16:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2008, 18:39
Posty: 44
Lokalizacja: Nysa
Jest prostszy sposób na Live Chat.

W programie Origin zmieniasz język na Angielski US. Po uruchomieniu ponowie programu klikasz w help i na samej górze masz Live Chat.

Przed chwilą rozmawiałem z kolesiem z supportu i aktywował mi Batlefield 2 Complete Collection w 5 minut.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 sty 2013, 13:37 
Offline

Dołączył(a): 25 paź 2011, 17:55
Posty: 4
Skorzystałem właśnie z tego sposobu i mam już BF2 w Origin. Co ciekawe... w Origin jak wezmę informacje o grze to jest tam zupełnie inny cdkey niż ten który podałem :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2013, 17:42 
Offline

Dołączył(a): 20 cze 2012, 15:32
Posty: 30
Y jak to jest dokładnie z tym Battlefieldem 2 na Originie bo czytam ten poradnik ale nie za bardzo wiem o co chodzi!

Dziękuję.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 mar 2013, 18:36 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
Napisz do pomocy Origin i poproś o dodanie swojego BF2 do programu, prościej nie umiem wytłumaczyć.
https://help.ea.com/contact-us?product=origin

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 maja 2013, 03:13 
Offline

Dołączył(a): 23 maja 2013, 10:14
Posty: 6
Co powiecie na to, że nie działa mi żaden z tych sposobów ? Nie ma już live chata, zrobili jakiś tępy bot który mnie wywala w nie to czego szukam, a grę chciałbym aktywować bo pudełko z płytką zaginęło a klucze mam wraz z książeczką ? :evil:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 maja 2013, 16:49 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
Zaloguj się na stronie, wpisz o jaką grę chodzi w formularzu i wybierz dowolny problem z podanych. Potem pojawi się przycisk 'wciąż potrzebuję pomocy' i tam znajdziesz bezpośredni kontakt z EA.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 maja 2013, 22:33 
Offline

Dołączył(a): 23 maja 2013, 10:14
Posty: 6
Ok, czekam na odpowiedź i dziękuję za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL