Teraz jest 24 sie 2019, 05:00

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 sty 2013, 21:00 
Offline

Dołączył(a): 30 paź 2007, 11:54
Posty: 50
mam w planie przesiadkę - nowy komp (pod bf3) ale bf2 też chcę mieć w zapasie zainstalowanego.
Pójdzie bf2 na win8?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 sty 2013, 21:42 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Wiem ze niektórzy grają w PRa(moda do BF2) na Win8 i im chodzi więc powinno być git.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2013, 12:41 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
Ja akurat mam problemy z tą kombinacją. Wszystko niby działa pięknie, ale kiedy wyjdę na pulpit alt-tabem i wracam do gry to znika mi cały hud, i jedynym lekarstwem jest restart programu. Komenda renderer.drawhud w konsoli nic nie daje. Poza tym dźwięk mi pierdzi strasznie przy ładowaniu mapy w trakcie wczytywania "Sounds", ale to już drobnostka.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2013, 17:13 
Offline

Dołączył(a): 25 kwi 2009, 20:30
Posty: 717
Lokalizacja: Rzeszów
Próbowałeś zainstalować Alt-Tab Hotfix?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2013, 17:47 
Offline

Dołączył(a): 30 paź 2007, 11:54
Posty: 50
własnie grałem, chodzi u mnie lepiej niż na xp


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 sty 2013, 22:04 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
Moszeusz6Pl napisał(a):
Próbowałeś zainstalować Alt-Tab Hotfix?

Jeśli chodzi Ci o podmianę pliku renddx.dll czy coś takiego to nie pomaga mi to.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 maja 2013, 23:00 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2009, 17:23
Posty: 74
Ja sam mam Win8. Wszystko śmiga mi bardzo ładnie, BF2, Project Reality, nawet 1942 nie miał żadnych problemów. Jedyny mankament ze zgodnością mieli Kozacy, bo czasem mi wyskakiwały takie zbyt jaskrawe kolory jak po LSD.

_________________
Białko!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 maja 2013, 01:07 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
kreinor1009 napisał(a):
Ja sam mam Win8. Wszystko śmiga mi bardzo ładnie, BF2, Project Reality, nawet 1942 nie miał żadnych problemów. Jedyny mankament ze zgodnością mieli Kozacy, bo czasem mi wyskakiwały takie zbyt jaskrawe kolory jak po LSD.

Ale alt-tab też działa w porządku? Jaki system konkretnie i jak instalowałeś grę? (z płyty, z originu, z obrazu płyty)

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 maja 2013, 16:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 sie 2009, 17:23
Posty: 74
_Dominiko_PL napisał(a):
kreinor1009 napisał(a):
Ja sam mam Win8. Wszystko śmiga mi bardzo ładnie, BF2, Project Reality, nawet 1942 nie miał żadnych problemów. Jedyny mankament ze zgodnością mieli Kozacy, bo czasem mi wyskakiwały takie zbyt jaskrawe kolory jak po LSD.

Ale alt-tab też działa w porządku? Jaki system konkretnie i jak instalowałeś grę? (z płyty, z originu, z obrazu płyty)

Nawet alt-tab nie miał żadnych problemów z powrotem do gry. Pobralem z Origina.
Windowsa mam takiego aktualizowanego z xp w wersji 64 bitowej.
Chyba na serio coś tu jest zbugowane bo nie pokazuje mi ostatniego posta w tym dziale ;)

_________________
Białko!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 paź 2014, 18:12 
Offline

Dołączył(a): 12 paź 2014, 18:06
Posty: 1
Słuchajcie , w lutym rodzice kupili nowego laptopa , gram nim w BF3 i praktycznie to tyle :P . Kiedyś kupiłem BF2 , niedawno znalazłem ją i chciałem zainstalować jednak pokazało mi że działa tylko w wersji XP 32 lub 64 bitowej (teraz nie jestem w stanie sobie tego przypomnieć) więc przerwałem instalacje i teraz nie wiem co zrobić . Zainstalować jeszcze raz i spróbować zagrać , czy może jesteście w stanie mi coś poradzić . Lapek z win 8.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 paź 2014, 16:47 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3923
Lokalizacja: Białystok
LOL, taki komunikat pokazuje się już od czasów Windowsa Visty. Zwyczajnie olewasz go, instalujesz grę i grasz.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL